Torsdagsmys på hög nivå <3

dsc01244 (MMS)

Torsdagsmys på hög nivå <3


Min älskling är hos mormor nu eftersom jag...

dsc01225 (MMS)

Min älskling är hos mormor nu eftersom jag ska upp tidigt imorgon Vi ska till uppsala på hjärtoperation med klassen, spännande! Saknar wilma så det gör ont i hjärtat. Men ska försöka njuta! Har gjort klart lite rest uppgifter från skolan idag, och städat. Nu ska jag snart gå och handla sen träna :)


Mammas älskade hjärta! Så himla fin. Idag ...

dsc01547 (MMS)

Mammas älskade hjärta! Så himla fin. Idag har de varit fullt upp med städning och tvättning. Har även varit en sväng hos jossan och fikat :) snart ny vecka och de ska bli så otroligt skönt, ny vecka, nya möjligheter. I love it! :) godnatt med er!


Såhär trött var min lilla älskling igår, o...

dsc01207 (MMS)

Såhär trött var min lilla älskling igår, och jag kom in i tvrummet efter att ha diskat så hade hon somnat på golvet ;)


Jaa så kan man också göra ;)

dsc01206 (MMS)

Jaa så kan man också göra ;)


Lördag idag, super skönt! Vi har precis st...

dsc01545 (MMS)

Lördag idag, super skönt! Vi har precis städat, gjort oss i ordning och grejat. Nu ska vi ut på långpromenad! :) och wilma ska få gå själv. Antar att de kommer ta ett par timmar ;)


Sm-guldGuldet är hemma i gävle igen! Grattis brynäs!

Inga ord kan beskriva hur mycket jag älska...

dsc01491 (MMS)

Inga ord kan beskriva hur mycket jag älskar min dotter. Vad skulle jag göra utan dig? Du är den som får mig att kämpa mig igenom skolan, hur jobbigt det än kan vara. Du är den jag lever för, jag kan göra vad som helst för dig. Det vackraste jag vet är du och det jag ser fram emot mest här i livet är att se dig växa upp och utvecklas. Jag älskar dig så himla mycket min wilma <3


SMS-inlägg

dsc01531 (MMS)


Nu drar jag mig ner på stan för lite shopp...

dsc01527 (MMS)

Nu drar jag mig ner på stan för lite shopping med jossan :)


Wilma sitter på en stubbe och äter glass :...

dsc01524 (MMS)

Wilma sitter på en stubbe och äter glass :) nu ska vi till lekparken en stund innan de blir läggdags


Min älskling har varit på vårdcentralen ny...

dsc01522 (MMS)

Min älskling har varit på vårdcentralen nyss, det fastnade en plastring på hennes finger som dom fick dra bort. Också fick hon nallen där, min tjej blev så ledsen <3


100 år sedan..

Imorse klockan 02.20 var det 100 år sedan Titanic sjönk. För mig är de en stor dag. Jag har alltid varit väldigt facinerad av Titanic. Jag & en av mina kompisar har pratat om den här dagen i över 6 år. Jag får aldrig nog av att veta mer om vad som hände, se delar av vraket osv..Det var så många personer som omkom, 1500 människor. Idag tycker jag man ska uppmärksamma händelsen lite extra, iaf skänka en tanke till de som omkom. 100 år sedan, tiden går så snabbt. Men hur mycket man än läser på internet om fartyget så är intresset av titanic lika stort idag som förut..

Soffmys! :)

dsc01503 (MMS)

Soffmys! :)


;)

dsc01492 (MMS)

;)


Heeelg!

Åh så skönt med helg! Ska njuta med min prinsessa och umgås med lite vänner! =) Så otroligt skönt ska de bli, bäst att passa på och njuta för nästa vecka drar ju skolan igång! ;) Lite blandade känslor där men har iaf fredag nästa vecka att se fram emot för då blir de utgång! :) Nej vet ni vad? Nu ska jag fixa mig lite för snart får jag besök! & mysa framför filmer (: Puss!
Jag i valbo idag =)


En fråga!

Fick en fråga som jag tänkte svara på här! =)

Hej en fråga, har du kille? om inte hur ung gammal ska han vara? vad söker du hos en kille ?

- Hejsan! Jag har inte kille, 28 år och yngre tycker jag är en rimlig gräns, annars lever man i olika stadier i livet och har olika tankar. Mognad att kunna leva familjelivet, ärlighet, humor och en del mer. Svårt att skriva här..

Idag är jag wilma, william och emma på lek...

img_5618 (MMS)

Idag är jag wilma, william och emma på leklandet! Mysmys :)


:)

dsc01479 (MMS)

:)


Nu har man påsklov, men jag längtar faktis...

dsc01464 (MMS)

Nu har man påsklov, men jag längtar faktiskt till skolan börjar igen efter praktiken. Ska bli så roligt och skönt om inte annat! Nu ska jag duscha och greja lite sen dra mig ner på stan för lite mys! ;)


Wilma äter lunch på ica maxi ;)

dsc01459 (MMS)

Wilma äter lunch på ica maxi ;)


Mammas påskkärring ;)

dsc01457 (MMS)

Mammas påskkärring ;)


Godisfajt ;)

dsc01449 (MMS)

Godisfajt ;)


Min älskade tjej på leklandet idag. Jag oc...

dsc01429 (MMS)

Min älskade tjej på leklandet idag. Jag och wilma åkte dit ensamma, så vi kunde mysa med varandra. Vi var där från två till halv sex. Sedan käkade vi på max och sen badade vi när vi kom hem. Jag älskar dig wilma så sjukt mycket <3


Älskade barn!

dsc01422 (MMS)

Älskade barn!


Idag blir det kalas för wilma! :)

dsc01424 (MMS)

Idag blir det kalas för wilma! :)