Bad på balkongen! =)

Idag har det verkligen varit chockerande varmt ute! Vi tog de lugnt på förmiddagen och sen tog vi en lång cykeltur och sen solade/badade på balkongen. Eller ja, prinsessan fick bada! tyckte hon var jättekul :) Sen lagade jag en kycklinggryta. Ris och sen i grytan var de: bambuskott, kyckling, lök, champinjoner, vattenkastanjer, minimajs, kokosmjölk, grädde, soja & kryddor! Lyckades verkligen =)

Sen kom Lotta & Elvira över så blev de massa bus! Dottran sover sen 2½ timme tillbaka, jag har badat & städat. Ska snart krypa ner i sängen jag med för imorgon ska vi upp 7 som vanligt eftersom jag håller på & ändra Wilmas sovtider. Då blir de handla med Lotta & Elvira sen ska vi vidare med mami på någonting :)

Puss på er!



Morsdag! ♥

Grattis alla mammor på morsdag! Men ett extra stort grattis till min mamma som är världens bästa mamma. Ni andra som tycker att du har bra morsor, då skulle ni träffa min! ;) Finns ingen bättre. Förutom jag själv då... nedå ;) Grattis min älskade mamma på morsdag! I love you ♥♥



Ingen passande bild nej, men jag kom inte på nå bättre! Pepsi max! <3


lyckades!

Lyckades fånga på bild precis när Wilma pussar mig! ;) Gulligull!


Lite bilder

Här kommer lite bilder från lekparken idag..







Partypics!

Här kommer lite bilder från gårdagen ;]









19 år!!

Idag är det min dag, 19 år!


Planerna går i kras

Vi tog oss en morgontur till Willys för lite handlning. Påväg hem så börjar bihålorna igen, får något fel! Det gör så ont. Över ögonen och i hela huvet. Så det blir ingen mammagrupp för oss idag, ska bara försöka vila hemma. Ikväll ska vi tvätta och sen sova hos mamma för imorgon är de min dag! ;)

Nu ska Wilma få lite lunch, sen ska jag försöka lägga henne. För jag behöver också sova om denna huvudvärk ska släppa. Så puss på er =)


Ont!

Min bihålsinflammation vägrar att ge sig! Det gör skit ont, vet inte vad jag ska göra faktiskt. Får hoppas på att det släpper snart.. Idag har vi varit ner på stan en sväng och varit i lekparken. :) Köpte ju en klänning igår ändå så jag böt den idag mot en annan, nöjd! Har precis bakat lite tills min födelsedag, men när jag står och bakar så upptäcker jag att sockret är slut, lyckat. Så det måste handlas idag!

Annars så blir de sola med Jossan lite senare :) Skulle även storstäda men det pallar jag nog inte.



Imorse :)



Nya klänningen :)



Min prinsessa ute imorse!

Vänt dygnet

Wilma har vänt dygnet helt.. somnar vid 10 på kvällen & vaknar 9 på morgonen, ibland senare. Så det måste ändras denna vecka! För så kan vi ju inte ha det :) & här spöregnar de idag, mysigt faktiskt! Vi ska ner på stan senare, då jag ksulle behöva köpa nya skor och något att ha på mig på fredag men plånboken svider. Ska kika bara så får jag drömma lite istället ;)

Ha en bra dag alla =)


Stressig vecka!

Eller kanske inte ska säga stressig vecka, men det känns lite så. Imorgon ska jag ner på stan och köpa de som behövs till fredagen när vi ska ut, som klänning osv, plus doppresent. Har väldigt kasst med pengar just nu! På onsdag har jag prov i skolan, mammagrupp, tvättstugan och det ska bakas till torsdag (min födelsedag). Ska även hinna med att sola och sen över till mamma och sova där. Vem ska annars sjunga för mig på morgonen? ;)

Men det kommer nog bli en riktigt fin vecka ändå känns det som.
Kommer kanske kännas lite tomt, men har mycket att göra. Idag har vi varit med Mikaela hela dagen och det har varit hur kul som helst! Vi solade först solarium, turades om att passa Wilma. Verkligen jätteroligt och snällt att hon ville passa Wilma medans, det var hon som föreslog de också ;)

Så nästnästa lördag så ska vi på crusing i sandviken tillsammans och då ska Daniel och Sandra passa Wilma, verkligen jättegulligt! Dock så blir de inte över natten så det blir inte mycket dricka för mig. Men på nu på fredag så kan jag slappna av och dansa lite! ;)





Hos mamma =)

Just nu sitter jag hos mamma, är barnvakt till William. Dom jobbar lite övertid. :) Har varit på stan nyss och köpt två nya skjortor till mig själv, behövdes! Ska kika på mer kläder sen. När jag har mer pengar, men både jag och Wilma behöver massa nya sommarkläder.

Ikväll ska wilma bada & jag ska storstäda lite mer. Har bara gjort klart halva än. :) Jaja, nu måste jag passa dotter min innan hon river hela lägenheten! Kram på er :).


Tidig sovdags

Ikväll blir de tidigt då både jag & Wilma är jättetrötta! Fortfarande förkylda kanske man ska säga, de vill aldrig ge sig! Men idag har vi varit en sväng till mammagruppen. :) Imorgon ska vi bara vara hemma & tvätta och storstäda. Behövs verkligen, sånna dagar kan vara sköna faktiskt. Hoppas vädret blir dåligt eftersom vi inte ska ut ;)


Frukostdags! :-)

bild003 (MMS)

Frukostdags! :-)


Crusing!

Var en jättetrevlig kväll igår då vi först grillade hos Josefin. Wilma åt som en häst och jag likaså ;) Sen gick vi ner till crusingen med Lotta & Elvira. Älskar verkligen att gå på crusing :) Skit roligt verkligen! Så jag tänkte höra sen nästa gång det är crusing i gävle om man hittar barnvakt. De ända som var riktigt irriterande var att Wilmas pappa var där (såg honom dock inte), men åker man in till gävle så kan man väl hälsa på sin dotter också? Jag bor liksom i centrum nästan. Jaja, hans förlust.

Idag ska vi till valbo och umgås med Anna & Alva. Roligtroligt :) Först ska vi till köpis och kika lite, sen hem till henne. Hoppas bli hur trevligt som helst =) Känner på mig att veckan som kommer kommer bli underbar! Vädret på topp & lite saker inplanerade.

Ha en bra dag! =)



Edvin och Wilma i lekparken i fredags :)

Beroende!

Jag har nu kommit fram till att jag är väldigt beroende av läsk. Inte vilken läsk som helst, utan lightläsk. Cola zero, pepsi max och cola light. Helst av allt så dricker jag pepsi max, ca 2 liter om dagen. Det är något jag måste "trappa ner" på. Kan inte fortsätta såhär, det är inte bra för kroppen. Men de bästa är ju att man inte blir fet av det! :) Dock så finns det ju andra ämnen i drickan som inte är bra för kroppen. Och till alla er som säger att man går upp i vikt av lightdrycker - FEL! Man blir hungrigare av den, men man går inte upp i vikt. Jo, om man äter massa efter såklart. Men inte av självaste drickan.

Är ni beronde av något? :)


Bihålsinflammation

Jag har åkt på bihålsinflammation :( Har aldrig haft de förut och det gör riktigt ont faktiskt. Dunkar det i hela ögat och huvudet, kan inte böja mig ner för då känns de som att det ska sprängas. Tre dagar har de varit såhär, ringde sjukvårdsrådgivningen idag & om det inte har gått över inom 10 dagar så ska jag få tid. 10 DAGAR?! Hur ska jag stå ut? Vill helst bara sova hela tiden.

Förutom de så var vi till skolan idag. Jag läser ju naturkunskap så vi fick gå på den lektionen, Wilma var också med såklart. Så nu har jag lite att plugga på och nästa vecka är de prov, spännande. :) Det var ett tag sen man gjorde ett prov. Wilma somnade 18.10 idag, så vi får se hur natten blir. Kan sluta illa, men det märks. Gick ändå inte att hålla henne vaken.

Imorgon ska det tvättas och sen kommer Wilmas farmor :) Hörs mer sen!


Wilma och Evelyn i skolan :)

Dålig uppdatering!

Mm, här händer de inte mycket nuförtiden! Har inte så mycket tid över faktiskt. Men livet rullar på som vanligt =) Min bror och Sandra var barnvakt till Wilma i fredags, hela kvällen och natten. Är förvånad över hur bra de gick, och väldigt glad såklart! :) Jag hade en kanonkväll, i vanliga fall när jag "går ut" så brukar de vara så himla tråkgit. Men vi var inte på krogen denna gång och de var nog de, krogen är så himla tråkig! Fler sånna kvällar måste de bli!

Här kommer en bildbomb :)