Lite mer bilder..




Den fick Wilma av mig & johan :)








titta så sött, Wilma & milton håller handen :)


Hela familjen.

Här har vi bilden när alla är samlade. Jag, Wilma och Johan (mamma,dotter & pappa)


Feber :(

Är jättesjuk och har feber. Lovar att uppdatera när jag är back on track! Ha det bra sålänge (:


Wilma ritar en teckning till gammelmormor :-)

dsc01695 (MMS)

Wilma ritar en teckning till gammelmormor :-)


Bilder!

Här kommer lite bilder från dagen! =) har inte fått alla än men här är lite iaf.



Fick öppna mammas paket på morgonen efter badet ;)





Pappa Johan & Wilma :)



Öppnar paket med moster :)


Jag hjälper till & öppnar lite





Alla wilmas "morbroar" ;)





Grattis mitt hjärta!

Idag blir min prinsessa 1 år! Tiden går så fort. Älskar dig mest i hela världen Wilma. <3



Min middag ser god ut va? Det är kycklingf...

dsc01681 (MMS)

Min middag ser god ut va? Det är kycklingfilé, champinjoner, räkor och Bambuskott :-) nu ligger jag och bebis i soffan och kollar tv. Blir väl sova snart, händer mycket imorgon! Sov sött alla..


Sjuk bebis!

Tapetseringen och målningen här hemma blev klar i onsdags. Så dom var verkligen snabba! Och det blev verkligen superfint, är jättenöjd. Just nu är min bebis sjuk, det började i onsdags då hon hade feber och diarée. Det är likadant nu plus att hon är jätteförkyld. Så synd om min älskling! Börjar känna av lite i halsen jag med..

Idag har det iaf blivit storstädning. Nu är det bara tvätta, handla och baka kvar. Min prinsessa fyller ju år om två dagar! Kan inte förstå det, helt sjukt. Egentligen så skulle jag vilja lägga mig och sova för jag är helt slut men det har jag inte tid med. Imorgon var/är det planerat att Wilmas pappa ska komma och äta tacos med oss men vi får se om vi avbokar de ifall vi är sjuka. Bättre att vi är pigg och utvilad tills söndag, den stora dagen!!

Nu ska jag återgå till mitt men bjuder på lite bilder! :)




En sjuk bebis och morbror.


 På öppna förskolan i tisdags.




Linda och sötMilton! :D

Idag har vi varit på öppna förskolan i and...

dsc01670 (MMS)

Idag har vi varit på öppna förskolan i andersberg i flera timmar med linda och milton. Gillade verkligen stället i andersberg då lekrummen är jättestora och dom har öppet mellan 9-15. Perfekt ju, då kan man vara där och leka en hel dag, så det är nog där jag kommer hålla hus nu. Wilma tyckte det var jätteroligt och sen somnade hon och milton så gott ute på promenad efter lunch. Vidare gick vi mot ica maxi där det blev räkmacka och solning någon timme. Sen hem och laga potatis och purjolöksoppa till hela familjen. Imorgon är det troligtvis klart i min lägenhet så natten till fredag kommer jag nog kunna sova hemma. Nu blir det leverpastej mackor och risgrynsgröt och sen sova :-) godnatt!


Är hemma hos josefin och kollar på hennes ...

dsc01658 (MMS)

Är hemma hos josefin och kollar på hennes söta kattungar :-)


Så söt!

Har ni någonsin sett nå sötare? Ne, förstog väl de! Världens sötaste tjej.


Jobbig dag och vecka

Veckan som kommer nu kommer kommer bli jobbig för mig och Wilma. Imorgon börjar dom tapetsera här och vi kommer gå hemifrån kl 7 varje morgon. Vet inte vart vi ska ta vägen om dagarna men det lutar åt öppna förskolan varje dag med Wilma. I andersberg har dom ju öppet från 9-15 vissa dagar så det är ju perfekt. Kommer vara kaos här hemma med möbler osv. Men sovrummet ska inte tapetseras om, tur är väl de. Annars hade vi nog inte kunnat sovit hemma.

Annars så är det tvättdag idag. Har ganska mycket tvätt och måste också börja med att ta ner tavlor osv, kanske skulle få lite hjälp ikväll. Hoppas det iaf. Kan bara konstatera att veckan kommer bli jobbig, vi kommer gå upp halv 6 varje morgon, antar att det inte kommer finnas så mycket tid för bloggande heller. Ser inte fram emot detta! Men det blir ju bra när allt är klart iaf..


Bilder från dagen!

Här kommer lite bilder från dagen när Wilmas pappa var här och Wilmas farmor.


Nya hellokitty spisen som hon fick av farmor i förskott i present.

Jag & Wilma :)

Mammas älskling!

Wilma, jag & Johan syns lite.

Johan & Wilma :) (mamma står ute på balkongen och tar frisk luft som de brukar heta ;))


Snart så

Min bebis ligger och sover och jag sitter här och har precis blivit klar med allt. Så nu har jag tråkigt ska ni veta. Har jättesvårt med kläder just nu, vet fan inte vad jag ska ha på mig. Nästan allt kläder jag har är förstora. Köpte en helt ny klänning vid jul som jag tänkte ha när Wilma fyller. Provade den igår, kunde jag ha den? Nej. Förstor såklart..

Så när jag har fyllt år sen i maj så blir de ut och shoppa lite nya sommarkläder. Som inte är förstora ;) Visst är det roligt när man märker på kläder, men det är inte så roligt längre när man inte kan ha ett skit. Trosorna hänger, bharna är förstora i kupan och runt, tightsen börjar hänga på benen och i rumpan, tröjorna börjar bli "fladdriga" och dom nya långa linnerna har jag börjat få dragit ner hela tiden för dom åker upp (förstora alltså). När dom var tighta en gång i tiden så satt dom perfekt.

En sak är säker, det är inte gratis att gå ner i vikt ;)


Första teckningen.

Har haft en jättemysig dag och kväll med bästa Josefin! Vi åkte till valbo på dagen när jag var barnledig då jag unnade mig två par nya tights, en tröja och en ny parfym. Sen till stan och kikade lite. Vidare hem där jag tog ett varmt bad innan mitt hjärta kom hem igen. Som jag saknade henne! Min älskling.

Jag & Josefin satt och pratade om sommaren.
Längtar så sjukt mycket nu, vi pratade om sena kvällar när man grillar, badar och grejar. Åh vad jag längtar! Jag gjorde hemmagjord kebabtallrik och sen käkade jag chokladboll så nu mår jag illa!

Men det blir tidig sovdags ikväll för imorgon ska det storstädas och sen kommer Wilmas pappa och farmor. Wilmas farmor ska fira henne i förskott eftersom hon ska opereras sen. Så jag tänkte baka kladdkaka tills dom kommer :). Sen ska jag bjuda Daniel och Sandra på middag på kvällen! Mysigt :)
Men nu blir de krypa ner snart, godnatt med er!

Idag när mamma lämnade Wilma efter att ha varit barnvakt så hade älsklingen ritat sin första teckning! Stolt mamma. Blir nästan tårögd ju :)


Love <3

Wilma, jag älskar dig mest i hela världen!



Facebook!

Facebook är det sämsta som någosin gjorts tycker jag. Jag ångrar att jag blev medlem. Man blir faktitkst beroende av det! Ibland när jag tex varit och handlat, kommer in, klär av Wilma kastar mig på facebook innan jag ens tagit av mig själv jacka eller packat upp varorna. Haha, vadå störd? Jag måste försöka vänja mig av lite. Eller ska man ta bort facebook kanske?

Vad tycker ni om facebook?


Frukostdags!

Min bebis kände för att vakna 7 imorse, men det är bra. V håller ju på och ändrar rutinerna nu, nästa vecka blir de klockan 6. Anledningen är att jag ska få lite mer ensamtid på kvällarna. Hon vill ju helst sova på mig hela kvällen, men det ska de bli ändring på nu.

Just nu håller jag på & kokar ägg och gröt till frukost. Det är så mysigt att vakna tidigt ändå tycker jag. Det blir käka snart då sen om ett par timmar så kommer mamma och hämtar min ögonsten. Dom skulle visst åka till Rosanna så hon får leka lite med kusinerna Edvin och Molly. Det tycker hon nog ska bli jättekul!

Hoppas ni får en bra dag gott folk! :)


Barnledigt!

Imorgon ska jag få barnledigt några timmar på dagen. Egentligen så hade jag tänkt åka och träna, men jag tänker gå ne på stan med Josefin och bara gå runt och kika i lugn och ro. Utan att stressa :) Ska faktiskt bli riktigt skönt. Sen kommer Josefin på kvällen också och då ska vi käka ihop, gott de!

På lördag ska jag prova lämna Wilma igen på dedär gymmet så får vi se hur det går. Jag hoppas det går bra! :) För träna är det bästa jag vet och jag vill verkligen träna regelbundet.

Nu har vi precis ätit chili corn carne och sen badat Wilma. Nu ska hon få kvällsmacka och sen sova lite :)!


Min bebis äter frukost! :-) snart ska vi u...

dsc01638 (MMS)

Min bebis äter frukost! :-) snart ska vi ut och gå och sen har vi lite andra trevligheter som väntar idag


Kinamat!

Daniel & Sandra kom förbi med kinamat och de tackar man ju inte nej till ;) Hur gott som helst. Wilma somnade för en halvtimme sen men nu är hon vaken igen hör jag så ska hämta henne snart. Alltid samma sak, dock så sov hon 3 timmar isträck igårkväll. Det har inte hänt på över ett halvår!

Imorgon ska vi promenera med Linda och sen följa med dom till bvc när Milton ska vaccineras. Sen ska jag till barnenshus, får se om Josefin skulle följa med. Min bebis fyller ju snart ett :) Egentligen så har jag nog köpt tillräckligt men svårt att låta bli, det är ju ändå hennes första födelsedag.

Lite bilder från dagen!






Wilma & Sandra :)

Sötfisarna!

Hur söt får man vara då egentligen? Elias & Wilma!









Nu ska vi göra oss klara för mammagrupp, långpromenad och sen middag med Daniel och Sandra! Trevlig dag :)


Meeeeeeeen!

Idag var jag på sats, dedär träningsstället som har barnpassning. Köpte ett kort där och det är ju inte gratis. Skulle lämna Wilma och hon blir helt hysterisk. Kommer säkert aldrig fungera och jag antar att jag kommer få börja med den där JÄVLA naturdieten igen om jag ska komma iform till sommaren. Jag vill träna, inte "banta". Men är man ensamstående och de inte går ihop med barnpassning osv så har man inte så mkt till val. JÄVLA SKIT! Är inte lite irriterad nu. har verkligen ingen lust att gå på naturdiet, men jaa. Det får väl bli så.


Funderat lite..

Har tänkt lite och jag funderar starkt på att ta ett data uppehåll i några dagar. Bara för att kolla typ om det blir någon skillnad i allt man gör. Jag vet att man skulle få en massa tid över. Jag kommer nog ha musik på på datorn men jag får inte gå ut på internet. Tror det skulle vara ganska skönt faktiskt. Är de något man verkligen fastnar framför så är de ju facebook. Så man kanske skulle testa morgondagen och torsdag utan dator och kolla hur det fungerar! Skulle ni vilja prova?



En trött tjej ligger och sussar brevid mam...

dsc01632 (MMS)

En trött tjej ligger och sussar brevid mamma i sängen.


Måndagkväll =)

Dagen har varit rolig och barnen har fått lekt av sig (Wilma & Elias). Vi gick upp strax innan åtta och sen tog vi halv elva bussen mot sandviken. Trevligt att träffas nu efter ett så långt uppehåll och jag hoppas vi ses snart igen. Skulle på träning efter men bussen var 40 minuter sen så jag missade den helt. Därför får det bli cykla lite ikväll om jag orkar.

Imorgon är det dags för öppna förskolan, sen vidare till en kurator och sen träning! :) Tror dagen kommer bli rolig. Men nu ska jag hålla Wilma vaken till åtta sen blir de tven för min del. Ha en trevlig kväll alla! Puss på er :)



Ignorera mig som ser störd ut på bilden. Wilma är därimot världens sötaste!

Kvällsfika, yoghurt och en äggmacka :-)

dsc01628 (MMS)

Kvällsfika, yoghurt och en äggmacka :-)


Förlååååååt!

Är så ledsen för den dåliga uppdateringen. Mycket händer just nu och jag har tappat lusten helt på att blogga. Ska ändra designen om någon vill hjälpa så kanske lusten kommer tillbaka. Wilma har hitills träffat sin pappa två gånger nu. I måndags var första och hon var verkligen blyg för honom, men det gick bra. Sen åkte vi till valbo igår och köpte en födelsedagspresent till Wilma och då gick det mycket bättre.

Vad jag fattar de som så vill han ta upp kontakten med Wilma nu. Han är ute efter att skapa en relation med Wilma, vilket jag tycker är skit bra! Bara han tar sitt ansvar nu. Men jag tänker inte tvinga på honom något och jag tänker inte heller ta upp en massa gammalt nu i början, för då kanske jag förstör allt. När läget finns så tänker jag självklart gå igenom med honom varför han gjort som han gjort. Men det spelar ingen roll vad han säger för det finns ingen ursäkt..

Annars så rullar de på som vanligt, Wilma blir 1 år om exakt två veckor. Tiden går fortfortfort! Man hinner knappt med alltså. Imorgon ska vi åka till Sandviken för att hälsa på Angelica och Elias (Det var inte igår, juli sist!). Så de ska bli riktigt roligt alltså, ser verkligen fram emot de. Sen åker vi direkt därifrån till gymmet och sen hem. Antar att både jag & Wilma kommer vara trött vid den tiden. Men nu måste jag ta min gnälliga dotter, lovar att uppdatera snart igen. På ett villkor - att ni ger mig kommentarer ;)



+













Wilmas pappa

Imorgon ska Wilma träffa sin pappa för första gången på ca ett år. Vi får se hur det går. Jag är verkligen glad om han vill börja träffa henne och dom får en relation.

Roligt att leka i badbaljan full med leksa...

dsc01600 (MMS)

Roligt att leka i badbaljan full med leksaker ;)


Idag har vi varit ute exakt hela dagen, pr...

dsc01597 (MMS)

Idag har vi varit ute exakt hela dagen, precis som igår. Har tränat wilma att gå i skor. Ingen höjdare då hon bara grinar men någonstans måste man ju börja ;) i helgen åker vi iväg till uppsala. Skönt med lite miljöombyte!