Önskar er alla ett gott nytt år! :-). Själ...

dsc01340 (MMS)

Önskar er alla ett gott nytt år! :-). Själv är jag hemma hos mami med min kusin, wilma och co. Mysigt <3


Min frukost. :-) lättyoggi 0.1 % fett, två...

dsc01336 (MMS)

Min frukost. :-) lättyoggi 0.1 % fett, två hårda mackor med ost, skinka och gurka, två päron och en banan.


Sovdags snart

Klockan börjar ticka iväg och både jag & Wilma är vakna. La henne klockan 9 men sen vaknade hon en halvtimme senare för att sedan vara vaken. Sover inte mamma så tänker inte jag heller sova, så tänker hon nog ;)

Jaja, nog om det. Imorgon är det som sagt nyår och vet ni vad? Jag ska tvätta då, hahah. Fanns ingne annan tid! Lovar att jag inte bara har en maskin heller, skulle tippa på 8-9 maskiner. ;) Inte kul att tvätta men skönt när man är klar iaf. Men nu måste jag ta hand om dotran :) Puss på er.

Åh min plattång gick sönder! Det har jag i...

Åh min plattång gick sönder! Det har jag inte råd med. Men måste köpa ny, kan inte gå runt och se ut som ett troll. Perfekt till nyår och allt. Åh :-(


Åh min plattång gick sönder! Det har jag i...

Åh min plattång gick sönder! Det har jag inte råd med. Men måste köpa ny, kan inte gå runt och se ut som ett troll. Perfekt till nyår och allt. Åh :-(


Nyår imorgon

Tänka sig att det ör nyårsafton imorgon. Helt sjukt så snabbt tiden går! Det var alltså julafton för en vecka sen, känns som igår? Nästan lite läskigt dedär. I vilket fall så har jag & min älskade Wilmutt varit på en långpromenad imorse. Jag tycket att sista biten var riktigt jobbig, förstog inte varför.Kändes som att inte benen ville bära mig.

Efter någon timme hemma så bryter en riktig förkyldning ut, så inte så konstigt att det var jobbigt ;) Nu sitter jag här och fryser och näsan rinner som en fontän. Håller bara tummarna på att Wilma klarar sig från förkyldning! Det är så synd om dom små när dom blir förkylda, önskar att man kunde byta plats! Vi ska iväg och storhandla om någon timme som inte blev av igår. Vi måste fylla kyl, frys och skafferi! Ska även kolla efter pulka till Wilma ;)

Har ni funderat på något nyårslöfte än? Jag har tänkt och tänkt och tänkt.. Haha, men jag ska iaf gå ner dom sista 9 kilorna. Och sen pussa på min bebis minst 600 ggr om dagen, nejdå de gör jag ju redan!


sötaste ungen i världen!


hahahaha!

Lägger ut denna kommentar här också som http://niicol3e.blogg.se/tillfallig/ skrivit ! ;)

jag ska sluta läsa din blogg nu hade jag tänkt, för jag vill inte bara läsa inlägg hur jobbig en unge är! ta tag i att fixa det istället för att sitta och klaga!
bli så trött på sådana här mammor..

Så vad säger ni andra? ;) Tror ni inte att jag försöker fixa de? Väldigt moget skrivet av denna person, men som man känner sig själv känner man andra. Right? ;)


Wilma är så fruktansvärt dryg på nätterna....

Wilma är så fruktansvärt dryg på nätterna. Hon vaknar varannan timme och vill ha välling! Är riktigt slut kan jag säga.


Sötisarna!

Kolla vilken stor skillnad de är på Milton och Wilma. Wilma ser enorm och Milton jätte liten! Ändå skiljer de bara 9 månader. När dom är såhär små så är det mycket, men om något år så är de ingenting!



Är helt slut som människa just nu, fyfan. ...

Är helt slut som människa just nu, fyfan. Har verkligen hållit på hela dagen. Imorgon väntas iaf en rask morgonpromenad runt brynäs och sen storhandla. :-) det blir iaf tidig sovdags här vill jag lova!


Nattens förbruk av välling. Och då har hon...

dsc01334 (MMS)

Nattens förbruk av välling. Och då har hon knappt sovit fyra timmar. Milton och linda sover här. Wilma är rädd för milton så hon vaknar såfort han skriker. Stackars linda! Hon får inte sova något alls nästan. Men jag har försökt hjälpt till så gott det går. Men jag har ju wilma också så. Men nu håller jag och linda tummarna på att vi får sova fram till 9 iaf utan bebisskrik ;)


Min lilla älskling har somnat på mig! :-).

dsc01331 (MMS)

Min lilla älskling har somnat på mig! :-).


Ligger nu i sängen och väntar på att wilma...

Ligger nu i sängen och väntar på att wilma ska somna så man kan få lite sömn. :-) har Shoppat på stan idag. Hittade ingen vinterjacka, det tar jag någon annan dag. Men hittade iaf en tröja, mascara, örhängen och en sen julklapp till lilla milton. Imorgon ska vi lämna Rebecca vid tågstationen och sen umgås med linda och milton resten av dagen skulle jag tro. Blir riktigt mys! Godnatt med er.


Gosegris!



Jag och sötaste lilla Milton! :) (Lindas bebis) Inte ens två veckor gammal är han.


Nu är det sovdags. Har sån fruktansvärd hu...

Nu är det sovdags. Har sån fruktansvärd huvudvärk som jag hoppas är borta när jag vaknar imorgon!


Hoho =)

Godkväll alla flickor och pojkar. Vi har bara tagit en hemmadag idag. Wilma somnade för ungefär en halvtimme sen så jag gör mig redo för en bebis som vaknar om ungefär 20 min och vill vara vaken till 11. Imorgon har vi iaf lite & göra. Först måste vi ner på stan och lämna in papper sen ska jag som sagt få barnvakt från 3 och några timmar framåt. Tack Sandra och Daniel för de! :) <3

Rebecca kommer imorgon också, det var längesen nu! Tror vi tänkte käka pizza till middag och mysa. Och gå på stan ENSAMMA utan barnvagn tillsammans för första gången på, ja hur länge kan det vara egentligen, ett år sen iaf! Nu ska jag fortsätta äta mina räkor och kolla på tv ;) Puss på er!


Sitter just nu och leker med wilma på golv...

dsc01324 (MMS)

Sitter just nu och leker med wilma på golvet. Ni ser ju själv att hon har rätt mycket leksaker. Dedär är inte ens hälften. Men vi ska väl fortsätta leka som vi gjort dom senaste timmarna ;) roligt nu när hon förstår mer!


Syns de att wilma äter gröt med blåbär i? ;)

dsc01310 (MMS)

Syns de att wilma äter gröt med blåbär i? ;)


En vaken wilma som vanligt den här tiden p...

dsc01308 (MMS)

En vaken wilma som vanligt den här tiden på dygnet.


En bra julafton!

Måste säga att julafton blev lyckad! Är så nöjd, speciellt med alla fina julklappar. Wilma fick ca 35-36 julklappar, haha. Så ni kan ju tänka er hur mycket hon har nu. Mängder av leksaker,kläder,lära gåvagn, böcker, dockor och nya tallrikar och bestick! 95% av allting var i Hello Kitty ;) Uppskattas! Tack för allt =)

På måndag ska jag iaf ner på stan och titta efter en vinterjacka på rean.
Sandra skulle passa Wilma några timmar medans jag var där. Snällt! Känns jobbigt att ta med vagn och så när det kommer vara så mycket folk.

För er som undrar vad vi ska göra på nyår ska blir vi hemma. Jag var sugen på att festa ett tag, men nej. Det är Wilmas första nyårsafton. Klart jag vill vara med min älskade dotter och skåla in ett nytt år full med glädje med henne. Min stora kärlek!

Nu ska jag kika på tv under den korta stunden jag antagligen har kvar av min ensamtid (hon har faktiskt sovit i 40 minuter! :o) hah. Hoppas ni hade en bra jul också får ni ha en god fortsättning! :)



Morbror Daniel och Wilma på julafton =)

Måste bara påpeka att togs fruktansvärt dåligt med kort på julafton, mormor har dom få bilder som togs! ska fråga henne om jag kan få dom sen så kommer dom upp här tids nog..

Trött och mätt! Snart blir det till att gå...

dsc01298 (MMS)

Trött och mätt! Snart blir det till att gå hem och försöka få lite sömn :-) har haft en jätte trevlig julafton Wilma har fått mängder med julklappar! Jätte fina. Tack alla.


Skickar in ett kort inlägg nu. Snart är de...

Skickar in ett kort inlägg nu. Snart är det julafton och wilma ger mig ingen ensamtid alls på kvällarna. Max en timme och då är det verkligen max. Snart orkar jag inte mer! Antingen så behöver jag avlastning eller hjälp från bvc eller liknande. Detta håller inte! Jag vill kunna gå och lägga mig på kvällen och känna mig nöjd med dagen. Det gör jag aldrig längre. Jag är nästan alltid irriterad nu förtiden, speciellt på wilma och så ska det inte vara. Ne, måste som sagt göra något fort innan det utvecklas till något annat.


Har storstädat allt hemma nu. Är trött. Ta...

Har storstädat allt hemma nu. Är trött. Tar ett uppehåll i Bloggen nu eftersom jag inte har någon lust kvar plus att det är så kasst med kommentarer! Får ju ingen peppning till att fortsätta.


Haha. Men snygg bild. Båda kollar bort ;)

dsc01279 (MMS)

Haha. Men snygg bild. Båda kollar bort ;)


Nu ligger vi i sängen och ska sova. Har bl...

Nu ligger vi i sängen och ska sova. Har blonderat utväxten vilket blev bra faktiskt! Wilma vaknade när jag stog i duschen, det förstod jag att hon skulle göra. Men fick iaf en och en halvtimme ensamtid! Och det var guldvärt. Känner mig mycket gladare nu. Men nu ska vi iaf sova! Måste köpa bingolott imorgon och sen storstäda. Lugnt och skönt blir det annars! Sov sött allihopa. Godnatt :-)


Färga hår!

Wilma har precis slocknat och jag sitter och kollar på I form med Anna Anka. Riktigt intressant tycker jag. Såfort det är slut ska jag färga utväxten! Det behövs verkligen, den börjar bli riktigt lång nu. Dock så blev jag tvungen att köpa moods ultrablonda, egentligen så kör jag alltid på depend men den fanns tydligen inte. Så jag hoppas på ett bra resultat nu!

Imorgon ska vi antagligen umgås med Linda och lilla Milton på dagen. Sen ska vi bara ta det lugnt skulle jag tro, kanske tar storstädning imorgon så jag slipper göra allt på torsdag. Ska tvätta då också. Sen såklart binglotto, uppesittarkvällen sen med Josefin ;)

Men nu börjar de igen! :)

Lagar torsk och potatis! :-).

dsc01266 (MMS)

Lagar torsk och potatis! :-).


Har gått till andersberg och det var det d...

Har gått till andersberg och det var det dummaste jag någonsin kunde göra i denna kyla. Wilma sover och jag står ute och väntar på linda, segot! Har ingen känsel kvar i benen. Det blir bussen hem vill jag lova.


Snygg stil hon har va? Hon står på gåstole...

dsc01265 (MMS)

Snygg stil hon har va? Hon står på gåstolen ;)


Sommaren, dålig ibland?

Nu ska ni få höra här. Jag har alltid älskat sommaren! Dock dom senaste åren så har det varit riktigt jobbigt. Eftersom jag har varit ganska överviktig så svettades hela tiden. Jag var nästan rädd för att gå ut om det skulle bli för varmt. Så ska det ju inte vara :)

Jag ser fram emot sommaren nu, när jag ligger på normalvikt. Jag vill kunna göra saker som jag inte gjort förut eftersom jag tyckt det varit för jobbigt :) pga värmen då alltså. Jag ser fram emot att sitta vid stranden med Wilma och leka i sanden. Jag ser verkligen fram emot sommaren som kommer, är säker på att det kommer bli en riktig höjdarsommar med min Wilma!


Inte fan fick jag någon ensamtid eller. Fe...

Inte fan fick jag någon ensamtid eller. Femton minuter! Fyfan vad detta tar på en. Ingen ensamtid är som att andas utan luft ungefär. Ne vet inte vad jag ska jämnföra de med. Men det är riktigt Jävla hemskt iaf. Blir det inte bättre snart så söker jag hjälp någonstans. Det lovar jag.


Julkänsla

Wilma har precis somnat, tog upp henne tidigt som sagt så jag hoppas på att få några timmar för mig själv ikväll. Åkte till valbo idag och handlade dom sista julklapparna. Har nu köpt till alla syskon, julklappsbyte, till alla i familjen som vi firar jul med. Och till Wilma såklart! Wilma fick två julklappar till idag, så hon har 14 nu, men det är hon värd!

Det blir inga långpromenader när vädret är såhär dåligt.
Man känner sig verkligen äcklig när man inte kan ut och röra på sig! Men trampen känns inge bra längre. Den får stå tills jag känner mig redo för den igen. Annars så börjar jag få lite julkänslor. Ska snart slå in dom sista julklapparna och sen öppna aladdinasken och sätta mig framför tven! Mysmys. Imorgon ska jag blondera min utväxt sen får vi se om Wilmas farmor dyker upp!


Men hur söt får man vara då? :-) wilma - v...

dsc01246 (MMS)

Men hur söt får man vara då? :-) wilma - världens sötaste bebi!


Är uppe tidigt och det svider i ögonen! An...

Är uppe tidigt och det svider i ögonen! Antar att det gör det på wilma också. Vi ska ju försöka få henne att somna tidigare på kvällarna. Hoppas det funkar ikväll!


Imorgon är det valbodags för att inhandla ...

Imorgon är det valbodags för att inhandla dom sista julklapparna! Vi kommer gå hemifrån vid tio redan. Jag måste verkligen tänka efter vad jag handlar nu eftersom jag har så dåligt med pengar. Inget onödigt med andra ord. Snart är det mellandagsrea också så jag ska se till att ha lite pengar över till det! :-)


Vi inviger wilmas napptemp ;)

dsc01240 (MMS)

Vi inviger wilmas napptemp ;)


Tråkiga söndag!

Först måste jag svara på det mormor kommenterade, nej jag får inte det du skriver tydligen :( har inte fått något dom senaste dagarna ialla fall, bara det du skrev nu.

Som vanligt så är det tråkigt på söndagar.
Jag är segare idag än igår! Wilma har sovit i snart två timmar. Det behöver hon och jag behöver ensamtid så det är bara skönt. Har passat på att diska, skrivit en inköpslista tills storhandlingen efter jul. Har även rensat lite i klädkammaren. Efter jul ska jag ner med massa skit i förrådet.

Annars då? Kan inte gå ut och gå pga vädret. Då kan man ju undra vad som händer idag. Inget! Ska försöka dammsuga senare trots att Wilma skriker som aldrig förr när hon ser den, ja hon behöver faktiskt bara se den! Men det blir väl ladda upp batterierna tills veckan som kommer! För då blir det full rulle.

Har iaf tänkt köpa en babypulka till Wilma efter jul. Någon som har en sån? Ge mig tips på bästa :)



Lätt att jag tänker köpa en rosa iaf =D

Också tänder vi sista ljuset idag, mys!

dsc01236 (MMS)

Också tänder vi sista ljuset idag, mys!


Nu är vi vakna. Wilma har vaknat en gång i...

Nu är vi vakna. Wilma har vaknat en gång inatt igen och jag är så sjukt glad för de! Ska snart gå och kolla vädret om vi kan gå på långpromenad. Veckan som kommer är nästan helt fullspäckad. Det är verkligen nice! :-)


Men en glad och SÖT tjej kan man ju inte n...

dsc01235 (MMS)

Men en glad och SÖT tjej kan man ju inte neka att jag har! Mammas lilla älskling.


Nu ligger jag och wilma i sängen. Som vanl...

Nu ligger jag och wilma i sängen. Som vanligt så vill hon inte sova försen jag gått och lagt mig. Vilket inte ger mig någon ensamtid alls - man kan faktiskt bli helt knäpp i huvet av det! Hur som helst så ska vi sova snart. Hoppas på bättre väder imorgon så långpromenad kan bli av. Annars är det ju söndag imorgon. Det blir lite städning och mys bara som alla andra söndagar. Ska ladda ner alla sex and the city säsonger sen. Då har jag något kul att göra! Men godnatt på er nu. Babblar ju som aldrig förr. Kram :-).


Just nu ligger jag och wilma i soffan och ...

Just nu ligger jag och wilma i soffan och kollar på ensam hemma två. :-) wilma sover och jag somnar snart! Vi har verkligen haft en jätte mysig lördag. Vi tänkte gå till hemköp senare och möta josefin så ska vi äta grönsaker och dipp :-) Mums


Seg och trött

Jag antar att jag har sovit på tok för mycket idag eftersom jag är trött. Sov ca 9 timmar inatt, sen somnade jag och Wilma om mellan 11 och halv 2! hahah. Snacka om att jag är trött egentligen fast jag inte känner av det. Nu har jag ont i skallen, känner mig seg och trött. Beror nog på för mycket sömn.

Jag har precis ätit en sen frukost/lunch. Gröt fick det bli, måste tänka på att äta nyttigt nu när jag inte är ute på promenader varje dag. Har ingen lust i detta väder. Längtar så mycket till våren när man kan gå riktigt långt, utan att frysa och utan att svettas. Dessutom gå på asfalt, det är underbart efter att ha gått på snö en hel vinter.

Jag och Wilma ska väl fortsätta mysa resten av dagen. Laga lite pytt i panna senare och sen leka & gosa :)


Det blev ändrade planer igen. Det snöar so...

Det blev ändrade planer igen. Det snöar som aldrig förr! Så gå ut känns lite onödigt. Jag och wilma tar en vilodag helt enkelt. Sova lite, städa, kolla tv, och mysa. Om inget roligare förslag dyker upp då ;)


Alldeles snart ska vi ut på långpromenad. ...

dsc01230 (MMS)

Alldeles snart ska vi ut på långpromenad. Hoppas verkligen att man kan ta sig fram trots all snö! Wilma har bara vaknat en gång inatt och jag känner mig så himla pigg och det är så fruktansvärt skönt ska ni veta! :-)


Har precis ätit med Jossan och wilma! Det ...

dsc01227 (MMS)

Har precis ätit med Jossan och wilma! Det har varit fullt upp hela dagen. Blev tvungen att åka upp till bb för att prata lite med linda för hon var ledsen. Önskar att jag hade kunnat stanna där med henne och sova. Men har ingen barnvakt :-(


Nu får hon faktiskt skrika sig till Sömns....

Nu får hon faktiskt skrika sig till Sömns. Hon ska inte behöva ha välling var tredje timme. Så nu får hon faktiskt ligga och grina tills hon somnar. Hon är helt otrolig. Förstår inte hur hon orkar hålla på


Nu är nätterna precis som dom var förut. O...

Nu är nätterna precis som dom var förut. Orkar inte med henne snart'


Kan tyvärr inte uppdatera Bloggen genom da...

Kan tyvärr inte uppdatera Bloggen genom datorn eftersom Blogg.se har gjort om så man inte fattar ett skit :-S hjälp mig någon snälla! Fast jag kan ju inte se era kommentarer heller. Hoppas att jag kommer in snart iaf annars får jag damp.


Soffmys med min bebis! Snart kommer josefi...

dsc01217 (MMS)

Soffmys med min bebis! Snart kommer josefin också och håller oss sällskap ikväll :-)


Duktig tjej!

Nu har jag storstädat, tvättat och bytt sängkläder. Jag har även lagat middag och duschat både mig och Wilma. Skönt de känns nu! Bara lite handling kvar sen är vi klar med denna dag.

Fick även en räkning idag om bredbandet. 400 kr måste jag betala nu i december, det betyder ytterligare en månad med väldigt dåligt ställt. När det är mellandagsrea och allt! jaja, jag får helt enkelt ta av sparpengarna denna månad..

Nu har vi en liten tjej här som är vaken. ...

dsc01215 (MMS)

Nu har vi en liten tjej här som är vaken. Hon har precis fått välling men verkar inte så sugen på att somna om. Vi får väl se snart. Men glad är jag för att jag gick och la mig tidigt igår. Trots att hon vaknat mycket inatt så känner jag mig helt okej.


Nu är det andra gången hon vaknar men förh...

Nu är det andra gången hon vaknar men förhoppningsvis så kanske hon sover resten av natten sen. Trötttrötttrött!


Har precis käkat upp en matlåda från fryse...

Har precis käkat upp en matlåda från frysen eftersom jag mådde så illa. Men nu har det gått över! :-) nu blir det sova för mig. Hoppas wilma bara vaknar en gång inatt också. Imorgon ska vi iaf tvätta och sen gå på stan en stund med josefin. Kanske vi lyckas klämma in en långpromenad någonstans också :-) men annars har jag gått två timmar idag ;) sova var det ja! Puss på er


Just nu ligger jag i soffan och försöker l...

Just nu ligger jag i soffan och försöker lägga wilma. Hon har bara sovit en liten stund idag. Sen när hon somnat så måste jag städa och sortera tvätt. Men sen kolla lite film och mysa för mig själv. Hoppas ni får en bra kväll för det tänker jag och wilma ha! :-)


Känner mig lite stressad! Är påväg till ma...

Känner mig lite stressad! Är påväg till mamma nu med wilma. Kl 4 ska jag vara på mammagruppen. Hade tänkt gå dit, men jag får helt enkelt gå jävligt fort!


Har Rosanna och molly här på besök :-).

dsc01214 (MMS)

Har Rosanna och molly här på besök :-).


Grattis min vän!

Nu har Linda fått sin lilla pojke! Jag blev så chockad när hn ringde, ni kan inte ens föreställa er. Jag är så glad för hennes skull. Ser verkligen fram emot att träffa dom! Ska köpa present åt dom idag.

Men grattis igen!! Kommer med bild sen :)

Nu ligger jag och wilma i sängen och ska f...

Nu ligger jag och wilma i sängen och ska försöka sova. Hon vaknade nu när jag skulle gå och sova men hon somnar nog om snart. Morgondagen ser ut såhär ungefär. Vi tar en promenad runt brynäs på morgonen vilket tar ca en timme. Sen ska vi till bvc eftersom dom utreder varför wilma sover så dåligt på nätterna. Sist men inte minst så ska jag få barnledigt någon timme och äta julmat i lugn och ro med mammagruppen ;) mys! Känns som att det blir en skön dag. Veckorna går så snabbt :-o förstår inte hur fan det är möjligt. Nästa vecka är det julafton, kan ni fatta de? Snart är det wilmas ettårsdag och snart är det somnar. Så snabbt går det - lovar er!


Wilmas julklappar

12 stycken julklappar har jag fått ihop till lilltösen, fler blir det nog. Tror det ligger runt 1200 kr nu :) Men det är Wilmas första jul och det är mitt barn som jag vill skämma bort för hon är det finaste jag har!


Lite fynd! =)

Precis kommit hem från valbo. Jätte mysigt var det och vi gick igenom nästan hela valbo i lugn och ro, käkade pizza och annat gott. Wilma var snäll också! Jag köpte en mössa till Wilma i julklapp, hittade en julklapp som ska vara till julklappsbytet plus en liten julklapp till bror och Sandras katt :)

Nu är jag verkligen skit trött! Antar att det är för att jag sov så djupt inatt, Wilma vaknade nämligen en gång vid 5 bara och var jätte hungrig. Men sen sov hon ända till 9 :) Underbart! Nu inväntar jag Danne & Sandra som kommer hit istället och äter tacos ;D Gott ska det bli! Känner mig dock lite yr i skallen idag. Går säkert över efter lite sömn sen.

Ändrade planer. Är påväg till valbo nu med...

Ändrade planer. Är påväg till valbo nu med mami! :-)


Har hållt på i snart en timme men wilma vi...

Har hållt på i snart en timme men wilma vill inte sova. Ögonen hänger på mig! Hoppas hon somnar snart.


Det var inte igår som jag gick och la mig ...

Det var inte igår som jag gick och la mig tillsammans med wilma. Men nu ligger jag i sängen och försöker söva henne iaf :-) hoppas på mer sömn inatt! Imorgon ska vi ut på långpromenad som vanligt. Dock en längre sträcka ;) sen tänkte jag gå ner på stan och köpa en tröja som jag såg idag på rean om den finns kvar. Sist men inte minst så blir det promenad hem till bror för lite tacos! :-) Mums.


Dagens middag



Fullkornsris, mexicanagryta & broccoli. En stor favorit!


Haha söt bild ja fick till va? ;) nu ska v...

dsc01207 (MMS)

Haha söt bild ja fick till va? ;) nu ska vi iaf börja gå mot stan!


Utmattad!

Är helt slut efter natten måste jag säga, plus morgonpromenaden. 08.20 vi var vi ute och gick och hemma var vi en timme senare. Nu har vi duschat båda två, och nu väntar jag på att Wilma ska bli trött igen. Så ska vi krypa ner och sova. Ska bli så skönt! Sen möter vi upp Josefin på stan vid 3  :) ha en bra dag!

Gud! Wilma är vaken. Förstår inte vad de ä...

Gud! Wilma är vaken. Förstår inte vad de är för fel på ungen! Hon ska väl ändå inte behöva vara vaken mellan typ elva och ett på natten för att sova sen? Förstår inte när det ska bli ett slut på dehär. Fyfan...


Ligger i sängen nu. Har ätit massvis med p...

Ligger i sängen nu. Har ätit massvis med pepparkakor plus lite glass. Kan inte säga annat än att det är ångest! Ångest när man ska sova iaf.. Imorgon är det upp och hoppa och ut på en långpromenad! Håller dock tummarna på sovmorgon igen.


Ligger i soffan nu med en sovandes wilma p...

Ligger i soffan nu med en sovandes wilma på mig! Själv så kollar jag på tv, dricker saft och äter pepparkakor. Imorgon ska vi ut på långpromenad tidigt. Sen kommer wilmas farmor en sväng, antar att det inte blir längre än 20 minuter som alltid. Sen ska vi ner på stan och loda runt lite med josefin! :-) tror inte vi kommer kunna gå sålänge på stan för wilma tycker inte om att vara i affärer. Men någon timme går säkert! :-) nu väntar jag bara på att beck ska börja så blir det sova sen. Puss på er!


Seg seg seg!

Ojoj, vad seg man kan vara då. Plus att jag har träningsvärk i hela kroppen efter promenaderna, ryggen och armarna (?). Antar att det är för att jag har dragit vagnen i uppförsbackar osv. Men det känns väldigt bra måste jag säga. Nu till januari så planerar jag att börja på friskis&svettis några gånger i veckan. Om det löser sig med barnvakt under den tiden.

Wilma har precis fått gröt med blåbär i, hon älskar de! Och jag vill att hon äter gröt, ett tag så vägrade hon. Men jag vet att hon blir mätt och det är bra. Macka blir hon inte mätt på på samma sätt. Btw så vaknade hon inatt och skrek konstant i ca 2 timmar. Inte så konstigt att jag är seg! Det blir lugnt annars idag, vi får se om vi skulle åka förbi Billy en sväng. Men annars blir de bara hemma & laga poatis & purjolöksoppa senare! :)


Det blev sent idag! Känner mig ändå inte s...

Det blev sent idag! Känner mig ändå inte sådär skit trött. Men mätt! Och äcklad av godsaker. Imorgon blir det ingen promenad. Kanske trampar en halvtimme på kvällen om jag inte har nå bättre för mig. Imorgon ska jag prioritera sömn i första hand! Hoppas på en riktigt mysig söndag och en nice sovmorgon som sagt. Men vi får väl se ;) haha. Wilma a vaken nu så hon kanske ger mig en sen ändå. Håller tummarna!


Sitter i soffan just nu och kollar på sex ...

Sitter i soffan just nu och kollar på sex and the city med linda. Vi har bakat kladdkaka och har glass till! :-) jag har ätit lite och nu mår jag illa som ett cp. Hoppas på sovmorgon imorgon av min älskling!


4 saker

Blev utamanad av jennipher :)

4 tv-program jag kollar på för det mesta:

- kan tyvärr inte svara på den, haha! jag kollar aldrig på tv. Endast idol men nu är det slut.

4 saker jag gjort idag:
- Varit ute och gått en timme
- Ätit sallad
- Varit barnledig några timmar och kollat på ishockey, väldigt skönt!
- Ätit middag hos mami!

4 saker jag längtar efter:
- Långa sommarpromenader!
- Wilmas första julafton och hennes ett årsdag, ska se till så det blir perfekt!
- Tills jag nått min målvikt!
- Tills Linda kommer hit med gotta ;)

4 saker på önskelistan:
- Massvis med pengar!
- Utlandsresa
- En rik karl som kan försörja mig resten av livet ;)
- Massor av nya kläder, smycken osv!

4 saker jag hatar:
- Folk som ljuger!
- Att inte få sova när man är så sjukt trött (syftar mest på när Wilma inte vill sova på natten)
- Att bli sviken
- När man sett fram emot något länge och sen blir de inte av eller så blir de bara kobajs av allt

4 personer som jag utmanar:
Ni som vill!

"kompisarna"

När man blir gravid så tappar man kompisar. Vänner försvinner, kanske inte under graviditeten jämt. Men efter! Visst är det så att det inte händer alla, men dom riktiga vännerna stannar kvar. ALLA kompisar från skolan är som bortblåsta! Ingen av dom är intresserad av att umgås längre. Jag hörde av mig hela tiden ibörjan men nu orkar jag inte anstränga mig längre. Finns även andra personer som jag tappat. Dock så har jag hittat många nya nu och mycket bättre som jag hoppas stannar! =) Ville bara säga de..

Ute på långpromenad! Eftersom jag vägde mi...

dsc01194 (MMS)

Ute på långpromenad! Eftersom jag vägde mig igår och hade gått ner ytterligare ett kilo så fick jag tillbaka min glöd ;)


Kollar på idolfinalen och måns möller med ...

dsc01192 (MMS)

Kollar på idolfinalen och måns möller med josefin. :-) idag har jag tvättat,storstädat och varit ute på långpromenad. På slutet hade jag håll i båda sidorna för jag hade gått så fort. Imorgon väntar en till! Önskar att jag hade kunnat varit i söderhamn idag hos min kompis Rebecca som har fyllt arton. Hon har fest idag :-) riktigt jobbigt känns det att inte kunna vara där :-( menmen...


Wilma sitter och äter kaka hos mormor :-)

dsc01185 (MMS)

Wilma sitter och äter kaka hos mormor :-)


Wilma vaken den här tiden på dygnet.! Hon ...

dsc01183 (MMS)

Wilma vaken den här tiden på dygnet.! Hon har varit vaken till och från sen kl 12. Men hon har inte sovit mer än en kvart åt gången. Mina ögon blöder av trötthet!


Mätt!

Dagen har varit mycket bra! =) Var ju hemma hos mamma och åt middag och det var skit gott och min lillebror blev jätteglad för presenten. Sen åt vi tårta och grejer, gott! Sitter just nu och har käkat lite sallad och fryser så sjukt mycket. Grejen är ju den att jag äter bra nu så det kan inte vara därför. :S

Imorgon ska vi upp och gå på långpromenad, funderar dock på att byta väg. Gå runt stan eller nå sånt :) Hörs mer imorgon!


Är på mammagruppen och min sötis har somna...

dsc01178 (MMS)

Är på mammagruppen och min sötis har somnat på mig Hihi :-) snart ska vi hem och fixa lite och sen fira min lillebror och äta god mat! :-)


Nu har wilma ätit lunch. Jag ska snart äta...

dsc01172 (MMS)

Nu har wilma ätit lunch. Jag ska snart äta lite sallad och sen ska vi börja dra oss mot mammagruppen :-) kram


Mycket på listan

Wilma har krångla lite inatt så vi tänkte gå & sova snart. Sen ska vi till mammagruppen :) Efter de så ska vi hem och äta eftersom min lillebror William fyller 9 idag, Grattis! =)



Wilma & William i somras <3


Kollar på sunes jul med wilma och linda :-)

dsc01169 (MMS)

Kollar på sunes jul med wilma och linda :-)


Tappat lusten

Usch jag har tappat lusten till långpromenader och allt. Snart får jag tillbaka min tramp ialla fall. Så jag ska väl börja med den igen. Dock så funderar jag på att sätta igång rejält efter nyår. :) Ska gå ner ca 10 kilo till i sommar. Och det är ju inte mycket alls! :) Inte om man tänker på hur mycket jag gått ner redan. 50 kilo på 8 månader.

Vi ska snart gå och sova igen och sen blir det handla på Willys! :) Ha en bra dag.

Dagens middag



Potatismos, torsk och broccoli!


Nu är vi på stan! :-) men snart ska vi hem...

dsc01158 (MMS)

Nu är vi på stan! :-) men snart ska vi hem och laga mat


Nu ska vi sova. Egentligen så somnade wilm...

dsc01140 (MMS)

Nu ska vi sova. Egentligen så somnade wilma 9 men sen vaknade hon vid halv elva och skulle vara vaken. Håller alla tummar jag har att jag då sova inatt! Känns som jag kommer dö ganska mycket annars. Imorgon är det dags för promenad! :-)


Wilma känner på lindas gravidmage ;) där i...

dsc01131 (MMS)

Wilma känner på lindas gravidmage ;) där inne ligger ju hennes blivande pojkvän!


Äntligen sover min lilla fisunge! Nu ska j...

dsc01123 (MMS)

Äntligen sover min lilla fisunge! Nu ska jag äta lunch,diska städa lite och sen lägga mig i soffan och nicka till lite :-) puss på er!


Sitter hemma hos mamma nu :-) ska äta midd...

dsc01109 (MMS)

Sitter hemma hos mamma nu :-) ska äta middag här. Mums! Sen blir det tidig sovdags för imorgon ska vi ut på långpromenad tidigt ;)


Kvällen!

Ne, jag hade ingen höjdarkväll igår. Alltså det var inte så att något hände, utan det var inget speciellt bara. Jag vill så gärna ha roligt när jag för engångsskull är barnledig, men ja. Bättre lycka nästa gång kanske! Pengar brände jag iaf och det svider med pengar denna månad, så blir nog till att ta av sparpengarna.

Annars då så vaknade jag vid 8. Kan inte sova länge när jag druckit! Har duschat, gjort mig iordning och städat hela lägenheten. Nu håller jag på & värma mat och sen ska jag hämta min efterlängtade bebis! Nu förstår inte hur mycket jag saknar henne. Helt sjukt.

Vi hörs mer senare (: Tyvärr så togs inga bilder igår.

Nu jävlar!

Lämnar Wilma till mamma om ungefär 3 timmar. Efter det ska jag & jossan äta tacos och sen jävlar! Nejdå, men sen blir det förfest här och sen krogen. Ska bli så sjukt roligt! Dessutom sov Wilma 5 timmar isträck inatt ,vilket inte har hänt på hur länge som helst. Så jag känner mig så utvilad! Dehär kommer bli grymt..


Orkar inge mer!

Fyfan vad skönt det är när det är tvättat och nystädat. Wilma har varit hemsk också, hon skriker ju av dammsugaren. Hon har varit jätte lättväckt och hållt på hela dagen. Måste bara säga att det ska bli så grymt skönt att vara barnledig imorgon, är så less nu alltså så det är sjukt. Orkar verkligen inte mer, därför behöver jag ladda upp batterierna så jag orkar med henne.

Snart kommer iaf bror och Sandra och då ska vi käka kyckling, ris och sås. Namnam! Idag har jag varit bra nyttig också, gröt till frukost, sallad till lunch och en helt okej middag. Plus långpromenad på det :) Vi får se om det blir långpromenad imorgon, vill ju helst vara pigg när jag ska ut så vi kanske skippar de.

Återkommer senare maybe!



Titta på min lilla söta Wilma! Gud så liten hon varit.


Sorry..

Nu blev det dåligt med uppdatering igen. Men jag är fortfarande förkyld och den vill aldrig ge sig. Igår var vi ut till valbo en sväng, en timme bara. Men ajg köpte en klänning och ett par leggings till imorgon. Bilder kommer väl sen ;)

Idag ska vi bara vara hemma antagligen. Vi ska snart ut på en morgonpromenad :) Vägde mig hos mamma igår och jag hade varken gått upp eller ner. Jag trodde faktiskt att jag skulle ha gått upp eftersom jag ätit lite konstigt ett tag. Men det är väl promenaderna som gör att jag håller mig på rätt ställe. Men jag har börjat frysa igen nu så förhoppningsvis så försvinner några till kilon snart.

Tvätta och storstäda ska vi iaf försöka hinna med idag. Det behövs verkligen alltså. Tvättenkorgen väller över och det är skit överallt hemma. Ska ju ha förfest här imorgon också och då vill man ju inte ha skitit.

Hörs senare under dagen! :)