Ändrat schema!

Imorgon ändrades schemat efter ett telefonsamtal av mami. Blir bjuden på middag där, potatis, stek och gräddsås! Inte helt fel kan jag säga. Det är nog det godaste jag vet faktiskt.
Kvällen blev inte så nyttig för mig heller, jag hade köpt hem kakor ifall jag skulle få besök nu när jag flyttat. Ikväll kunde jag inte motstå dom! 8 stycken käkade jag upp (alla). haha, och nu har jag kokat nudlar och käkat. Antar att jag tar igen mig lite efter det lilla jag har ätit dom här dagarna som varit ;)

Snart ska jag ta och göra natt faktiskt. Börjar bli riktigt trött, Wilma somnade för kanske 15 minuter sen. :)
Imorgon ska jag hjälpa mamma och städa också i Rosannas lägenhet. Tycker inte hon ska göra allt själv, den envisa tanten.
Jaja, har väl inte så mycket mer att skriva än att jag går och sover alldeles strax! Godnatt! :).

Min lilla docka!




Så otroligt vacker!

Wilma är nybadad.
Skönt att ha det gjort :) Bada är väl något som är jätte bra, nästan alla barn tycker det är jätte roligt! Wilma brukar få bada tills hon inte tycker det är kul längre, vilket brukar vara ca 5-10 minuter.Jag menar, vilken förälder tycker inte att det är roligt att se sitt barn ha roligt? Bada är super verkligen!

Imorgon står storkok på schemat. Jag ska göra en större mängd spagetti och köttfärssås och frysa in i matlådor. Tänkte även koka morötter till och såklart ha i majs och champinjoner i köttfärssåsen! mums.

Wilma är grinig nu, så jag ska ta reda på henne! :) Kram.

Pissväder!



Vad ska man göra i detta skitväder? Det får helt enkelt bli städa och handla!

Fler läsare!

Min statistik blir bara högre och högre.. Sist jag hade såhär många läsare så var jag gravid. Jätte roligt att ni hittat hit, hoppas ni stannar!

Wilma har precis somnat för natten, som alltid så gör hon natt vid denna tid (Tolvtiden med andra ord). Vet inte alls hur jag ska få henne att ändra lite rutiner, menmen det är ju som de är. Jag får rätta mig efter henne ;) Jag får ialf sova länge på morgonen, det är skönt.

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Det blir antingen stugan, och om jag inte ska dit så tänkte jag ta en promenad till ö&b och köpa nya matlådor så man kan frysa in mat. Sen tänkte jag ta en riktig rejäl storstädning här hemma. :) Man kan aldrig städa för mycket, eller? ;)



en osminkad jag får bli kvällens bild.

Mysdag!

Rebecca var här på besök igår till idag. Jätte trevligt! Vi käkade gurka och dipp, mums. Pratade lite gamla minnen och sådär. Nu är mormor och dom här så vi har varit och käkat kebab tillsammans och dom har tittat på min lägenhet.
Jag håller på och gör iordning köttfärs eftersom jag råkade ta fram den för tining igår. Så jag fryser in de sen :)
Eller jag håller på och gör mexicana gryta.

Ikväll går jag över till mami och är där över kvällen. Har ändå inget bättre för mig.
Fick nya stolsdynor av mormor och Håkan idag också, dom var jätte fina! Tack.
Kan ju säga att jag absolut inte har lika mycket tid över som nu när man bor ensam. Det ska handlas, städas, tvättas, lagas mat, plocka reda på saker, ta hand om Wilma osv.. Jag gör ju allt själv ockå, så det är inte så konstigt att det inte blir så mycket uppdatering här.. sorry för de!
Har inte så mycket mer att säga här, ska väl diska upp snart efter matlagningen och sådär. :) Ha det så bra!


Rebecca igår kväll :)

Visste ni att..

man ska byta ca 10 blöjor om dagen? Jag byter nog mer än de faktiskt! haha.

En titt i min lägenhet också..

Fick en kommentar om att ni vill se hur det ser ut i lägenheten.. sure bacon! Jag lägger in några bilder. Bilderna blev suddiga och sådär, men ni får nöja er med dedär sålänge.


Hallen och köket rakt fram

En bit av hallen där skötbordet och vagnen fick sig en snygg plats. Även en blick in i vardagsrummet.

Kök, fick inte med hela köket på bilden.

Vardagsrum

Vardagsrum med min "datahörna"

Vardagsrummet och en blick in i matrummet

Matrummet, med barbordet. Älskar detta "rum" :)

Toalett :) Fick inte med hela, men det är större. Och badkar ska sättas in snart.

Wilmas säng och min säng. (Wilma sover i sängen när jag knäppte,haha.)

My big bed

Det blir såklart annorlunda på bild, men lägenheten känns jätte stor. Nästan som en trea eftersom det är matrum! Jag är supernöjd och jag trivs jätte bra verkligen.


En titt i min vitprickiga hals..

Som sagt så var jag till tant doktorn idag. Dom pillade ner en lång tops i halsen på mig, det gjorde dom sist också när dom misstänkte halsfluss. Men jag hade inte halsfluss denna gång! Skönt som fan.
Jag har varit feberfri idag också. Så jag, Wilma, mami och lillebrorsan tog en sväng på stan. Svetten rann kan jag lova! Köpte ett par nya skor och nya leggings, båda på rean. :) Nöjd!

Kvällen ser ut såhär. Antingen gå ner på stan eftersom det är sommarkväll och titta på Darin med familjen,haha. Om vi inte ska dit så ska jag gå hem till dom och betala hyran och sådär. Jaja, vi får helt enkelt se vad som händer!
Jag har ialf precis ätit en matlåda, orkade inte laga mat idag. Korvstroganoff med majs! Mums.

Jag ska väl ta vara på tiden nu medans lillfia sover! :) Här kommer lite bilder från idag och igår.




Ett år sedan..

Idag, just idag är det precis ett år sedan jag och Johan fick reda på att jag var gravid! Inte visste jag att jag skulle sitta här ett år senare med världens finaste dotter!



Vecka 33



Helt slut!

Jag är helt helt slut efter denna dag. Jag har gått på alvedon hela dagen eftersom jag har hög feber, ont i huvet och blåsor i halsen. Ändå har vi hunnit med & tvätta (Tack mamma för hjälpen!),gått ut med soporna, dammsugit, fixat mat, vilat en timme och tagit hand om min bebis.

Om en halvtimme ska jag kika på supersize vs superskinny. Sen blir det nog sängen om min bebis har lust att sova för natten då.

Vi hörs senare! Kram.

Nej, det är ingen vanlig dag..

för det är Wilmas 4-månaders dag! Hurra hurra hurra




Tänk vad tiden går fort också, det känns inte som att det var 4-månader sen som jag låg med min älskade tjej på BB och var världens stoltaste och lyckligaste nyblivna mamma!


"Kräftskiva" hos mami och papi..

Hejsan! Nu på kvällen har vi varit och käkat kräftor. Det var jätte trevligt. Mamma följde med mig hem ända till porten sen :) Det var skönt.
Imorgon väntar tvättstugan, mamma ska hjälpa mig. Har nämligen aldrig tvättat helt ensam någon gång. Eller någon maskin har jag väl satt på när vi bodde i villa, men inte mer.

Jag känner mig verkligen som en sjukling. Jag är tung i kroppen, blåsor i halsen och ont i huden. (Får jämt de när jag ska få feber). Så det blir till att ta en alvedon och en bedövande halstablett innan jag lägger mig.

Ne, detta blir ett kort inlägg. Det blir mer uppdatering imorgon! :) Kram.


Lilla Wilma blir stor!

Nu har vi varit på bvc. Hon vägde nu 7340 gram och är 67.6 cm lång. Hon blir fyra månader imorgon :) Stora tjejen!
Bvc-sköterskan berömde mig mycket när jag sa att jag fortfarande helammar Wilma. Hon tyckte jag skulle fortsätta till 6 månader, och som sagt. Det ska jag göra också! :)




Bvc-besök!

Japp, det är alldeles strax dags för bvc igen.
Dom ska prata lite om smakportioner och sådär. :) Sen väga och mäta, det ska bli så spännande!

Wilma krånglar hela nätterna, jag vet inte vad det är med henne just nu faktiskt.
Hon ligger brevid mig, hon har stängda ögon men hon bökar runt hela nätterna alltså. Det är riktigt jobbigt för jag kan inte koppla av och sova då. Någon som har någon aning om varför hon håller på såhär?

Halsen är värre idag också, hade stora problem att få i mig frukosten. Men det gick i lite ialf! Just nu ligger Wilma och sover, jag har dammsugit, fixat mig och diskat upp lite :)
Någon dag här i veckan ska jag ta en riktigt storstädning! Allt ska städas då. Men dom som bodde här innan hade verkligen städat jätte noga, det var skönt!




Flyttat hemifrån..

Nu har jag äntligen flyttat!
Flytten har gått jätte bra och jag trivs som fisken i vattnet att bo ensam. Det känns verkligen rätt när man har barn!
Vi har packat upp allt, det är bara lite småsaker kvar. Som att sätta upp lite gardiner och tavlor :)
Men det är sånt man får ta lite pö om pö..

Idag lagade jag min första middag här hemma också! Korvstroganoff blev det :)
Man kan ju inte neka att det är jobbigt att bo ensam och samtidigt vara ensamstående. Jag har redan känt av det, men man vänjer väl sig. :) Men det går ialf jätte bra än sålänge.
Imorgon är det bvc dags och på tisdag väntas tvättstugan :)





Jag är förövrigt jätte trött & jag tror det är halsfuss på gång igen! Så det blir tidigt ikväll, kram på er! :).

Slappdagen, det kan behövas!

Denna dag kommer bara spenderas hemma. Sista dagen hemma.
Jag har skrivit upp allt jag behöver köpa, är uppe i ca 2000 kr nu. Tur att jag har lite sparpengar! Men det är absolut mer än man tror.. man måste ju ha så man kan städa, laga mat, tvätta och allt dedär. Micro är något jag kommer vänta med. Fast det är väldigt praktiskt :) Men jag ska köpa en sån såfort jag har kommit iordning lite.
Antar att det kommer bli snabbmat nu dom närmaste dagarna.

Imorgon klockan 10 ska jag skriva på hyresavtalet och sen får jag nycklarna direkt.
Så vi börjar packa direkt efter de. :) Hissen är väldigt liten där, vet inte ens om vagnen får plats. Den är för 3 personer bara. Men bättre de än inget :)

Nu vaknar Wilma så jag måste ta henne!

Btw, vet inte hur det kommer bli med internet dom närmaste dagarna när jag flyttar, det märker ni!




Packning till förbannelse..

Ja, som ni förstår just nu så har jag fullt upp med att packa.
Visst, det är inte super mycket. Men om man tänker på vinterkläder och allt skit som man bara använder ibland så blir det rätt mycket. Vi har väl hunnit med kläder, packat ner det nödvändigaste som bestick och sånt. Nu är det bara min bokhylla kvar och lite småplock. :)

Wilma har fått en konstig rutin också.
Hon somnar jätte sent på kvällarna, och då menar jag kankse vid halv 1. Sen vaknar hon vid 9. Sen sover hon jätte mycket under dagen eftersom hon fortfarande är trött såklart, hur ska jag få henne att somna tidigare om kvällarna?
Man får ju aldrig hålla barn vakna, eftersom det bla ökar risken för plötslig spädbarnsdöd.

Vi har fixat sittvagnen nu ialf. Men än på ett tag så väntar vi med att använda den. Man måste se upp med ryggarna på dom små. Sitta i stol, sittvagn, hoppgunga, sitta för länge i bilbarnstol och för länge i babysitter är inte bra för dom små liven, det säger även bvc.
Därför är det bättre att vara på den säkra sidan och använda de så lite som möjligt. Tycker jag ialf! :)
Sen är det dags för smakportioner nästa vecka. Hon ska få smaka lite men jag tänker fortsätta helamma henne :)




Du är det finaste jag vet..



Sover så sött..



Så söt så man smälter! Och tänk att hon är min :)

Jag var ju som sagt till tandläkaren idag.
Det var inget fel på mina tänder, dom var missfärgade av cola eller liknande. Det skulle försvinna. Men dom slipade ner en tand eftersom den var svullen och sådär. :) Kändes inte ett skit och det var skönt att få det gjort.
Nu är det bara efterkontrollen kvar på torsdag nästa vecka!

Imorgon väntas bara en massa packning.
Det ska bli superroligt att flytta, så himla skönt. Visst har jag det jätte bra hemma, men det är skönt att få komma iväg och få sitt egna. Ni förstår mig säkert :).

Nu ska jag ta tag i lite städning här så får vi väl se vart de leder.. tven kanske? ;)


På fredag smäller de...

På fredag får jag nyckeln till nya lägenheten :D och då har jag nog fullt upp haha. Grymt roligt! :D:D

Några bilder till..



Jag och min älskling <3

Nya bilder på min fina prinsessa







Och på sista bilden så ser vi den fina t-shirten som Wilma fick av sin farmor idag..


En helvetes chock

Satt och kikade lite på nya lägenheten och sådär, planeringen. Sen ser jag inflyttningsdatumet, imorgon? Whaaaaat?
Jaha, ska jag flytta imorgon liksom? Det har blivit krångel med nå jävla papper som soc ska ha. Jag måste försöka fixa det imorgon. Annars vet jag inte om dom tar lägenheten ifrån mig.

Annars väntar tandläkaren imorgon, lika bra att få det gjort! Även fast jag verkligen inte ser fram emot det. USCH! Sen blir det nog en runda på stan efter det.




Wilmas farmor på besök

Vi har precis haft Wilmas farmor på besök.
Det var jätte trevligt och nu har vi bestämt att vi måste träffas oftare. Det är ett måste ,framförallt för Wilmas skull! :) Glad är jag för de.
Tog en bild på dom men jag vet inte om hon vill att jag lägger ut den, därför låter jag bli.

Nu sitter jag och väntar på att familjen andersson ska komma hem från stugan (som inte har sovit en enda natt hemma på ca 3 veckor) haha. Mamma ska tvätta, det behövs verkligen! :) Jag blev tvungen att köpa nya trosor tidigare eftersom att alla var smutsiga, det är fan illa.

Uppdaterar mer ikväll med lite bilder på min bebbe! Kram på er.

Det är kväll..

och Wilma har varit envis som en åsna!
Jag har inte ens hunnit tagit disken efter maten än.. men nu äntligen så sover hon. Så jag ska väl ta tag i de alldeles strax. Sitter och kikar på Ondskan nu, den är riktigt bra! Och det var så länge sen jag såg den. :)



I'm back in town!

Äntligen hemma nu efter denna korta tur till stugan. Vi åkte tidigare än väntat igår,Wilma skrek nästan hela vägen i bilen påvägen dit. Hon blev tvungen att sitta i framsätet också eftersom daniel har köpt en ny bil. Roligt för mig? Nej, verkligen inte. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen när hon grinade sådär!
Vi hoppade i sjön direkt när vi kom dit :) Hur skönt som helst. Och min lillebror blev biten i fingret av en and, jag skrattade.

Imorse gav Wilma mig en riktig sovmorgon. Runt 12 slog hon upp ögonen, det är så grymt skönt att ha en unge som sover länge! Man ska njuta sålänge det varar, för jag vet att dedär kan vända på en dag, haha.

Sen vi kom hem har jag hunnit med mycket. Varit ute med soporna, handlat, duschat två gånger, badat Wilma, städat och nu håller jag på och lagar mat. På ungefär 2 timmar haha :)
Imorgon kommer Wilmas farmor hit och fikar, det är ju trevligt. Så jag har varit och handlat lite fika idag också.

Imorgon kommer vi säkert vara uppe innan tuppen eftersom Wilma vaknade så sent idag! Vi får se helt enkelt ;)

Några bilder jag tog i stugan.








En rejäl sovmorgon..

Det fick jag mig idag! Klockan 11 vaknade Wilma, jag somnade inte förrän vid 3 igår. Så det var riktigt skönt att få sova lite. Tror till och med att jag klarar mig från att vila idag ;)
Jag sitter och väntar på att Wilma ska somna (hon somnar alltid själv i sin säng på morgonen).
Sen ska jag dammsuga och fixa, sen när hon vaknar så ska vi ut med soporna och sen handla. :) Vid 5 drar vi som sagt iväg till stugan en natt! :)

Wilma imorse när hon tränade lite nacke i gymmet ;)






Det är sent!

Klockan är mycket nu..
Jag känner mig extremt trött faktiskt, men jag ska inte gå och sova riktigt än.
Imorgon åker vi till stugan vid 5. Jag kommer ta många vilor fram tills dess. :) Annars kommer jag aldrig orka med.
Sen ska jag dammsuga ur allting här innan vi drar.

Jag har suttit och försökt pysslat lite med Wilmas "min första bok".
Grejen är ju den att jag vill inte klippa i bilderna, men jag måste annars får dom inte plats i boken. Hur har ni gjort?
Jag vågar inte göra det, haha! Eller så beställer jag kopior av dom bilderna så jag har hela också. Det bör man nästan göra. :)

Nej, jag säger väl godnatt nu till er! Sov sött :).


Njut av det fina vädret..eller?

Man vet aldrig när vädret vänder från jätte varmt till regn och rusk.
Men jag klarar inte av att njuta av denna värme. Det känns nästan som att jag bara vill låsa in mig hemma ibland. Men då får man dåligt samvete istället!
Denna dag har Wilma sovit väldigt mycket, hon sover nu också. Jag somnade på balkongen (solandes), tror ni jag är röd? svar - ja.

Jag ska passa på och platta håret och sen göra iordning lite mat medans lillan sover. :)


Ibland får man vara ego.



En sovandes bebis!

Denna morgon kände Wilma för att vakna klockan 8.
Det är inte okej, men jag vet varför hon vaknade så tidigt. Hon sov nämligen nästan exakt hela dagen igår.
Men upp gick vi ialf, tvättade Wilma och donade. Hoppar in i duschen, kommer ut och då har hon skitit ner sig totalt! haha. Bajamaja!

Jag håller på och ringer några samtal ang lägenheten.
Så det löser sig direkt, jag ska alldeles strax ringa till gavlegårdarna som hyr ut lägenheterna. :)

Denna dag har vi inget planerat, bara ikväll.
Jag antar att det blir lite städa och kanske vänta på att solen ska lägga sig på balkongen så man kan få lite färg ;) Imorgon väntas stugan ialf! En natt.




YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!

JAG HAR NU FÅTT LÄGENHETEN! JAG ÄR VÄRD ETT STORT GRATTIS! Det vankas flytt snart då! ;)

Jag kommer garanterat leva på moln nu några dagar! WIIIIIIIIHOOOOOOOOOOOOOOOO!

Rulla runt.. det är ju roligt.





Wilma tycker ialf att det är superroligt att rulla runt..
Men det tycker inte mamma eftersom jag måste springa och vända på henne hela tiden! När hon har vänt sig till mage så blir hon sur efter ett litet tag bara, busunge!

Vi har precis varit och handlat.
Handlat upp mat nu för några dagar så jag slipper springa fram och tillbaka hela tiden. Men blöjor måste snart köpas. Jag köper Willys blöjor, dom är billiga och jätte bra! Är faktiskt riktigt nöjd med dom.
Jag tror det är 55 i ett paket och det kostar 70 kr. Det är jätte billigt, ett paket räcker ungefär 1½ vecka :) Ibland 1 vecka men då byter jag ofta.

Ikväll ska vi antagligen iväg med min bror och hans tjej och ta ett nattdopp!
Mysigare kan det ju inte bli.. sen sitter jag här och rullar tummarna tills kl 12 inatt om jag får lägenheten.
Nej, dags för lite middag nu! Kram :).


Det är nära nu..

Jag ställde mig nämligen på vågen imorse..
Jag väger nu 4 kilo mindre än inskrivningsvikten hos barnmorskan. Med andra ord har jag gått ner ca 28 kilo på 3½ månad. :) Känns bra ska ni veta!

Idag ska jag och Wilma storhandla och sen bara ta det lugnt.
Städa måste jag göra också. Det är något som inte gillas just nu, har ingen lust med de. Men måste man så måste man, right? ;)

Och today is the big day! Jag får veta om jag får lägenheten. Jag sitter och uppdaterar sidan hela tiden ifall någon annan före mig tackar ja. Då går jag och gräver min egna grav.




Hjälp, mina tänder!

Ja, gud! Jag hade nästan panik igår..
Jag har haft tandvärk några veckor men inte så farligt så jag reagerat. I förrgår när jag ställde mig framför spegeln så ser jag långa bruna streck på framtänderna, dom är djupa också! Sen kände jag lite på tanden i bak för det är den som brukar göra ont, vad känner jag där då? Jo, ett hack rakt in i sidan av tanden.
Jag ringde tandläkaren direkt imorse! Fick en tid på tisdag, jag är faktiskt riktigt jävla orolig! Vad fan är det för fel på mig?

Jag passade även på att beställa tid till efterkontrollen eftersom jag inte gick på den jag fick förut.
Jaja, jag antar att jag får gå och vara orolig ett bra tag till, nästan en vecka. Det är inte kul.

Valde att åka hem idag istället från söderhamn.
Nu sitter jag här, nyduschad med hårinpackning i håret. Resan gick jätte bra och jag har haft det jätte mysigt.
Imorgon kl 00.00 får jag reda på om jag får lägenheten också, undra om jag kommer sitta vaken? Det kan jag lova! Jag vill ha den!

Min bebbe ligger och sover just nu, jag ska väl packa upp lite och sen krypa ner jag med.
Jag är helt slut fast Wilma har vaknat klockan 11 varje morgon.. haha.

Bilder från söderhamn!






Karin och Wilma :)









Godnatt med er! :).

Nya designen

Ja, nu är nya designen här. Jag är riktigt nöjd! Vad tycker ni om den?

mysdag!

Jag hinner inte med så mycket uppdatering när jag är här.
Idag har vi varit på stranden ca 2 timmar, sen gick vi för Wilma var lite gnällig :)
Vi kom hem, duschade och sådär. Nu har vi precis käkat middag och fixar oss. Sen stenö och Jossan ska också med :) Hihi.
Alla bilder lägger jag upp när jag är hemma. =) Det har tagits en del redan, på torsdag blir den hemgång! Så vi har en heldag till kvar att njuta här!
Hoppas ni har det bra i denna fruktansvärda värme! :) kram.


Gamla goda tider...

Här kommer en bildbomb med massor av gamla bilder från nian och tidigare..







(HAHAHAHA, tror vi gick i femman.)









Hahaha, ja gud. Härliga tider! :)

Resan hit gick jätte bra, förutom att jag blev åksjuk på tåget.
Nu sitter vi och väntar på Karin som jag inte träffat på ett helt år, hon ska få se min lilla Wilma!
Kram :).



Rebecca, Karin och jag. (min femtonårsdag)!


Då drar vi!

Yes, nu drar vi till söderhamn!
Det blir sol och bad hela dagarna (även fast jag kommer få vara mest i skuggan med min flicka!). Sen imorgon åker vi in till stan på kvällen och tar en mjukglass vid ån.

Kommer nog hem på torsdag, då går lägenheten ut också! HÅLL TUMMARNA PÅ ATT JAG FÅR DEN.


Dagens bilder! =)

Här kommer bilder från dagen! :)



Rebecca och Wilma :)



Wilma gör sin snyggaste min! ;)



Wilma och Rebecca :)



Wilma vill också vara med och smsa!



Gosigos med min flicka! :)



Och vi såklart. Man är ju inte direkt den vackraste såhär på kvällskvisten.

Vi ska väl ta och städa upp lite nu och sen besöka sängen för lite nattsömn! :) Skönt!


Finbesök! =)

Japp, just nu har jag finbesök av Rebecca.
Vi håller på och lagar mat, vi är svinhungriga! Wilma ligger i sitt babygym just nu och pratar med sig själv.
Vi var på stan en sväng tidigare, jag köpte två nya tröjor, en ska jag dock lämna tillbaka för jag gillade den inte. Köpte också tre par trosor, hårsnoddar, batterier till kameran och hårnålar.

Imorgon ska vi antagligen åka till söderhamn (Rebecca bor där).
Det blir sol och bad för hela slanten, men antingen på onsdag eller torsdag så beger jag mig hem för att kunna svara på lägenheter osv. Så det blir ca 3-4 dagar.
Men imorgon ska vi ner på stan en sväng innan och sen handla lite mat som jag tar med mig.

Kameran kommer såklart att finnas med hela tiden! ;)


Mys med min bebis!





Ärret efter kjejsarsnittet!

Ja, nu ska ni få se på fan! Såhär ser då mitt ärr ut på magen brevid alla bristningar.



Mitt ärr är väldigt snett gjort, väldigt långt och dom har gjort det långt upp på magen.
Men det blev ju akutsnitt och då tänker dom inte på att snittet ska vara fint utan att barnet ska ut bara.

Jag och Wilma gick till ÖB för ett tag sen.
Det var så himla varmt ute så vi båda höll på och dö! Jag köpte ialf hårspray och tandkräm, behövligt!
Nu på eftermiddagen/kvällen så väntas inget speciellt faktiskt. Jag ska väl ta och laga lite mat senare och kanske städa upp lite.

Imorgon kommer Rebecca och för våran del så blir det valbo för lite shopping!
Plus att mamma och resten kommer hem imorgon eller måndag. Det ska bli så skönt med lite avlastning då :) Jag har haft Wilma en hel vecka nu utan att ha fått någon hjälp alls. Inte ens under ett toalettbesök ;)
Då ska jag be mamma passa Wilma ett tag så ska jag gå ut på en långpromenad med Gaston ensam, gud vad jag skönt!

Wilma påväg till affären idag :)



Solhatten satt lite snett ser jag nu, haha!


Godmorgon!

 
Och ja, Wilma håller i en penna xD haha.

Godmorgon kära läsare! :)
Denna morgon slog Wilma upp ögonen klockan 10 över 9. Helt okej!
Vi skulle ju ha åkt till stugan idag, men min bror smsade mig igår och skrev nå helt annat. Blev så besviken! Det är jag fortfarande. Jag hade verkligen sett fram emot att åka. Men vi får se om jag kanske tar mig dit på annat sätt.

Problemet just nu är bara att jag inte kan vara i stugan längre perioder.
Jag måste ju vara hemma och hålla utkik efter lägenheter osv. Men vi får se när dom åker ut nästa gång.

Vet inte riktigt vad denna dag har att erbjuda. Men någonting ska vi väl hitta på!
Just nu sitter jag och äter frukost och Wilma har precis somnat. Tänkte fixa med lite bilder sen i hennes "min första bok". Sen kanske man skulle gå och köpa ett fotoalbum så man har någonstans att göra av alla dessa bilder.

Måste bara påpeka att ni är riktigt dåliga på att kommentera!


Så farligt var det faktiskt inte...

Nej, håret blev inte så farligt.
Tittar man riktigt noga så ser man att det skiftar lite smått i lite daskigare färg. Bild på håret hittar ni längst ner i detta inlägg.

Det blev inget stan idag.
Det var alldeles för varmt ute! Jag höll på och storkna. Tittade på två lägenheter med Rosanna. Den ena som jag låg etta på var inte alls nå bra tyckte jag, tyvärr. Dock så var den andra sjukt fin! Men jag ligger ju fyra på den, så jag kommer säkert inte få den. Men håll tummarna för mig, för det behövs!

Nu på kvällen har Wilma varit så himla envis!
Hon har sovit kanske sammanlagt 1½ timme på hela dagen, vilket är väldigt lite. Så hon blev övertrött nu på kvällen och omöjlig att ha och göra med! Det slutade med att jag la henne i hennes babygym, och där fick hon ligga ett tag trots att hon var ledsen. Jag orkade inte mer helt enkelt! Behövde en paus.

Men nu sover hon, men hur länge hon sover kan man aldrig veta.
Så jag ska faktiskt gå och borsta mina tänder nu och krypa ner, sömn behövs och imorgon väntar stugan en natt! Myspys.




Gråa skiftningar

Tror ni inte att jag lyckas?
Jag duschade nyss och som frisören rekommenderade igår så hade jag silvershampo sittandes i håret i 5 minuter. Hur ser håret ut efter att jag sköljt ur det då?
GRÅA SKIFTNINGAR! Tack jävla kossa till frisör!

Jag tror jag går och dör, hejdå.


Bilderna har kommit!

Äntligen har bilderna från fujidirekt.se! Bilderna blev superbra fast dom är knäppt med en dålig kamera! Är så glad för att det blev bra.

150 bilder!





Kika på lägenhet!

Klockan halv 12 drar jag och Wilma iväg och kikar på en lägenhet.
Nu hoppas vi ju att den är fin för då tackar jag ja direkt och då får jag den!
Vi får se om Rosanna hinner följa med och titta =) Inte så roligt att gå ensam.

Senare går jag och Wilma ner på stan och kikar med Therese och Ängla :)



Ängla :)

Let's talk about love..

love love love



Jag älskar dig!


JAG HAR LYCKATS!

JAG ÄR BLOND!






Med lite silvershampo får jag bort dom små stänk som är kvar av orange.
Men en tid hos frissan för klippning behövs! Håret går av om drar i de när det är blött.
Men jag är så jävla glad ändå! :D


Blondering again!

Ja, tro det eller ej.
Men jag sitter med en blondering i skallen igen. För snart blir det nog bara skallen som jag kommer blondera för håret ramlar väl av. Närå.
Jag tog med mig Wilma idag och gick till ica maxi, det var döhett ute så Wilma fick ligga i bara blöja! haha.
Jag köpte silvershampo hos frisören och en sista blondering. Detta blir den absolut sista. Sen kör jag med silvershampot. Men denna gång så håller jag tummarna på att jag blir relativt blond ialf.

Efter att vi varit på ica maxi så plockade Rosanna upp oss hemma.
Vi åkte först till Rusta. Wilma var inte glad då! Hon skrek påvägen dit. vi hittade inget där så vi åkte och köpte mjukglass :) Mysigt.

Just nu sitter jag och tänker på vad fan jag ska laga till middag. Jag är sugen på potatiskroketter och kyckling. Det har vi hemma, frågan är bara om jag orkar laga. Jo, det gör jag nog. Men jag lagar nog middag sent ikväll när Wilma har somnat för natten.


Jag har hittat en!

YES! Jag var uppe klockan 6 imorse för att kika lägenheter. Det fanns ute en på rågången.
Det ligger ca 3-4 minuter hemifrån! Jag ligger på första plats. Imorgon ska jag titta på lägenheten och sen är det bara att tacka ja så får jag den. Håll tummarna på att den är fin nu!
Gud så underbart och vad glad jag har varit hela morgonen.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt.
Jag skulle ha gått upp vid 8 och följt med Rosanna och badat, men jag sov över såklart. Jag är verkligen skit trött av mig just nu.
Jag funderar på att ta en slappdag bara, men jag vet inte. Det är så tråkigt i dehär fina vädret. Jag hade egentligen velat åka och sola & bada hela dagen. Men dum som jag är så försov jag mig.

Jaja, Wilma sover och jag håller på och kokar nudlar. :)
Det blir väl mer uppdatering senare =) Kram på er :).




Bildbomben!

Ja, här kommer massa bilder på mig, Angelica, Elias och Wilmis! :)



Jag och Wilma (Där är håret efter första blonderingen)



Wilma och Elias :)



Wilma och Elias (Sådär är det jämt, när en av dom sover så är den andra vaken. Så jag och Angelica får aldrig umgås ensamma xD )



Wilma :)



Jag på natten, när vi skulle bada.



Bad!



Dom små sov så sött.. eller inte.



Angelica och jag



Wilma upp och ner ;)



Angelica, Elias, Jag och Wilma :)



Wilma och jag :)



Hahahahahahaahaha xD jag dör Wilma, jag och Elias



Wilma lite ledsen haha :)



Wilma sitter så snällt i soffan :)

Ja, ni ser ju själv hur jag ser ut i håret. Hjälp...


Huvudvärk och en jävla massa städa!

Angelica åkte hem vid fyra idag.
Vi var och handlade lite och sådär på dagen, sen när hon åkte så har jag städat EXAKT allt! Hela lägenheten. Det tog sin tid och ändå har jag golven kvar.
Jag ska göra det alldeles strax. Jag har fruktansvärd huvudvärk och vill egentligen bara slänga mig ner i soffan och softa. Men jag måste göra klart detta och sen börja med middag, för annars hungrar jag ihjäl.

Idag prövade jag att framkalla bilder på internet.
Dom första 100 är gratis och sen framkallade jag 50 bilder till. :) Med frakt kommer de bara bli 66 kr. Men eftersom jag har knäppt allt med så jävla kass kamera så vet inte jag om bilderna bara blir sudd. Men den som lever får se!
Även fast dom blir suddiga så ska dom in i Wilmas "Min första bok". :)

Nej, jag ska väl sätta igång då med lite mat och sista städningen! Bilder efter helgen SKA komma ikväll ;) Annars imorgon på morgonen.

Men här är några från min kamera :)



Angelica, vi sitter och väntar på bussen till citygross :)



Min bebis var trött!



Våran fetto potion senare på kvällen.


Och nu mina vänner, MITT HÅR JUST NU!



mm, javet. Det är gult.

Rosannas vackra bilder på oss..



Wilma ;)



Jag ;)



William ;)



Hahahaha! Jag dör verkligen.



Och såklart, egot själv, Rosanna! ;)


Nattäventyr!

Inatt var jag, Angelica och barnen ute på äventyr!
Barnen sov såklart i vagnen och vi tog oss ett nattdopp. Det var skit skönt!
Men myggigt såklart, det förstör verkligen sommaren på det viset.

Har precis slängt i en färg till med ultrablond.
Håret är grymt slitet men jag tycker att det är värt det faktiskt. Jag har en till som jag ska slänga i senare, sen ska jag sitta med inpackning i skallen resten av kvällen. Så inte håret faller av :) För det skulle verkligen vara hemskt.

Elias och Angelica blir kvar en natt till :) Mysigt tycker jag!
Imorgon ska vi nog gå på mammagruppen. Men vi får se hur länge vi stannar :)

Nej hörni, det kommer in bilder någon dag framöver på när vi badade, men nu ska jag ta och städa upp lite här hemma. :)





Mitt hår just nu!

Såhär ser mitt hår ut just nu. Det är inte skit blont, lite fläckigt är det och sådär men som sagt, en bra början på blondin!




Någon som har någon tips på hårfärg som är bra? 


Wilma utvecklas!

Wilma har nu börjat greppa efter leksaker och tar dom helt :D Så roligt att se sitt barn utvecklas!




Svar på tal

Har fått en kommentar från anonym som lyder.

är sandra tsm med din storebror? :O känns inte det konstigt !? skulle jag tyckt ;P
- Ja, dom är tillsammans. Det känns inte konstigt alls! Jag tycker det är roligt att dom är tillsammans och dom passar jätte bra ihop :) Finns inget som skulle kunna kännas konstigt med de.

Nu har jag sett resultatet på mitt hår.
Jag har goda chanser att få tillbaka mitt riktigt blonda hår, men just nu är det blond, brunt och skiftar lite i orange. Men det är inte farligt alls :) Jag är ganska nöjd för tillfället.
Mamma är och köper hårinpackning till mig så jag kan reparera håret någon vecka/veckor innan jag fortsätter min resa till blondheten. hahah.

Jag har bestämt mig nu att jag inte ska följa med till stugan :)
Angelica kommer hit senare, så sover hon kvar. Vi tänkte väl hitta på nå bus, kanske åka och bada eller liknande :) Vi får helt enkelt se vad dagen har att bjuda på.

Men vi ska ialf till Rosanna idag som fyller 24! Grattis!!



Angelica & jag :)


En envis bebis!

Wilma har varit jätte envis ikväll, hon har vaknat ungefär var femte minut.
Mamma har kladdat i slingor på mig imellan, det blev sådär. Fast det är blött nu så jag vet inte riktigt :)
Vi får se senare :) Jag ska blåsa håret nu sen krypa ner i sängen. Godnatt!



Jag som blondie igen :(

Tappat läsare :(

Jag har tappat fruktansvärt mycket läsare.
Men det är inte så konstigt eftersom uppdateringen har varit kass. Men det är tråkigt! Riktigt tråkigt.
Men jag ska försöka bli bättre, eftersom det är sommar nu så passar jag på att njuta istället för att sitta här. Man kanske skulle börja mobilblogga sen. Vi får se helt enkelt.

Jag slingade nyss håret på mamma.
Efter att jag slingat bort halva färgen så flippade jag ur så hon fick göra resten själv. Jag tyckte bara att det kladdade överallt, men hon gjorde det mycket bättre själv.
Jag prövade samma färg fast på en slinga bara (mood ultrablond). Ikväll ska jag köpa en och slinga hela håret :) Håll tummarna people! Jag behöver det, jag vill bli blond igen!




I'm home!

Hejsan allihopa! :)
Det var ett tag sen, jag har haft en underbar vecka i stugan med jätte bra väder!
Vi har grillat, solat, badat och allt dedär :) igår när jag låg och solade så sprang det en ödla över mina ben, panik eller vad? Trodde bokstavligt talat att jag skulle dö.
Wilma har ialf mått super bra, hon har fått sovit naken och varit naken hela dagarna, det har ju varit så varmt! Men man har ju fått både bajs och kiss på sig ;) Men det är det värt!

Sitter och överväger om jag ska följa med ut imorgon också :) Men den ända anledningen till att jag stannar hemma isf är om jag hittar något roligt att göra varje dag. För jag klarar inte av att bara vara hemma i dehär fina vädret :) Men som det ser ut just nu så kommer jag följa med dom..

Ska prata med hon som ska göra min design också om den hr blivit klar, så finns den snart på min blogg :) Jippi!

Glömde skriva hur mycket Wilma vägde och hur lång när jag skrev att hon tagit sprutorna :)Såhär såg det ut.

6890 gram
64.5 cm
41.3 huvudomfång

Som sagt så helammar jag fortfarande Wilma och har aldrig gett henne något annat än min bröstmjölk :)

Här kommer lite bilder från stugan :)



Wilma :)




Morbror William & Wilma


William badar :)


Stugan :)


William, jag och Wilma :)


Daniel (storebror) och Sandra :)


grillning :)




Jag och min fina tjej, nakenfjärten!


Världens finaste utsikt!
Stugan är verkligen ett paradis, det är så otroligt skönt att vara där och man behöver inte bry sig ett piss om någonting! :) Så skönt.