Myser framför tven med lite frukt efter at...

foto270 (MMS)

Myser framför tven med lite frukt efter att ha badat tillsammans :-)


Nu sitter lillan och äter vindruvor innan ...

foto266 (MMS)

Nu sitter lillan och äter vindruvor innan läggdags ;-) kollar på barnprogram gör hon också


Håller på och lägga en helt slut liten tje...

foto264 (MMS)

Håller på och lägga en helt slut liten tjej nu. När hon somnat så ska jag ta och plugga lite och gå igenom alla melj från lärarna. :) så man har de gjort.. Vet inte vad vi ska göra resten av dagen. Blev ju dagis Imorse. Gick jättebra! Så vi kanske kör på en storstädning i eftermiddag :-)


Nu ligger vi i sängen och ska sova. :) ell...

Nu ligger vi i sängen och ska sova. :) eller Wilma ska sova.. Hon är helt slut. När hon somnat ska jag diska lite och städa upp. Sen ska jag lägga mig i soffan och kolla film :) ska bli så skönt kan jag säga! Hoppas ni får en bra kväll. PUSS


Ute i lekparken :-)

foto263 (MMS)

Ute i lekparken :-)


Lunchdags nu efter första dagen på dagis. ...

foto261 (MMS)

Lunchdags nu efter första dagen på dagis. Gick jättebra faktiskt men lite klängig på mamma var hon allt ;-)


:)


Godmorgon! Eller här var det morgon halv å...

foto257 (MMS)

Godmorgon! Eller här var det morgon halv åtta ;-) snart kommer johan och hämtar oss, då ska vi till skolan en sväng och byta lite böcker och sen ska vi handla. Sen ska Wilma få vila lite sen ska vi på badhuset :D ska bli jättekul, framförallt att se hur Wilma reagerar :) hon kommer nog älska de! Ha en underbar dag för det tänker jag ha :-)


Vi har precis varit en liten vila efter sk...

foto248 (MMS)

Vi har precis varit en liten vila efter skolan. Imorgon är jag ledig så det ska bli sjukt skönt! Så på måndag börjar Wilmas inskolning, nervöst! Snart kommer iaf johan så ska vi ut och käka någonstans och sen hitta på nå :-)


I skolan :-)

foto246 (MMS)

I skolan :-)


Lite mer nytt i hemmet..

Fick tillbaka lite skattepengar igår och då tog vi en spontantur till valbo för att köpa lite nya möbler, resultat!



Ska köpa svart & vita lådor där i facken tids nog :)




Ny matta & tvrumsbord, ska bli skönt att få byta ut soffan sen som är grön & inte alls passar in!



Och en tripp-trapp stol som Wilma fått av sin gammelmormor :)



Sen måste ju sötnosen själv få vara med! ;) med mammas brillor


Gullungen med Toffsen!

foto244 (MMS)

Gullungen med Toffsen!


Just nu tar Dotran ett kvällsbad. Hon har ...

foto238 (MMS)

Just nu tar Dotran ett kvällsbad. Hon har hög feber och har spytt två gånger. Tycker så synd om mitt hjärta! Men bada bort spyorna måste man ju :-)


Toffs =)

Wilma har toffs för första gången ;)


Hemma hos mormor nu och dessa två sitter o...

foto229 (MMS)

Hemma hos mormor nu och dessa två sitter och myser i soffan :) johan och Wilma


Lite illmående..

Är illamående konstant, har varit i 3 dygn nu. Kan säga att det är sjukt jobbigt då jag knappt ätit något under dessa dagar. Skolan har börjat och för att orka gå i ksolan så måste man äta, plus att Wilma ska vara med dom första två veckorna för sen börjar hennes inskolning.

Dagens matintag: En halv banan, en hårdmacka och en kycklingklubba. Såfort jag tänker på mat så får jag kväljningar. dock så är de lite bättre idag än igår :)



Just nu håller jag på och lägga en envis l...

foto228 (MMS)

Just nu håller jag på och lägga en envis liten tjej :) men trött är hon. Imorgon kommer karin hit och det ska bli jättetrevligt!


Nu har jag tagit kontakt med Wilmas pappa ...

Nu har jag tagit kontakt med Wilmas pappa igen och nu vill han börja träffa Wilma och målet är att ha henne varannan helg sen när Wilma känner sig trygg med honom. Tar ju sin tid men vill han verkligen så kommer vi nå dit. Jag hoppas verkligen för Wilmas skull att det kommer bli bra nu! Håll tummarna gott folk.


Inte min dag idag.. Fick ju inte sova mell...

foto224 (MMS)

Inte min dag idag.. Fick ju inte sova mellan ett och fyra sen skulle jag till tandläkaren Imorse kl tio. Ställde ringklockan och sandra skulle passa Wilma. Tror ni inte att tandläkaren är sjuk då? Idag tänker jag vara inne hela dagen! Ska laga lunch nu till Wilma och sen ska vi sooova.


Just nu sitter jag uppe med en skrikandes ...

Just nu sitter jag uppe med en skrikandes Wilma som vanligt. När ska detta ta slut? Hur ska jag orka gå i skolan om jag måste vara uppe med Wilma två timmar varje natt för att hon bara skriker? Dehär kommer inte sluta bra, de känner jag på mig. Har lust att bara cykla hemifrån nu och vara borta några timmar. Tyvärr så finns det ingen möjlighet


Lite nytt i hemmet..

Här kommer lite bilder på saker jag satt fixat hemma :)



Ovanför köksbordet :)




hylla i vardagsrummet :)



Foton i hallen, dom vita har jag målat själv. Var från början träramar och de fanns inte vita att få tag i. Annars finns dom på ikea :) men inte vit som sagt..



En ny matta i Wilmas lilla "hörna" ;)




Lite nytt även där :)



Sist men inte minst en tavla i köket. Vet dock inte varför de ser ut som att de är ett streck igenom hela tavlan ? Kamerans fel :)

Det viktgaste som är kvar nu är byta tvrums bord, tv-bänk, soffa, nya gardiner, byta ut skötbordet till en byrå. Lite mer tavlor, lampor & småplock.

Sitter och äter torskgratäng och hemmagjor...

foto221 (MMS)

Sitter och äter torskgratäng och hemmagjord potatismos som jag sen slängde in i ugnen! Gott! Wilma älskar de ;-) uppdaterar ikväll om vad jag fixat i hemmet :)


Min bebis!

De blev ett kvällsdopp för min pajas idag innan läggdags :) Snyggaste frillan har hon va? ;)


Som jag älskar dig!

Wilma, min underbara Wilma. Du är de vackraste och mysigaste i världen. Alla ni unga därute, som går ut och festar hela tiden och tycker det är livet. Då ska jag berätta vad livet är för er, livet är att få se sitt barn växa upp & utvecklas. Sitter hellre hemma varje helg för att umgås och ta hand om mitt älskade barn än att leva ett liv som ni gör. Wilma Linnéa Andersson, mitt stora ljus i livet ♥


Lek med Milton =)







Lägg märke till att Wilma sitter i en gåstol ;) haha! Hon tyckte de var jättekul.


Linda & Milton..

Kommer ni ihåg Linda & Milton? Som vi jämt umgick med förut. Sist vi träffades var i april & idag ska vi ses igen. Ser fram emot de ! Tänkte även försöka släpa med dom ut i lekparken :)



Wilma & Linda :)

Då var de gjort..

Har haft en fartfylld dag idag som vanligt..cyklade till bror imorse och sen direkt därifrån till stan med Josefin. :) Efter de så bjöd jag Johan på mat, kyckling, potatis, kantarellsås & kokta morötter. & Efter de drog vi hem till danne & sandra så gjorde dom kantarellstuvning, dock så åt jag inte de. Åt glass istället ;)

nu på kvällen har jag framkallat en masssa bilder! Blev runt 400 st så det blir bra. Ska försöka få lite ordning på hemmet nu, söka nytt möbelbidrag så man får lite möbler som man trivs med & sen få upp lite nya lampor och tavlor. Måste ta tag i de nu för jag trivs inte när de ser ut såhär...

annars är allt bra och skolan bara närmar sig med stormsteg.. känns nervöst men också skönt.



Morbror Daniel & Wilma :)

Nu säger prinsessan godnatt! Helt slut är ...

foto193 (MMS)

Nu säger prinsessan godnatt! Helt slut är hon och därmed så skrattar hon åt exakt allt ;-) sötnosen! Allt känns så bra just nu och snart börjar jag skolan och Wilma dagis. Ska bli så otroligt skönt!


Nu säger prinsessan godnatt! Helt slut är ...

foto193 (MMS)

Nu säger prinsessan godnatt! Helt slut är hon och därmed så skrattar hon åt exakt allt ;-) sötnosen! Allt känns så bra just nu och snart börjar jag skolan och Wilma dagis. Ska bli så otroligt skönt!


Nu säger prinsessan godnatt! Helt slut är ...

foto193 (MMS)

Nu säger prinsessan godnatt! Helt slut är hon och därmed så skrattar hon åt exakt allt ;-) sötnosen! Allt känns så bra just nu och snart börjar jag skolan och Wilma dagis. Ska bli så otroligt skönt!


Vilket höstväder det är idag. Usch och fy :)

foto191 (MMS)

Vilket höstväder det är idag. Usch och fy :)


Grattis älskade mormor!

Idag fyller min mormor år! Grattis till dig mormor/gammelmormor :)

Om någon timme tar jag pick och pack och drar ut till stugan med prinsessan. HÖRS!






Haha, och sen. Vissa kommentarer man får, så otroligt skrattretande. Skrattar ja :D


Något konstigt..

Vill ni höra något konstigt & hemskt ? Johan, Wilmas pappa ska bli pappa igen. Han träffar aldrig Wilma & hör aldrig av sig. Tycker inte ni, som jag att man ska ta vara på dom barn man redan har innan man skaffar nya? Urk!

dedär med dagis..

Igår träffade jag en mamma i lekparken när jag var ute och lekte med Wilma. Vi om in på ämnet dagis. Hon skulle gå hemma med sin dotter tills hon var 3 år. Wilma börjar dagis nu i slutet av augusti, då är hon 1 år och 5 månader. Jag tycker hon är alldeles förliten egentligen. Fick jag välja så skulle jag gå hemma med henne tills hon var ja, ungefär 3 år. När hon förstår mer och blivit lite större. Hon är fortfarande liten...

Alla har ju såklart olika åsikter, många har inget val heller. Utan måste tillbaka till jobbet osv. Jag börjar skolan, jag kommer endast gå måndag,tisdag och onsdag. Korta dagar eftersom jag redan läst in denna hösttermin en gång. Så Wilma kommer inte börja dagis på "heltid" förrän hon är ca 2 år. Det känns så skönt, kommer ha henne så mycket jag bara kan.

Kommer säkert bli en jobbig tid, jag som går hemma med Wilma hela tiden. Jag är med henne dygnet runt, nu ska jag få tillbringa mycket mindre tid med henne. Känns konstigt, vet inte om jag vill.. men måste ju igenom skolan så.


en fartfylld dag..

Gick upp 8 imorse och då var de bara att fixa sig & sen åka till valbo med Johan. (inte Wilmas pappa). Hittade ett par höstskor till Wilma där för 38 kr, 70% rabatt, snacka om att fynda. Ska även tillbaka imorgon och kika efter flera skor. Vi käkade lunch på subway & sen vidare till skutskär för att bada med Daniel & Sandra.

Hemma vid 3 & då slocknade både jag & Wilma i en timme. När vi vaknade kom Danne & Sandra med kinamat, yummie! Sen nu har vi handlat lite och grejat. Wilma har precis badat & innan de smaskade vi lite på vattenmelon. Ikväll ska jag kika på en unge i minuten och bara ta det lugnt. Imorgon blir de som sagt valbo och sen ska jag, Sandra & Wilma åka & bada :)




=)



Kusinerna :)


3 timmars utelek

Idag har jag & Wilma varit ute och lekt i tre timmar i en lekpark. Uppskattades av Wilma! Vi hade med oss picknick. Hem kom vi sen och då badade vi, nu håller jag på med maten. Vitlöksmarinerat kött & lök, kokt potatis, kokta morötter & gräddsås.








Lite bananätande mitt i lekandet :)