Bilder!

Lägger in lite bilder från igår och idag.


Marcel och Emanuel

Jag & Wilma för typ en halvtimme sen. (Trött mamma!)


Jag & min gullegris!


Wilma = mammig!

Ojoj vad Wilma börjar bli mammig nu! Märkte det idag när Marcel och Emanuel var här, shit alltså. Det är bara vissa personer som går bra. Men förhoppningsvis så växer hon ifrån de.

Orkar inte skriva så mycket just nu, är bra trött! Så jag tänkte krypa ner alldeles strax. Imorgon ska det tränas och sen får vi nog besök :) Kram på er!

And I wonder if I ever cross your mind?

Det blev sent igår & Wilma har vaknat varje timme hela natten. Till och med två, tre gånger vissa timmar - sjukt! Det blir oftast så nuförtiden att jag vilar dom två gångerna per dag som Wilma sover på. Trots detta så lider jag av sömnbrist och huvudvärk, nästan jämnt. Hoppas på förbättring snart innan jag går in i väggen.

Snart ska de iaf tränas. För hur trött och slut jag än är så får jag inte tappa träningen, så är det bara. Plus att jag käkade su sjuuukt mycket tacos igår och kladdkaka. Så det måste bort nu ;) Tror det blir ganska lugnt idag annars faktiskt. :) Vad ska ni göra idag?


Min tokiga bebis!



Knäppis ;)

I väntans tider

Haha. Här går jag runt hemma och väntar på att det ska bli kväll. Nej, riktigt så illa är det nog inte. Wilma har precis somnat och jag tänkte lägga mig i soffan snart och vila. Efter det kommer Marcel och Emanuel en sväng och sen är det ju tacosdags ikväll för mig och Josefin. MYS!

Antar att det blir en hel del planering till halloween också. När firar ni halloween? Alla firar nämligen olika. Men vi ska iaf ut på fredag nästa vecka. Många säger att det är den här helgen man firar, och många säger också att det är nästa. Vi kör på nästa! Spelar ju ingen roll egentligen :)

Blablabla, jag skriver inget roligt här längre. Hjälp mig!


Beklagar sorgen

Har följt en blogg länge om lilla Moa, 8 år. Moa och hennes kamp mot cancern! Mycket stark flicka och i förrgår den 27 oktober så tog hon sitt sista andetag. För alla er som vill kolla bloggen --> http://moahenriksson.blogg.se/.

Beklagar verkligen!

I need you now

Har haft en låt på repeat här större delen av dagen. Tröttnar aldrig aldrig.. Vilade en sväng imorse eftersom jag mått så jävla illa inatt. Sen blev det promenad ner till stan för att lämna in papper. Promenerade hem tillsammans med Josefin, Wilma fick gunga lite också. När vi kom hem så somnade Wilma och jag började med denna barnmat igen. Från 3 till 6 höll jag på. Nu är allt i frysen iaf, men disken finns kvar.

Skulle behöva lägga mig och dö i några dygn känner jag. Det har blivit för mycket senaste dagarna, men så är det. har ju Wilma så har inte så mycket till val än att hålla ut. Imorgon är det tvättstuga på morgonen, har sjukt mycket tvätt trots att jag tvättade för 4 dagar sen. På kvällen blir det iaf tacomys med Josefin & idol! Hoppas Wilma är snäll.




Ute idag :)



barnmaten när den var klar :) uppdelad i portioner och märkt så man vet vad de är för mat i

Illamående!

Har varit vaken nu i ca två timmar för jag mår så illa. Wilma har också varit vaken under dom timmarna. Lite jobbigt faktiskt! Man vill själv typ ligga inne på toan men måste ju ta hand om henne samtidigt. Ska iaf försöka få isäng henne hur jobbigt de än är (syftar på mitt illamående). Sen ska jag nog stoppa fingrarna i halsen!
Usch för sånna här nätter. Förhoppningsvis så låter Wilma mig sova liite längre än 8 iaf!

Barnmat i alla former.

Ojojoj vad med barnmat jag har hemma kan jag säga. Åkte och storhandlade imorse,köpte en stavmixer och kyckling, torsk, potatis, ris, makaroner, fläskfilé, köttfärs, majs, massor av rotfrukter, broccoli och sånt till Wilma. Idag har jag stått och gjort nästan allt! Började klockan 17.00 ungefär och slutade för ungefär en kvart sen. Ändå har jag torsken, kycklingen och lite grönsaker kvar.

Men imorgon ska det kokas och fixas. Sen ska det frysas in i lagom portioner för Wilma. Kommer bli så skönt när allt är klart :) Jag är så glad att jag har gjort det. För det är bra för både Wilma och ekonomin :)

Annars då, jag har mått skit illa idag. Vet inte vad det är, magsjuka? Tycker att alla har magsjuka nu förtiden så det kan ju vara de. Vi skulle ha gått till mammagruppen och lämnat papper till soc men inget av det blev av för jag mådde illa och Wilma har varit hängig. Men imorgon ska socpapprerna in iaf och sen ska jag till lekparken med Wilma så hon får gunga lite :) Också ska vi umgås med Josefin.

Men nu ska jag göra något att äta och sen sova :) Kram!



Såhär långt har jag hunnit. På bilden ser ni Kålrot, palsternacka, kött, morötter, ris, makaroner, köttfärs och potatis. Hoppas det uppskattas av Wilma sen ;)

Nej, det är ingen vanlig dag..

för det är Wilmas 7-månaders dag. Hurra hurra hurra!



Grattis min älskade älskade älskade lilla flicka! <3


Ont i magen!

Nu på kvällen har jag haft så sjukt ont i magen. Förstår inte vad det kan vara. Tog en varm dusch nyss, men det fungerade inte. Ska snart prova dricka något varmt, det brukar funka.

Imorgon är det dags för storhandling, det är verkligen ett måste. Ska köpa sån där mixer grej så jag kan göra barnmat till Wilma. Det är för dyrt med burkmaten! Har inte råd att betala burkmat tills hon är ca 1år. Därför ska jag göra eget :) Sen måste jag till soc och lämna in papper, och sist men inte minst så mammagruppen. Efter mammagruppen så kommer Josefin hit tror jag, trevligt!

Känns som att min blogg börjar bli tråkig. Något ni vill läsa mer om eller se bilder på osv?


Du är bäst!

Det finaste, sötaste och vackraste barn som finns! Utan min bebis vore jag ingenting.


Trött tjej!

Igår höll jag verkligen igång hela hela dagen. Började tvätta tidigt, tränade, storstädade hela lägenheten, ut med sopor, bädda rent i sängarna osv. Började klockan 9 och var klar vid 4 (!). Då kan ni ju tänka er hur jag slet. Och Wilma är ju så himla rädd för dammsugaren också, sjukt!

Käkade tacos på kvällen hos bror och Sandra. Gott var det! Somnade strax före 10 igår, sjukt skönt! Dock så vaknade ju Wilma kanske 5-6 gånger inatt så man är ju aldrig riktigt mätt på sömnen. Kände mig utvilad när jag vaknade men börjar bli trött igen nu. Har iaf tränat och fixat nu. Snart ska vi ta en promenad ner på stan och gå där en sväng med Josefin :)

Och ikväll ska jag laga ordentlig mat! Kycklingfilé, stekt lök och massa broccoli :) Men nu ska Wilma ha mat och ny blöja. Kram på er!


Någon skillnad?

Här ska ni nu få se bilder på hur jag såg ut före och efter.

Före




(jag i mitten)

Här kommer efter bilderna, ca 42 kilo lättare!




Så, vad säger ni. Någon skillnad eller? :)


Löördag!

Börjar väl inlägget såklart med att säga att dagen redan har gått sjukt fort. Klockan 9 vaknade Wilma. Men hon har vaknat ungefär varje timme inatt och jag förstår inte varför. Det är riktigt jobbigt. Kommer dö om jag inte får sova ordentligt snart, så är det. Det är illa när man tycker det är hur skönt som helst att få sova 2 timmar i sträck, men det händer inte ofta längre.

Just nu väntar jag på att mamma ska ringa också ska vi gå dit. Måste handla påvägen också. Ikväll kommer Josefin hit, jag ska käka thaimat och hon kebab. hah! Men nu ska jag iaf försöka trötta ut Wilma så att jag kan få sova lite :) Kram på er.


Sjukt!

Heeelt sjukt vad fort tiden går! Har inte hunnit med denna dag heller, tyckte nyss att jag vaknade. Har hunnit med en träning idag, dusch och sen tog vi en promenad ner till stan för att träffa Rebecca. Men vi var bara kvar någon timme för Wilma var så sur.

Ikväll ska vi äta tacos hemma hos mamma, gott! Har saknat tacos kan jag säga. Sen vet jag inte om vi kollar på idol där eller om vi går hem. För Wilma brukar ju somna vid 7. Vi får se helt enkelt. Jag har iaf hittat en vinterjacka nu, tror de blir en grön faktiskt. Är sugen på en svart men det fanns inte, men älskade modellen på den gröna så jag ska fundera.

Nu ska jag & Wilma snart gå och vila någon timme innan vi drar vidare :) Puss på er!

Dagen har fått fort.

Shit, tyckte att jag vaknade nyss. Men det är ju kväll! Helt sjukt, hinner inte alls med längre. Idag har de iaf tränats, varit nere på stan, handlat och varit hos mami :) Lagade även en maträtt hemma som blev riktigt god! Stekte potatis, korv, hällde i grädde och vatten. Sen hade jag i broccoli, blomkål och morötter. Kryddade utav bara helvete och sen i med lite Sambal. Gött!

Ikväll har jag inget att göra om ni anar inte hur skönt det känns. Annars brukar det finnas disk, det ska duschas eller tränas. Men nu har jag gjort allt idag på dagen, så nu kan jag bara slappa dom sista timmarna innan det blir sova. Tror jag ska göra lite te och lägga mig framför tven, det känns skönt!

Imorgon ska vi träffa Rebecca en sväng och sen är det idol, heja Weise!



Jag & Wilmis idag :)

Nu ska jag förklara!

Jag har fått en fråga från olivia som jag nu ska svara på :) Förklara för er hur jag äter osv.

EMELIE! jag har följt din blogg länge nu. Jag fick precis ett wake up call med hur mycket jag gått upp i vikt. Hur gör du när du går ner så mycket i vikt? Vad äter du? Hur ofta och hur mycket? Vad gör du när du blir sugen på något eller hungrig? I need help! :(

- Det är bra, fortsätt läs! ;) Jaså? Alltså jag ska förklara allt från början här :) Jag har nu tappat runt 42 kilo sen jag fick Wilma. Det gick segt i början, men sen insåg jag att jag verkligen måste ta tag i dehär. Så det ser ut såhär för mig ungefär:

Tränar ca 6 dagar i veckan, en halvtimme varje dag då jag står på en trampmaskin medans Wilma sover. Sen tar jag alltid en promenad varje dag (mest för Wilmas skull, barn måste ju få komma ut varje dag!)

Mina matvanor är typ, gröt till frukost, ingen sylt i. Lunch brukar bara vara någon macka eller frukt eller liknande. Middag lagar jag olika. Det är inte så att jag lagar jätte nyttig middag, men typ ris, kyckling, fisk osv. Jag äter sjukt mycket frukt iaf!

Förut blev jag jätte sugen på något på kvällen, började med att köpa crab stick för att ha något att käka på. Men sen avtog de mer & mer. Nu vill jag oftast inte alls ha något mer efter middagen. Brukar ta en kopp te på kvällen eller en frukt :)  Det är bara att försöka ignorera sötsuget!

Fråga om du vill veta mer :) Lycka till.

Stan med Josefin!

Var ju på stan som sagt idag med Josefin mfl. Hittade ett par nya skor, snygga! Dock 400 kr fattigare, men de var de värt. Piercingen som jag skulle köpa, tror ni jag köpte den? Nej, jag vågade inte. Bestämde mig istället för att gå dit när jag får mer pengar och göra de hos en riktig och inte själv.

Ikväll blir det tidigt iaf, jag är tröttis! Imorgon väntas träning på morgonen och sen vet jag inte, skulle vilja åka och kika på en ny vinteroverall till Wilma. Ska fråga om mami vill hänka sen :) Har inte så mkt mer att skriva faktiskt. Njuter bara av livet just nu =) Hihi.



Vann förresten lösnaglar med spindelnät till halloween på tradera, de ni ;) Längtar dit kan ja säga!

Förlåt!

Förlåt för dålig uppdatering. Min tid räcker inte till alltid, jag har så mycket att göra och så mycket som händer. Ni kanske förstår! Wilma sitter i hoppgungan just nu. Vi ska ner på stan med Josefin hennes bror och hans kompis om typ 2 timmar.

Jag måste köpa nya skor och en steril piercing. Ikväll är jag piercad nämligen ;) Jag ska kolla hur priserna är där också, men annars gör jag de själv om det kostar för mkt. Det blir bra dedär :) Kommer med bild sen såklart.

Men mina fötter är så kalla jämt. Javet fan inte vad jag ska göra av dom! Har sockor och massa skit men inget hjälper. Man kanske skulle bada fötterna, haha!

Nämen nu gnäller Wilma :) Puss på er!

Dom svarta jeansen

Tog fram ett par svarta jeans för ungefär en månad sen. Hade dom i nian om jag inte minns fel, det saknades ungefär 6-7 cm från att få igen dom. Idag provade jag dom igen och hör & häpna, byxorna gick att stänga! ;)

Visste ni att..

man bränner 10-20 % fler kalorier om man tränar på morgonen innan frukost?


Dagen.

Har bestämt mig för att det blir piercing nu iaf. Den här veckan, så det blir ju roligt. Angelica ska göra de på mig (jag kommer köpa sterila saker). Men jag ser verkligen fram emot det, lite nervöst eftersom jag kommer ihåg hur ont det gjorde. Men vafan, jag har ju haft fruktansvärda förlossningssmärtor så jag borde väl klara de..

Idag har vi varit på öppna förskolan. Det uppskattades av Wilma :) Sen gick vi hem & jag tränade medans Wilma sov. Sen har vi varit ute på långpromenad, handlat och grejat. Nu har wilma somnat, jag sitter här med världens största kläder på mig. Ska snart leta igenom garderoben efter en grej och sen ska jag sätta mig framför tven med en massa mandariner!

På onsdag är det shoppingdags, då ska det shoppas lite till haloween (stavas?). Allt ska inte shoppas men en början iaf!

Dedär med kalorier.

För alla er som vill gå ner i vikt så är det ju smart att räkna kalorier. Jag har börjat gjort de och jag tycker att man har mycket mer kontroll då. En vanlig människa ska ha i sig 1500-2000 kalorier per dag. Nu när jag försöker gå ner i vikt så äter jag nog strax under 1000 om ens de.

När man drar ner på kaloriintaget så kraftigt och samtidigt tränar som jag gör då känns de. Jag fryser näst intill jämt, vilket är normalt vid viktnedgång. Visst kan jag erkänna att jag äter för lite ibland men så får det vara tills kilona är borta. Men jag går jämt runt med tjocka kläder hemma och sockor för jag fryser så himla mycket, ge mig ett badkar tack!

Men jag trivs ändå, jag trivs av att känna att det händer något. Så det är inte mig emot ;)

Segt

Känns segt att kliva upp halv sju & tvätta. Men någon måste ju göra de också :) Storstädning & så väntar också. Men jag måste verkligen vila idag, känner mig som en jävla mumie. En grej har jag tänkt på, om någon skulle ta Wilma & jag fick gå & sova (dag som natt), så skulle jag säkert sova minst 12 timmar. Så känner jag!


mycket snyggt emelie, eller inte.

Pierca sig?

Behöver hjälp av er nu. Jag har stora funderingar på att pierca övredelen av läppen. Har haft där förut, dock bara i två dagar för sen fick jag inflammation och grejer. Men jag har velat haft de i snart 3 år så nu tycker jag att det är på tiden, det kan ju vara en belöning för alla kilon jag tappat?

Min fråga är, vad tycker ni?


Där ser ni min piercing lite, haha. Blonda är jag såklart.


Snart..

Är så hungrig nu så magen svider, väntar bara på att mami ska ringa så blir de pizza eller kebab. Kan inte bestämma vad. Vad tycker ni är godast?


Beroende helt enkelt..

Är ni beroende av någonting, vad isf? Tänkte ta upp dehär nu, haha. Jag är beroende av musik. Har varit dom närmaste 5-6 åren. Jag har ALLTID musik på eller med mig. Jag klarar det inte annars helt enkelt. Jag har alltid musik på när jag är hemma och går jag ut så har jag hörlurar, (såklart bara ena eftersom jag har med wilmis).

Tillbaka till det vanliga nudå, vi är precis hemkomna från lager 157. Det var riktigt roligt! Mitt gick på ca 650 kr. Köpte två långa luvtröjor så nu har jag en av varje färg. 2 tshirtar och en sjal. Riktigt nöjd! Och när jag gått ner ännu mer så kommer det bli super :) Vi käkade donken påvägen hem. Och ikväll ska vi ner och käka på pizzerian med morfar mfl. Haha, fettodag! Men det får man ha ibland..

För imorgon så drar ju träningen igång igen :) Puss på er !

Min stora kärlek!

Wilma!


Borta bra men hemma bäst..

Jag är hemma, kan ni fatta? JAG ÄR HEMMA! Känns så otroligt skönt. Har packat upp allt och prövat kläderna som jag beställde från lager157. Dom satt så jävla bra! Kommer garanterat beställa mer om jag inte hittar imorgon då när vi ska åka dit.

Wilma ligger och sover nu, hon har knappt sovit idag. Jag ska också lägga mig ett tag hade jag tänkt. Skönt ska det bli! Ikväll kommer nog Josefin så ska vi köpa nå gotta och kolla idol, mys! Men ge mig imorgon bara, lager157 here I come.

ge mig imorgon snälla.

fredag imorgon, underbart. Underbart räcker inte ens, det är mer än underbart. Jag förstår inte hur jag klarat detta, haha. Eller jovisst gör jag de. Men jag har tränat varje dag, fixat mat, underhållt båda ungarna och grejat. Jag har fått till de =)

Wilma sover, William ska i duschen och sen ska jag lägga mig i ett hett bad! Så skönt ska det bli :) Bara slappna av ordentligt. Fast jag badade igår, men det skiter jag i. Känner att jag behöver ett bad. Imorgon ska man upp halv 7 och lämna William på skolan för sista gången. Sista gången, fan vad skönt de var att skriva de.

Hej hopp nu ska vi sätta fart här =)


Jag & Wilma, kolla in Wilmas stil!

Passa dig..

Snart spricker jag, så passa dig! Forsätter jag såhär så har du ingen chans snart ;)

helt genomsur

Genomsur var ordet ja, träningen klar och jag sitter på golvet med datorn i en pöl av svett. Jag trivs, haha. Men snart ska jag duscha. Så otroligt skönt att ha tränat på morgonen faktiskt. Jag tränade inte igårvkäll för jag skulle kolla om jag kunde somna lättare då, det gjorde jag! Så det blir ingen mer träning på kvällarna.

Annars så är det sista dagen som kattvakt och barnvakt, dock så kommer Gaston senare också. Men ni kan inte fatta hur mycket jag längtar hem, jag vill bara ligga i min soffa, min säng, duscha i min dusch osv. Längtar! Men mest av allt så vill jag ha lördag! ;)

Imorgon ska jag hämta ut ett paket med kläder också, ska bi spännande. Håller tummarna på att dom sitter perfekt på mig.


Imorse hällde jag ut gröten sådär till Wilma, för hon vägrar öppna munnen. Plus att det är viktigt för barn att få kladda runt lite :) Haha, gröt överallt! Ner med ungen i badet efter.


fyfan vad skönt!

Träningen är avklarad, det är så fruktansvärt skönt. Ni kan inte ens föreställa er! Just nu sitter jag och smaskar på sallad. Nyttigt och bra efter träning, dock är klockan lite för mkt för att äta. men skit i de!

Jag hoppas verkligen att jag kan sova inatt för annars kommer det blir nå fel på mig. Ni märker väl om det kommer ett nattinlägg, vilket jag inte hoppas på. Ska gå och sova nu och jag hoppas att jag somnar direkt! Mammagruppen imorgon :)

ett år

Idag, precis idag så har jag bloggat i ett år!

Soffläge!

Har nu intagit soffläge för att kika lite på tv5play medans lillan sover. Mys att få lite sånna här sköna stunder över ibland!


Bit ihop

Det är bara att bita ihop, Wilma har precis somnat och jag vill sova. Men jag får ju inte, men ju om jag kan somna inatt om jag hoppar över vilan på dagen. Vi har iaf varit och handlat på Willys. Ikväll ska jag göra en sallad med fetaost och räkor och grejer. Ska bli sjukt gott!

Men nu är det dags för storstädning här, det ser inte så fint ut just nu.

Död.

Hejsan, finns bara ett ord för denna morgon och det är död. Somnade nog vid 3 (IGEN) och är helt jävla slut när jag ska upp. Plus att dom få timmarna som jag sov så vaknade Wilma typ varje timme. Undrar när hon ska börja sova normalt och bara vakna kanske 2 ggr per natt..

Jag är en person som är väldigt beroende av sömn. Jag behöver sova mycket, 8 timmar räcker inte. 10 brukar vara lagom för att slippa huvudvärk osv.  Just därför tror jag att jag kommer bli knäpp om det fortsätter såhär och jag inte kan sova. När mamma kommer hem ska jag be henne ta Wilma en natt, kanske nästa helg om hon kan. Jag har inte sovit en hel natt på snart 7 månader och det känns.

För mycket,

Klockan är alldeles för mycket. Jag borde sova, men jag kan inte. Andra natten irad nu, jag behöver ju sömn för att orka med allt. Jag sitter och försöker fundera på vad det kan bero på. Att jag äter för dåligt? Nja, borde väl nästan bli tröttare av de isf. Men imorgon ska jag pröva att käka gröt efter att jag tränat och bara vila en stund på morgonen. Så får vi se om natten ändras.

En sak till som jag ska ändra på när jag inte är barnvakt längre. Det är att träna på morgonen istället för på kvällen. För man blir så uppe i varv när man tar det på kvällen, det kan också vara en orsak. Man kanske skulle sätta sig och söka på google "hur gör man för att blir trött?".

Kram!

Börjar bli dags.

Känner att ögonlocken börjar hänga nu. Inte så konstigt heller när man liksom har sovit som en röv inatt. Jag hoppas denna natt blir bättre! :) Men jag vill ju kolla på "kvinnors hemliga liv" eller va de nu hette. Vi får se om jag orkar titta :)

Imorgon har vi inget planerat. Antar att jag fortfarande kommer vara trött imorgon, så jag tänker nog ta en tupplur, eller två. Måste städa också, det ser ut som en svinstia här. Men på torsdag blir det iaf storstädning här, dagen innan dom kommer hem :)

Jaja, nu blire sova snart! :)

Trampmaskinen

Fick en fråga om vart jag köpt min kära trampmaskin och hur mycket den kostade. Köpte den på coop forum och den kostade 799:-. Inte det billigaste men om man använder den på sånt sätt som jag gör så är det inte så mycket att lägga ut. Mitt fett är inte här för att stanna!

Har precis tränat klart btw och nu blire duschen! =)

feeling.

Tycker att du borde känna så om jag gör så? Konstigt tycker jag att det är annars..

Sömnlös natt..

Det har inte blivit många sovtimmar inatt, skulle tro ca 3 st. Jag kunde inte sova! Hade feber (måste ha haft det), jag frös som en jävla kossa och jag var skit varm. Vid 3-4 tiden så somnade jag äntligen och halv 7 var det godmorgon igen. Jippi, not.

Så vi ska snart gå och sova igen faktiskt.
Wilma brukar bara sova en timme såhär, men det är ju bättre än inget, right? Sen ska vi sätta fart i tvättstugan, sen ska vi hinna med en promenad ute idag också. Jaja, dedär löser sig såklart! Nu ska jag gosa bebis =) Just det, glömde säga att idag blir vi kattvakt också till Daniel och Sandras misse. Vi får se hur det går ;)



Min fina tjej! Jag har sån tur som har dig. Jag ser fram emot att få leva hela mitt liv med dig och få se dig växa upp. Min kärlek till dig är obeskrivlig!

Efter träning..

Efter träningen ser jag ut såhär, svettig eller vad?


Lekparken =)

Här har ni lite bilder från lekparken! Det är även första gången som Wilma gungar, och hon gillade de! :) (suddiga bilder)


såklart så gungade även jag.





Måste ha..

Det börjar dra ihop sig för att skaffa ett par rejäla skor och vinterjacka. Ja måste ha helt enkelt, funderar på att ta skor denna månad och vinterjacka nästa så att pengarna räcker. Har redan hittat skorna jag vill ha, 400 kr. Helt okej pris faktiskt. Dock så har jag så sjukt svårt för jackor, help me? Är kräsen, vill helst ha en svart, inte för stor men den ska gå över rumpan.


Promenad.

Idag valde jag att gå på promenad istället för att trampa, iaf nu på morgonen. Jag var hemskt trött när jag vaknade så när Wilma somnade om mellan 10-11 så somnade jag också. Efter de så tog vi oss en promenad ner på stan, William fick en cheeseburgare och jag köpte en smoothie. Mitt var ju nyttigt iaf ;)

Vi gick förbi mig påvägen hem för jag behövde hämta lite saker, saknar mitt hem!
Ska bli skönt sen att komma hem till mina saker :) Sen gick vi och handlade och nu har jag lagt Wilma i sängen så hoppas jag att hon somnar snart.

Resten av dagen spenderar vi nog bara hemma. Kanske går en sväng med Wilma & William till en lekpark så William får leka av sig lite. Han ville de så vi får väl ta och göra det tycker jag. Men det är ju söndag, alltid tråkigt. Imorgon väntas tvättstugan och det ser jag ju inte fram emot direkt. Men det behövs mer än någonsin :)



Jag ser ju helt störd ut, vet inte vad jag gör med huvet. Haha, men där är vi påväg ut :)


Det finaste jag har är min Wilma! <3

nu kommer lugnet..

Ja, gud så skönt det känns nudå. En timmes träning avklarad nu, dock uppdelad. Efter träning blev de dusch och sen ta tag i disken, vilket berg det var. Nu känner jag mig helt utpumpad kan jag säga. William ska lägga sig vid tio och då ska jag blåsa håret. Sen ska jag ligga i soffan någon halvtimme och bara njuta av lugnet innan det blir sova. Det blir ju en tidig morgon imorgon med Wilma..

Bilder från promenaden till ica maxi..






Fynd på ica maxi.

Höstoverall till Wilma, 99:-


Små ändringar..

Har nu bestämt mig för att ändra träningen. Tänker stå en halvtimme på morgonen och en halvtimme på kvällen. Jag tror det kommer bli mycket enklare! Dock så kommer det ju bli två duschar per dag men det får jag ta..

Annars så har ju William varit på kalas idag. Jag har varit väldigt seg idag måste jag säga. Men när jag tränat klart så känner jag mig genast piggare, det är skönt. Vi tar en promenad till ica maxi efter middagen för William ville kolla på leksaker. :) Då har vi något att göra.


William & jag för längelänge sen =)

Såå mysigt!

Finns väl inget mysigare än när dom små somnar såhär? Helt underbart, min lilla älskling <3


Valbo en sväng!

Imorse vaknade Wilma klockan 6, roligt eller? Nej, jag höll på och avlida faktiskt. Men det var bara att kliva upp. Fixade allt till William och vid halv 9 så somnade jag och Wilma om. Vid elva var vi på g till valbo med Lotta och Elvira :) Hittade en tröja och två par byxor till Wilmis. Vi käkade buffé också, mys!

Vi har varit och handlat lite myspys till ikväll. Wilma har precis somnat för natten och alldeles snart börjar idol. Så vi tänkte kika lite på de. Jag är dödstrött idag faktiskt, så det blir inte sent heller. Imorgon ska William på kalas och vi ska nog bara ta en lugn dag hemma =) Kramis!


Påväg mot affären :) Jag & Wilmis.

Hjälp mig snälla!

Jag börjar tycka att denna trampmaskin är så grymt tråkig. Är det någon som har något tips på hur det kan bli roligare? Hur ska jag tänka och sådär.. Jag vill ha alla tips i världen för jag vill verkligen fortsätta stå på den. Dock så har jag bestämt mig för att stå en timme två dagar i rad och sen vila en dag osv..

Men snälla, ge mig tips, peppning allt ni kan bara! För jag börjar verkligen tycka att detta suger..

:(

Åh min förkyldning is back.. Skulle ju såklart träna nu på kvällen. Hur gick det? Åt helvete. Jag stog där i en kvart och varje gång jag andades in så kittlades de i hela halsen. Precis som när man håller på & blir dödssjuk. Nu tänker jag iaf vänta tills söndag innan jag börjar igen.

Ja, ni undrar kanske hur det går att vara tvåbarnsmamma ;) Det går jätte bra! Förutom att William tog hem två kompisar idag och det blev bråk och grejer, men det löste sig. Men visst är det jobbigt ibland, men jag klarar det. Daniel och Sandra sa att det bara var att ringa om det var något, så det känns skönt att ha någon att ringa här i närheten om jag behöver hjälp iaf :)

Men nu ska jag lägga mig i soffan i någon halvtimme innan det blir sova, det svider att gå upp halv 7 varje morgon kan jag säga. Men jag klarar de med ;)




Jag & Wilmutt idag :)

Hurtig mamma.

Igår körde jag en timmes träning, känns så skönt idag kan jag säga. Det blir en ikväll också, jag börjar få upp glöden igen tror jag. Förkyldningen är typ över, jag kan vakna och vara lite snorig ibland men inge mer.

Nu är jag uppe med William som ska lämnas på skolan klockan 8. Wilma ligger på golvet och leker (javet att dom har väldigt lika namn, jag brukar blanda ihop!). Wilma ska snart få gröt och sen när William är lämnad så ska vi gå och sova igen. Jag är så fruktansvärt trött! Behöver ta en vilodag och få igen all sömn. Så vi kör på de idag!

Pratade förresten med Angelica i tlf igår, kan bara konstatera att jag saknar henne! :) Vi har nog en del att prata om när vi ses sen..



Äntligen!

Äntligen är mina läsare tillbaka, ni försvann ett tag!

En långpromenad.

Det blev en långpromenad till barnens hus. Dock så blev det bara en varsin glass! :)


Jag, suddig bild!

William blev trött så han vilade på en stock.

Wilma somnade nyss, väntar nu på att William ska lägga sig sen ska jag lägga mig i ett hett bad, ska bli så skönt! Sen ska jag njuta av lite ensamtid :)


En skön sovstund..

Däckade lite fint här på soffan efter att ha flyttat över allt..det var behövligt och verkligen skönt. Dock så blir det svårt att somna ikväll ;) Wilma sover fortfarande, måste väcka henne snart eftersom vi ska gå och hämta William på skolan. Sen är det middagsdags, som tur är så har mamma fryst in många matlådor så jag behöver inte laga så mycket mat.

På fredag blir det såklart matlagning. Då ska vi tre mysa framför tven med god mat och godis. Imorgon ska jag lämna William på skolan kl 8, sen är det mammagrupp 13-16. Så jag har ju något att göra iaf =) Vi får se om det blir någon träning eftersom min förkyldning är tillbaka, känns inte ett dugg bra ska ni veta. Men nu blir det ingne träning förrän förkyldningen har varit borta helt i två dagar.

Kram!



Sen ett grattis till min söta lilla vovve som blir 2 år idag!

Snart färdig.

Är nästan klar med all packning nu. När Wilma vaknar så ska jag packa de sista och sen promenerar vi över till mami. Kommer gå skit bra dehär! Jag hoppas dom får en trevlig resa, dom är värd lite ensamtid :) Och jag ställer så gärna upp med William eller om det är något annat..

Men nu hörde ja Wilma så måste springa, puss på er!
p.s datorn kommer såklart följa med! d.s

Klickat hem!

Hade tråkigt så jag kikade in på Lager157. Det skulle jag inte ha gjort. Nejdå, men jag har nu 2 par leggings som är påväg och en tröja. Om tröjan är bra så ska jag beställa fler :) Älskar dom här!

Ladies basic long hood black

Stress stress stress..

Förstår inte hur jag lyckas få alla dagar till så stressiga? Visst denna dag har varit stressig, jag har svårt att varva ner och ta det lugnt har jag märkt. Efter en timmes träning på morgonen så är jag så uppe i varv så jag klarar inte av att ta det lugnt..

Tvättstugan och bvc krockade nästan med varandra. Hängde snabbt upp tvätten för att sen springa iväg till bvc, stress! Hem sen och direkt ner i tvättis, lyckades sen vila en halvtimme. Sen lagade jag köttfärssås och ris (mums!), sen en långpromenad med mami. Trött nu? Ja!

Wilma har iaf precis fått gröt och nu ligger hon till sängs.
Jag har packat ihop allt som ska med nu när jag är barnvakt två dagar, har precis diskat också. Väntar på att mami ska komma och hämta upp alla saker. Sen ska jag ta mig lite frukt och lägga mig framför tven och FÖRSÖKA varva ner, vi får väl se hur det går.





Trosshopping!

En timmes träning klar, hur skönt som helst! Mycket skönare att träna på morgonen måste jag säga. Nu ska jag snart fixa mig och sen sortera tvätten. Tänkte slänga in en maskin innan jag ska till bvc, eftersom bvc ligger typ 5 min härifrån.

Påtal om överskriften nudå, trosshopping. Jag måste ut och shoppa nya trosor snart, det är illa när till och med trosorna blir förstora ;) Dom har börjat hänga i rumpan, tappar dom ju nästan. Bara roligt att se!

Nu måste jag skynda på lite, kram på er!


Älskling..



Du är det bästa som hänt mig Wilma Linnéa Andersson! <3


Allt är klart!

Äntligen klar med allt här hemma. Idag har det verkligen varit full rulle alltså. Efter promenaden till stan så började jag med storstädning vilket tog ca 3 timmar. Men det behövdes verkligen :) Sen har Wilma fått bada och grejat. Innan hon somnade så åt hon två portioner gröt så jag hoppas hon håller sig ett tag på de nu :)

Jag har precis lagat kycklingfilé med massor av grönsaker. Gott! Orkade först inte göra något, men skriker magen så gör den så jag hade inget val. Det blir tidigt ikväll, imorgon väntas träning på morgonen, bvc och sen tvättstugan. Ska bli roligt att se hur stor Wilma har blivit nu iaf :) Sist vi var där var typ 1 månad sen. Hon väger nog runt 8 kilo nu iaf :)

Nej, nu har ja annat för mig än att sitta här. Ha en bra kväll!

går inte att ladda upp bilder heller, så ni får klara er utan! :)


Snabb är jag!

På två timmar har jag hunnit med bra mycket. Gett Wilma gröt och lunch, tränat en timme, duschat, blåst & plattat håret, sminkat mig, fixat Wilmis och nu ska vi promenera till stan. Skönt det ska bli med en promenad :)


Börjar lite sakta..

Har sovit som en kung inatt! Helt underbart. Ska börja lite sakta med träningen såfort Wilma somnat om. Jag känner mig helt frisk idag, men jag känner ju om det blir jätte jobbigt så får jag väl sluta.

Annars så ska vi storstäda idag och sen gå ner på stan för att byta byxorna som var förstora. :)


Barnvakt!

Försöker ladda upp mig för att vara barnvakt i ca tio dagar. På tisdag åker mina föräldrar till Malta och jag ska vara barnvakt till min lillebror på 8 år. Är helt säker på att det kommer gå jätte bra! :) Men man kanske skulle vila ut ordentligt eftersom det kommer bli tidiga mornar ;)

Jag har iaf någon som underhåller mig medans jag står på trampmaskinen under dom dagarna..



Rebecca & jag igår :)


Dumma förkyldning..

Först vill jag säga tack till alla fina kommentarer i förra inlägget. Blev jätte glad när ja läste :) Nu är jag ju förkyld och jag hatar detta! Vill bara fortsätta med träningen men det går ju inte. Men förhoppningsvis så är jag igång igen på måndag :)

Igår var Rebecca här, mys! Vi köpte kebab och kikade idol :) Sen idag så gick vi på stan en sväng, jag köpte nya mysbyxor som dock var förstora. Trodde att jag skulle kunna ha den storleken jag köpte men dom var alldeles förstora. Så kanske tar en promenad ner till stan imorgon och byter :)

Nu ska jag försöka få isäng min älskade lilla busunge och sen ska jag ta en dusch och mysa ner mig framför tven =) Kram!