Anledningen till varför jag inte är på akt...

Anledningen till varför jag inte är på aktiv i Bloggen längre är för att jag känner mig väldigt nere och lite Deppig, är trött på att bo själv osv. Kanske är det vädret? Jag hoppas det vänder snart och att jag blir lika glad och positiv som förut. Ha de gött ni andra sålänge!


Ny investering :-) en träningscykel, nu jä...

dsc01584 (MMS)

Ny investering :-) en träningscykel, nu jävlar ska jag köra järnet!


Wilma går

Wilma har ju gått sen en månad tillbaka (10 månader) här kommer en video när sötisen går!


Glad men envis bebis som vägrar sova ensam...

dsc01579 (MMS)

Glad men envis bebis som vägrar sova ensam ikväll. Hon vaknar ungefär var tionde minut. Måste göra något åt dehär. Man blir knäpp utan ensamtid! :-( en till två timmar på kvällen är väl inte så mycket begärt?


Nu ska jag, wilma och josefin ner på stan :-)

dsc01575 (MMS)

Nu ska jag, wilma och josefin ner på stan :-)


Ligger i sängen nu och ska sova. Har verkl...

Ligger i sängen nu och ska sova. Har verkligen magknip men jag tror det är köttet faktiskt. Vet inte om jag kommer kunna sova heller när jag har så ont. Men jag ska iaf ge det ett försök. Imorgon är det bvc men kommer nog avboka om jag inte får sova något inatt för magvärken. Vi får se helt enkelt hur morgondagen blir. Nu tar vi en sak i taget! :-) godnatt med er mina fina läsare!


Nej ingen magsjuka här inte. Därimot så gj...

Nej ingen magsjuka här inte. Därimot så gjorde jag någon slags fläskfilégryta nyss men när jag ska käka så ser jag att köttet är lite rosa, käkade upp det ändå. Vi får väl se om jag ligger och spyr hela natten av matförgiftning? ;)


Misstänker nu att magsjukan även smällt ti...

Misstänker nu att magsjukan även smällt till på mig. Jag går runt och mår illa och wilma är vaken. Får hålla i henne medans jag spyr isf. Hon blir helt förstörd när jag lägger ifrån mig henne. Det återstår att se om jag spyr - vilket jag tror! Snart får ni veta...


Nu är jag klar för att gå på bio! Inväntar...

dsc01565 (MMS)

Nu är jag klar för att gå på bio! Inväntar bara mamma nu och sen att linda ska höra av sig. Det ska bli så himla mysigt. Sist jag var på bio var typ över ett år sen iaf. Ska fläska godis ;)


Jag är grym!

Har suttit och tänkt på hur mycket jag gått ner, det börjar närma sig att jag snart gått ner 60 kilo sen jag fick Wilma. Förstår ni hur mycket det är? 60 kilo är en hel människa. Jag har varit/är ensamstående mamma till Wilma, ändå har jag klarat av min kamp mot vikten. Jag har varit sjukligt överviktig, medans jag nu ligger på normalvikt. Folk som har gått ner så mycket som jag blir rädd för att gå upp igen. Jag vet många som blivit så. Det finns inget mellanting, utan man blir rädd såfort man ätit något onyttigt, det blir jag. Men ändå unnar jag mig! Jag har i princip gått ner lika mycket som dom i biggest loser - men jag har klarat de helt själv. GRYMT!

Har nu tänkt ut hur jag ska lägga upp tiden fram till sommaren. Kommer gå promenader, eventuellt köpa en träningscykel, äta naturdiet ibland men ändå leva som vanligt. Jag vill kunna leva också, inte haka upp mig helt på kalorier osv. Kolla bara på vad jag åt igår, en hel kladdkakssmet. Ångest såklart. Men ibland måste man få. Kolla bara på ikväll, jag ska gå på bio, äta popcorn och godis. Jag skulle inte vilja leva ett liv där allt var förbjudet, men jag antar att jag får sån ångest för att jag är så rädd för att falla tilbaka.

I vilket fall som helst så kommer jag ALDRIG falla tillbaka. Jag får inte tillåta mig själv att göra det. Nu har jag kommit så långt och jag har så lite kvar. Jag har inget mål på vågen som jag vill nå, utan tills jag känner mig nöjd och bekväm med mig själv.

Jag har varit en riktig kämpe, jag har klarat detta - JAG ÄR GRYM!

Före





Efter





Såhär blev min middag! Kycklingfilé, lök, ...

dsc01556 (MMS)

Såhär blev min middag! Kycklingfilé, lök, bambuskott, vattenkastanjer, kycklingfond, kryddor, soja och till det fetaostsallad! Mums. Blev skit sugen på choklad på kvällen (ska ha mens snart) så jag slängde ihop en kladdkakssmet och käkade upp. Om jag mår illa? Ja, jag har ätit som en gris och sover brevid hinken ikväll ;)


Svar på kommentar!

Usch va tråkigt. Hoppas hon blir bra fort. Tänkte bara fråga om nätterna med Wilma blivit bättre?

- Ne inte roligt, hoppas jag med! :) Nätterna med Wilma har blivit jättebra. Jag följde ju rådet att inte ge henne välling på natten och se vilka underbara nätter jag fick! De var verkligen värt att kämpa med henne i flera veckor, för nu vaknar hon max en gång per natt och vill ha välling. Det gör inte mig något.

Är också inne i en period just nu när jag behöver otroligt mycket sömn. Vet inte vad de är med mig? Jag går och lägger mig någon timme efter Wilma somnar på kvällen, vaknar på morgonen av att Wilma vaknar och då är jag helt död. Sen brukar jag vila med Wilma ca 1 timme varje dag, ändå är jag helt slut. Något är fel, för såhär ska man ju inte vara. Sova 11-12 timmar per dygn?

Wilma är iaf mycket piggare nu. Hon sov hela natten inatt också, underbart! Hon spydde igårkväll sist. Jag har tvättat upp allt idag och storstädat hela lägenheten. Skönt att ha det gjort ifall man själv blir sjuk. Ikväll ska jag laga hemmagjord kyckling och bambuskott med lite lök, vattenkastanjer och grejer i de. Funderar dock på att göra de när Wilma somnat för natten så man får äta i lugn och ro. Det återstår att se! :)



Bild tagen från google.

Dåliga nyheter! Wilma är magsjuk! Hon har ...

Dåliga nyheter! Wilma är magsjuk! Hon har spytt ner det mesta här hemma. Håller nu tummarna på att natten blir bättre för min stackars bebis. Lider med henne, önskar att jag hade fått magsjukan istället. (Det kommer jag säkert få ändå) men ni fattar vad jag menar.


Mitt kvällsfika :-) jordgubbar, björnbär o...

dsc01555 (MMS)

Mitt kvällsfika :-) jordgubbar, björnbär och ett äpple.


Min bebis är hur trött som helst men förse...

dsc01554 (MMS)

Min bebis är hur trött som helst men försent att sova nu. Hon har matvägrat hela dagen så nu kokar jag potatis, torsk, dillsås och majs åt henne för det vet jag att hon älskar! Även jag. Vi har även varit ute på en timmes promenad idag. Första gången sen jag gjorde dieten som jag var ute och gick. Vilken skillnad! Blev knappt nå svettig alls. Hur underbart som helst :-) imorgon är det tvättstugan som gäller och sen umgås med någon.


Har precis käkat lite tacos rester från mi...

Har precis käkat lite tacos rester från middagen och nu ligger jag i sängen. Är helt slut och hoppas på att få sova tills klockan ringer vid 8 imorgon. Vi ska nämligen på öppna förskolan. :-) wilma behöver leka! Sen får vi se vad som händer senare under dagen.. Kanske tar och storstädar lite, eller gå på en långpromenad. Sova var det nuja, godnatt!


Mammagruppen

Wilma lekte verkligen av sig idag på mammagruppen, hon blev helt slut! Det behöver hon. Dock så är hon den största av alla barn där just nu, men det är ju bra att hon får träffa andra barn iaf. I vilket fall som helst så sitter jag och inväntar Sandra och Danne just nu. Är hungrig som en gris! Sen hoppas jag att någon vill komma och kolla film med mig ikväll! Tråkigt att vara själv..

Såhär gör Wilma i princip jämt när man tar fram kameran..






Lite bilder på Milton och Linda :)





Bilbarnstol - check!

Äntligen en ny bildbarnstol! Vann en helt ny på tradera för 1000 kr som hon kan ha tills hon är 4 år. Perfekt! Äntligen säger jag bara. Hon ska få den i födelsedagspresent. Sen ska jag ju såklart köpa lite annat till henne också. :)

Idag blir det mammagruppen och sen tacos med Danne & Sandra!

Går illa. Med vissa bajskorvar som slinker...

Går illa. Med vissa bajskorvar som slinker förbi. Det hänger som toffsar! Mums!


TRÖTT!

Är så trött och slut fast jag vilat på dagen. Därför packar jag ner Wilma i vagnen nu och beger mig till Willys, både för att handla och få lite luft. Måste komma ut lite. Sen ska vi till Rosanna och gratta lilla Edvin som fyller 2 år idag. Sen kommer Linda och vi ska äta alla hjärtans dag middag tillsammans, myyys!


Just nu håller wilma på och röjer! Jag har...

dsc01532 (MMS)

Just nu håller wilma på och röjer! Jag har storstädat i princip allt. Bokade dubbeltid i tvättstugan så nu ska jag bara vika in det. Sen bara skura golven kvar! Så himla skönt när man är klar. :-) får se vad som händer ikväll. Blir nog rätt lugnt skulle jag tro.


Tappat blogglusten!

Som ni märker så är inte jag så aktiv i bloggen längre. Anledning? Vet inte, ingen blogglust helt enkelt. Igår åt jag så himla mycket och de tog 2 timmar för mig att somna! Låg brevid hinken och trodde jag skulle spy upp allt. Men jag klarade mig, är inte van att äta sådär. Nu håller vi på i tvättstugan jag & Wilma, sen ska vi storstäda och sen ta ett bad tillsammans. Mammas bebis!  <3

Irriterad..

Blir så irriterad på vissa ibland..

Så söt är min bebis när hon sover :-) hon ...

dsc01524 (MMS)

Så söt är min bebis när hon sover :-) hon kan inte ha napp för då kan hon inte andas eftersom hon är så täppt i näsan :-( min stackars bebis.


Min bebis!

Vi skulle ha hittat på något idag med mitt hjärta är så himla snorig! Tycker så synd om henne, önskar att jag kunde byta plats. Hon sover just nu, det behöver hon. Mammas älskling! Satt nyss och tänkte på hur mycket jag fryser. Kollade tempen och de visade sig att jag hade undertemp, 35,2. Vad beror de på? Någon som vet? Kanske bara är nå tillfälligt.

Josefin kommer iaf hit snart och sällskapar mig. Trevligt! Har dammat allt här hemma, bara golven kvar men det tar vi sen. Sen ska nog jag & Josefin käka ihop ikväll, hoppas de iaf! Men nu ska jag återgå till mitt! Puss på er =)

Här kommer lite bilder.



Diesel, brorsans och Sandras kattunge som jag varit kattvakt till i 3 veckor tror ja de är :)



Ute igår :)



Lilla Milton igår (Lindas bebis). 2 månader är han :)



Min älskling!


Sådär ser wilma ut när hon ätit frukost ;)

dsc01522 (MMS)

Sådär ser wilma ut när hon ätit frukost ;)


Linda och milton är här! :-) idag har jag ...

dsc01521 (MMS)

Linda och milton är här! :-) idag har jag varit jättetrött så vi har inte gjort så mycket. Mest varit hemma typ och handlat en sväng.


Grattis mamma!

Idag fyller min mamma år, grattis min kära mamma! :D Du är den bästa mamma/mormor man kan ha! Tack för att du finns och ställer upp för oss! ♥♥

Shopping!

Vi har precis kommit hem från lite shopping med Josefin. Jag köpte en present till mami som fyller imorgon och en till Edvin som fyller nästa vecka. Så nu är det klart :) Pank blev ja! Ne, men nästan. Men det är de värt :) Är helt slut idag, har inte sovit nå bra inatt alls. Vet inte varför, så kan det bli ibland. Men ikväll ska jag iaf gå och sova tidigt ;)

Nu ska jag göra ett nytt försök att få i Wilma lunch. Hon har matvägrat några dagar nu, vet inte vad de är. Förresten, Wilma kan gå nu. Hon går helt själv, dock lite vinglig men vad mer kan man begära? Mammas stora tjej ♥


Grattis brorsan!

Idag fyller min bror Daniel 20 år! :) Grattisgrattisgrattis!



Vilka idioter de finns..

Fick denna kommentar & de fick mig verkligen att GAPA.

Det är nog inget fel på Wilmas pappa , bara det att han inte är redo för att bli pappa . Och det är sånt du får leva med , förstår honom !

- För det första så var HAN som ville ha barn, under hela graviditeten så gick han runt och skröt om att han skulle bli pappa och han grejade. Han var med på förlossningen, han fick vara med på BB om han ville men eftersom han inte fick ta upp hela släkten och nya flickvännen dit så ville han inte komma. Istället så gick han runt och sa till alla att han inte fick träffa Wilma för mig, fast jag ville att dom skulle ses.
Han var verkligen inte redo att vara pappa, MEN som sagt så var de han som ville ha barn. Klart jag får leva med de. Vill inte ens ha honom i mitt liv, inte för de han gjort mot Wilma.
Förstår du honom? Du verkar lika korkad som honom (:


Mitt allt!

Just nu känns det som att jag ALDRIG mer kommer lämna bort Wilma. Har saknat henne så otroligt mycket. Nu blir det krypa ner i sängen och sova brevid min lilla älsklingsbebis! Mamma älskar dig mest i helahelahelahelahela världen! ♥



Jag har varit utan Wilma i en natt och jag har tänkt på henne hela tiden
och som sagt så känns de som att jag aldrig vill vara utan henne, inte en sekund. Dehär får mig att tänka på Johan (Wilmas pappa). Vart sitter felet på honom? Vad är det för fel i skallen på karljäveln? Hur kan man vilja gå miste om världens underbaraste och finaste dotter?
Jag klarar mig inte utan Wilma, så är det bara.
 Hon är det bästa som hänt mig. Det bästa valet jag gjort i mitt liv är att behålla henne. Helt klart.

Wilma Linnéa Andersson - Min största kärlek! ♥♥♥



Party.

Här kommer några bilder från igår.


Robin, Pether & Sandra

Sandra & Daniel

Sandra & jag

Jag & Daniel (bror)

Jag & brorsan

Josefin, Tah, Robin & Julia


Josefin & jag

Jag

Hahahah! Daniel


Dags att bada med tända ljus ;)

dsc01509 (MMS)

Dags att bada med tända ljus ;)


Ligger i sängen nu. Hade tänkt gått och so...

Ligger i sängen nu. Hade tänkt gått och sovit tidigt idag men nej. Wilma vägrar sova, jag har sprängande huvudvärk. Somnade till och med för några minuter sen. Vet inte hur länge jag sov, inte mer än fem minuter. Men ändå, då kan ni ju förstå hur trött jag är när jag inte ens kan styra över det. Är det inte wilma så är det katten som drygar! Håller verkligen tummarna på att få sovmorgon imorgon. Annars kommer jag behöva sova minst två timmar efter mamma tagit wilma. Usch, hatar när det är såhär. Vill bara sova, vill ju inte somna ifrån wilma heller. Blir det så illa så får jag väl lägga henne i sin säng och lägga mig på soffan i tio min. För jag är verkligen på gränsen till att slockna vilken sekund som helst.


Fredagkväll..

Fredagskvällen börjar smyga sig fram. Är mycket friskare just nu, antar att jag kommer vara nästan som vanligt imorgon, bara lite snorig. Har levt på nutrilett shake nu under tiden jag varit sjuk. Aptiten har varit borta helt och det är ju bättre att jag dricker sånna än att inte äta alls!

Ikväll ska jag därimot försöka få i mig en matlåda. Antar att jag kommer bli piggare snabbare om jag äter. och imorgon blir de utgång då som sagt. Mamma tar Wilma redan vid 12-13 tiden. Jag kan behöva lite tid för mig själv! Tänker först försöka gå hem och sova när mamma tagit henne, sen ska jag bada och tända ljus och greja. Sen fixa mig och sist men inte minst så ska jag & Josefin käka tillsammans och börja dricka lite smått innan resten av folket kommer. Vi blir inte så många men det är bara skönt :)

Nu måste jag väcka Wilma så hon sover ikväll sen :)  Puss på er !



Båda ser rätt slut ut va? Jag är på bättri...

dsc01504 (MMS)

Båda ser rätt slut ut va? Jag är på bättringsvägen men inte bra än. Wilma börjar också bli sjuk. Åh varför kunde inte hon få vara frisk? I vilket fall så ska jag låta wilma sova ett tag nu sen ska vi hämta upp sista tvätten i tvättstugan. Sen kommer vi bara vila upp oss resten av dagen. Imorgon måste jag vara frisk! Och jag hoppas inte det bryter ut lika mycket på wilma som det gjort för mig. Kommer inte kännas nå bra för mig att gå ut då :-(


Godkväll. Ligger i sängen nu för att försö...

Godkväll. Ligger i sängen nu för att försöka sova lite. Sov typ en timme på dagen så jag har lite svårt att somna. Men snart så! Annars så blir de bara lugna puckar imorgon. Ska tvätta på förmiddagen och sen ska tvätta vi bara vara hemma så jag blir frisk till lördag. Måste bli frisk!


En hemsk mardröm!

Inatt drömde jag att Wilma ramlade ner från en balkong. Ambulansen kom och jag fick inte följa med i ambulansen. Hade panik och tillslut fick jag ett samtal att hon var död. Ni förstår inte hur rädd jag var när jag vaknade. Jag tog upp henne i famnen och gosade med henne ett bra tag och sen somnade vi tillsammans.

Har haft feber inatt också. Skakat som en kossa, snoret har runnit och jag har mått allmänt dåligt. Håller verkligen tummarna nu på att mna är frisk på lördag. Måstemåstemåste =)

Sjuk!

Börjar blir riktigt riktigt dålig nu alltså. Har ont i hela kroppen, huvudet, frossa, snorig och halsont. Märker på Wilma också att hon börjar bli dålig (snorig, hängig och diarée). Vi struntade i mammagruppen idag eftersom jag inte ville smitta ner någon bebis. Så jag, Wilma & mami drog till valbo. Vi käkade buffé och shoppade lite. Köpte ett par nya stövlar (behövdes verkligen!) och nya glas.

Det är ju planerat att jag och några till ska ut på lördag. Så jag vill ju vara frisk då såklart! Så det blir till att bara vara hemma fram till lördag faktiskt. För att slippa utsätta sig för att bli sjukare. Nog om det, ska väl ta en nutrilett shake till middag snart. Sen senare ska Wilma isäng och då ska jag bada och sen sova. Sömn behövs för att bli friskare!


Godmorgon Bloggen! Vi är vakna nu, vaknade...

Godmorgon Bloggen! Vi är vakna nu, vaknade av att min lärare ringde och väckte mig för ungefär en timme sen. Ska börja skolan i augusti eftersom dom har nå nytt system på försäkringsKassan så jag kan ta ut johans föräldrardagar också. Toppen! Så jag är mammaledig hela sommaren ;) underbart! Har iaf skit ont i halsen idag också, jag hade tänkt ta en långpromenad på morgonen men det vill jag nog inte om jag håller på och bli sjuk. Men vi ska iaf iväg till mammagruppen senare :-) trevligt. Vad ska ni göra idag?


Wilmas fjärde tand har kommit ut nu. Nu ha...

dsc01248 (MMS)

Wilmas fjärde tand har kommit ut nu. Nu har hon två uppe och två nere. Mammas stora flicka!


Mkt nu =)

Det är rätt mycket nu därför blir det inte så mycket uppdatering genom datorn. Ni på förmiddagen så har vi varit på öppna förskolan och nu ligger Wilma och sover. Själv dricker jag te och laddar hem Zumba. Det verkar jätte roligt, om det är något jag gillar så tänker jag köra Zumba någon timme varje dag. Någon som provat de?

När Wilma vaknar så ska hon få gröt och sen ska vi ut och röra på fläsket!
:)

Mer uppdatering senare om jag har tid.


Frukostdags :-) jag dricker te och wilma ä...

dsc01501 (MMS)

Frukostdags :-) jag dricker te och wilma äter gröt. Om ett tag ska vi till öppnaförskolan. Sen har vi inte så mycket mer planerat än att vi ska handla och ta en riktigt lång promenad :-) skönt faktiskt