♥♥♥♥




Som jag älskar dig Wilma! ♥


Nu ska jag krypa ner brevid min tjej.
Älskar att sova brevid henne, finns inge mysigare :) Imorgon ska vi handla direkt på morgonen, sen tvätta & sen ska jag baka en jordgubbspaj för Wilmas farmor kommer på besök.
Godnatt mer er !


Nu ska vi iväg och bada, ska bli väldigt s...

foto181 (MMS)

Nu ska vi iväg och bada, ska bli väldigt skönt! ;-)


Törstig tjej i sommarvärmen :)

foto180 (MMS)

Törstig tjej i sommarvärmen :)


Ligger i sängen nu och ska sova. Är helt s...

Ligger i sängen nu och ska sova. Är helt slut efter att varit i stockholm hela dagen, sen direkt hem och iväg på fest. Drack två cider och sen följde jag med på krogen och drack endast vatten :) duktigt! Nu blir det sova utav bara helvete! Ska verkligen sova ut nu. Godnatt med er


Barnledig! Så nu ska jag iväg och umgås me...

foto179 (MMS)

Barnledig! Så nu ska jag iväg och umgås med kompisar. Blir dock nykter! :)


Två år sedan idag..

Idag gott folk, idag är det exakt två är sedan beskedet kom. Att jag var gravid, Johan grinade av lycka medans jag blev rädd & chockad. Inte visste jag att situationen skulle se ut såhär nu. Men jag kan bara konstatera att jag har världens finaste dotter & det är de bästa valet jag gjort i hela mitt liv! ♥ Min fina fina Wilma..





Ute och leker i prinsess lekstugan :)

foto156 (MMS)

Ute och leker i prinsess lekstugan :)


Tänkte bara säga er att jag älskar min dot...

foto135 (MMS)

Tänkte bara säga er att jag älskar min dotter mest i hela världen :-)


Furuvik! =)

Idag blev det som sagt furuvik. Jättemysigt! Tack så mycket mormor & H för allt. Här har ni lite bilder :)









Nu väntar jag på att Johan ska komma med pizza ;) Ska bli sjukt gott faktikst! :)


En morgonpigg bebis! :-)

foto125 (MMS)

En morgonpigg bebis! :-)


Leksand sommarland!

Idag har jag, Johan & William varit på leksand sommarland. Hade faktikst riktigt roligt, förutom att de åskade, regnade & var svinkallt ;) Men så kan det vara ibland... Wilma fick vara hemma med hennes gammelmormor. :) Det gick jättebra och tack så mycket för barnvakten! Det behövdes faktiskt att komma iväg en stund själv kände jag :)

Imorgon ska vi till furuvik med mormor, H, William & min älskade dotter. Ska faktiskt bli jätteroligt! Har fullspäckat denna vecka & nästa åker vi bort hela veckan.. ska faktiskt bli skönt :)

Hoppas ni har de bra därute!









Sista bilden på min arm som jag skrapade upp på vattenbanan =(


farmor igår och stranden idag..

Igår var vi som sagt med Wilmas farmor. Vi struntade i hela barnvakts grejen då vi märkte på Wilma att det inte alls gick. Så vi fikade hos mig och sen promenerade vi ner till parken, sen bjöd hon oss på mat. Det var jättemysigt! Lite bilder..






Idag ska vi ner på stranden med bror, min kusin, Sandra & Johan. :) Får se om jag lyckas få Wilma att somna innan, kan ju alltid hoppas på de.. Imorgon ska vi hitta på något med Robert & Elias & sen ska vi på födelsedagsfirande för Rosanna :)

Ha en bra helg alla!


Inväntar..

Jag har precis bakat hallon & blåbärspaj & nu sitter jag och iväntar Wilmas famor. Hon ska komma över och fika med oss och sen ska hon prova att passa Wilma någon timme medans jag går på stan. Får se hur det går då hon är väldigt mammig men jag hoppas det går bra! :)

Får se om vi tar en sväng förbi Linda ikväll. Annars så blir de lugnt, vi går nog ut och njuter av vädret. Det är ju så underbart, synd bara att vi bor så långt ifrån någonstans att bada. Man blir knäpp ibland!


gratts rosanna!

Idag fyller min syster, Wilmas moster 25 år! Stort grattis :D



Älskade barn!

Lite bilder :)



Morbror Daniel och lilla Wilma..



Min älskling med nya tröjan!


Påväg mot ockelbomarknaden.



Wilma, Mikaela & Johan :)