Min mysbebis!

Dagen har varit lugn men vi har ändå fått saker gjorda. Imorgon ska vi på morgonpromenad och sen mammagruppen. Måste försöka komma iväg till valbo på torsdag sen och shoppa tills på fredag. Ska nämligen få lite barnledigt då ska jag kan gå ut! :) Herregud så kul det kommer bli, ni kan inte ens föreställa er.



Mami & bebi!

Dagens middag



Spagetti & köttfärssås


:)

Lite dåligt med uppdatering här! Vi har iaf varit ute på en 45 mins morgonpromenad imorse & nu ska vi promenera ner på stan & gå där med Josefin ett tag :) Håller tummarna på en snäll bebis!


Mysfrukost och Bvc!

Imorse tände vi adventsljuset vid frukost, mysigt! Så satt vi där tillsammans och käkade gröt :)



Sen gick vi till bvc, min tjej har blivit så stor! Hon vägde strax över 9 kilo och var 75 cm lång. Hon följer kurvan bra och ligger på normal. :) Nu ska vi ta en promenad ner till stan och lämna in papper, fryser som ett cp redan och kommer ju inte bli bättre av att man går ut i detta väder. Men senare kommer Linda så ska jag käka sallad och hon pizza haha ;) Jag måste börja med lite nyttigt nu!

Byxorna trillar av

Stog och slog in julklappar också var det en liten fröken som ville komma upp. Så tog tag i mina byxor och ställde sig upp. Det slutade med att jag stog där i endast tröja och slog in julklappar, för byxorna har blivit så stora så dom ramlade av! hahah, illa.


Dagens middag



Spagetti och korvgryta :) (Falukorv, lök, paprika, grädde, soja, mjölk och kryddor)


Lite julfint! =)

Idag tog vi oss en 45 minuters lång promenad, efter halva vägen ville Wilma bli buren. Det var jobbigt kan jag säga men hade inte så mycket till val eftersom hon skrek hysteriskt i vagnen. Men skönt var det! Sen har vi julpyntat lite :)

Wilma sover just nu, hon har sovit i tre timmar. Hon behöver verkligen sova nu när hon är sjuk. Hoppas det inte blir alltför sent imorgon bara. Imorgon ska vi till Bvc men jag vet inte om jag ska avboka eftersom hon fortfarande är dålig. Avvaktar tills imorgon.

Ursäkta dom suddiga bilderna!



Köpte en stoor julstjärna igår på citygross, fin va? :) Den är en meter lång! Så ni kan ju tänka er hur stor den är. Men det är supermysigt verkligen och den kostade en hel del ;). Kan ju lova att jag har största stjärnan i fönstret om man jämnför med alla andra!



Lite lysen i mitt fina träd! =)



Och lite smått där också :)



Knäppte kort på dehär på min balkong, visst har snön smällt fint? Precis som en stjärna. Blev faktiskt riktigt chockad när jag såg de! Och nej, jag röker inte :) Det är främmandes askkopp!

Min älskling!

Glömde skriva på bloggen igår att Wilma blev åtta månader! Tänk så stor min tjej blir. Natten har varit hemsk :( Jag var jätte trött när jag gick och la mig, Wilma har varit vaken mer än sovit inatt. Stjärten är alldeles röd på henne och hon skriker bara man sätter henne ner.

Det bara rinner ur henne, önskar jag kunde byta plats med henne! Inte vill hon äta eller dricka heller, vällingen går bra. Men hon måste ju få i sig vätska också. Just nu sover hon, jag väntar på att Ivar ska svänga förbi med lite julsaker, blöjor och lite sånt. Idag blir vi bara hemma, jag är ju också sjuk. Vi ska bara mysa <3




Försöker få wilma att somna. Tror jag har ...

dsc01030 (MMS)

Försöker få wilma att somna. Tror jag har bytt 5 bajsblöjor på en halvtimme! Hon skriker lika mycket varje gång för hon är så röd i stjärten :-( stackars min älskling! jag hoppas hon somnar snart för mitt huvud håller på och sprängas!


Fetto!

Har misstänkt magsjuka hela eftermiddagen/kvällen. Tills nu, blev helt plötsligt skit hungrig! Så efter jag käkat upp salladen så kände jag hur hungrig jag var. Kokar andra paketet nudlar nu, det känns fettigt! Men såfort jag är frisk och vädret är bättre så är vi i farten igen med morgon promenader! Puss på er.

Dagens middag



Sallad med ost & skinka i!


Sitter på ica maxi och mamma matar wilma :...

dsc01027 (MMS)

Sitter på ica maxi och mamma matar wilma :-) har köpt julgrejer till lägenheten ;)


Myskväll igår!

Igår åkte vi ju ner på stan och bussen var 40 minuter sen! Jag var riktigt irriterad och sket i att betala fast dom sa att man skulle göra det. Hittade inget på stan eftersom det bara blev en snabbis, men ska ner sen när jag blivit frisk och kika sista julklapparna. Jag har bara två stycken kvar! hiih. Sen på kvällen så käkade jag & jossan chickenkebab, pommes och sånt! Mums. Vi åt som aldrig förr, hah!

Blev även tvungen att ställa in alla dagens planer idag eftersom jag är sjuk :( Igårkväll hade jag ingen röst alls nästan och idag är det likadant. Jag skulle egentligen ha haft barnvakt en stund på morgonen så jag kunde storstäda, sen skulle vi på kalas och sen skulle linda komma. Men Wilma har även haft diarée hela morgonen så vi ska bara över till mamma idag. Men nu vill jag bli frisk också kan vädret bli bra så man kan ut och gå! Längtar tills dess. Iaf börja trampa igen när man är friskare.

Har väl inte så mycket mer att säga er faktiskt =) Vi ska väl bege oss ut i det hemska vädret snart till mami. Ha en bra dag! :) Kram.


Wilma & jag igår =)



Gör oss klara för att gå ner på stan om et...

dsc01014 (MMS)

Gör oss klara för att gå ner på stan om ett litet tag :-)


En glad tjej vid frukosten ;)

dsc01009 (MMS)

En glad tjej vid frukosten ;)


Nu är vi vakna! Har tvättstuga kl tio men ...

dsc01006 (MMS)

Nu är vi vakna! Har tvättstuga kl tio men ska kolla om den är ledig tidigare. Dags att sortera tvätten nudå, inte roligt!


Sitter och pratar med gravid linda i soffa...

dsc00995 (MMS)

Sitter och pratar med gravid linda i soffan ;) trevligt! Snart är det läggdags iaf. :-)


Myser i sängen med min tjej innan läggdags...

dsc00994 (MMS)

Myser i sängen med min tjej innan läggdags! :-)


Dagens middag



Pastapennor & kycklinggryta. (kyckling, lök, paprika, creme bonjour (vitlökssmak), kryddor & en skvätt mjölk) Riktigt lyckat blev det!


En julklapp i förskott!

Köpte en vinteroverall till på tradera för endast 40 kr! Fick hem den idag och hon får den i förskott. Det skulle ha varit en julklapp =) Den ska vi ut och prova snart! Den var verkligen fin, ser helt oanvänd ut.


När ska wilma börja sova hela nätter? Elle...

När ska wilma börja sova hela nätter? Eller åtminstone vakna 1-2 gånger per natt. Det är redan fjärde gången om vaknar på fyra timmar. Undra hur resten av natten blir - precis som alla andra! Minst 5-6 gånger till. Fan!


Nu säger jag och ni sötis godnatt! Hon ser...

dsc00985 (MMS)

Nu säger jag och ni sötis godnatt! Hon ser lite rädd ut på bilden ;)


Dagens middag







Potatis, torsk med någonslags fiskgratäng röra på, broccoli och majs. Mums!


Julklappar!

Wilma slocknade för ca en timme sen, jag går på ipren just nu. Annars feber skulle jag tro! Men just nu känner jag mig pigg. Har slagit in alla julklappar nu, många till Wilma! Ändå har jag ett paket från Ellos som jag hoppas kommer snart, och där är det minst 4 paket till.




Wilmas paket =)



Mormors ögonsten!



Jag & Wilma, syns att jag är sjuk!


Ligger i sängen och försöker få lillan att...

dsc00975 (MMS)

Ligger i sängen och försöker få lillan att sova men det går inge bra. Det blev inget kalas och nu mår jag verkligen kasst :-( skulle behöva sova för att bli bättre! Men det är bara upp och hoppa nu och sen tidig sovdags ikväll!


Står på stan nu och väntar på bussen. Klar...

Står på stan nu och väntar på bussen. Klarar inte av att gå i detta väder! Det är verkligen hemskt. Men nu har jag iaf handlat present till linda och nu ska vi dit :-) börjar dock känna mig dålig igen. Men jag har ju lovat så. Det blir nog trevligt!


Då var vi vakna :-) har fortfarande ont i ...

dsc00968 (MMS)

Då var vi vakna :-) har fortfarande ont i halsen men det känns faktiskt lite bättre. Så vi går nog till mammagruppen efter en tupplur om ett tag. Sen ska vi leta present till linda på stan och sen promenerar vi hem till henne :-) tar typ en halvtimme, 45 min att gå dit. Men lite promenad skadar aldrig! Sen blir det hem också hoppas jag att josefin kommer och gör mig sällskap med en bra film ikväll! Hoppas ni får en bra dag. Kram! :-).


Provar att mobilblogga :-)

dsc00965 (MMS)

Provar att mobilblogga :-)


Min hals!

Min hals tar livet av mig. Håller tummarna på att jag slipper feber inatt så man kan sova som folk. Hoppas ni får sova gott iaf! :) godnatt.


Dunderförkyldning på g!

Känner i hela kroppen hur en stor förkyldning är påväg. Har verkligen ingen lust med det! Imorgon hade ju jag tänkt gå på mammagruppen och sen hem till Linda som fyller 20. Men om det är förkyldning på g så känns det inte så smart.

Hela kroppen gör ont på mig så jag tänkte lägga mig och kolla film snart =) Har köpt julpapper och sånt nu också så nu är det bara att slå in paketen! Det är roligt, men sparar det till imorgon. Kram på er! :)


My sunshine

You are my light in the dark!


I did it!

Jag höll vad jag lovade, att jag skulle börja gå ut och gå. 45 minuter har vi varit ute och gått nu :) Jag väntar på att Wilma ska somna så ska jag duscha, sen kommer Wilmas farmor hit en sväng.
Sen ska jag och Josefin ta en långpromenad till dollar och dedär på brynäs :) Trevligt!

Jag tar en paus!

Jag har ingen motivation kvar till att träna. Antar att jag helt enkelt har tränat för mycket ett tag. Därför kommer jag ta en paus från träningen nu. Vet inte alls hur länge, men börjar ju såklart såfort jag känner mig peppad igen och har tid över. Men jag kommer byta ut träningen till långa långpromenader i kylan!

Kommer såklart fortsätta att äta rätt. Men unnar mig vissa saker ibland :) Men bye träningen för ett tag, och välkommen massor av härliga långa vinterpromenader!


Färdig! =)

Wilma ligger och sover, väntar bara på att hon ska vakna så ska vi gå sen. Håller tummarna på att hitta lite roligt nu i valbo! :)


Partysugen!

Javet, det var bara två helger sen jag var ut sist. Men det kryper i kroppen på mig! Så sjukt partysugen så det är helt sjukt. Men den här helgen som kommer tycker jag det är förtidigt för att gå på krogen, helgen efter har jag lite annat för mig men helgen efter det ska jag höra med mamma om hon kan :) För jag dör snart!

Sen har jag sån himla tur så Josefin väntar med att gå ut bara för att gå ut med mig ;)
De ni! Hon är lika partysugen som mig, men vi håller oss i tre helger till. Kommer blir en kamp!


Hihi =)

Vet ni vad? Jag ser fram emot en ny vecka! Är på jättebra humör idag och snart ska jag inta platsen på trampen! Wilma ska bara somna sen ska svetten rinna ;)

Imorgon ska vi till valbo med Linda och kika! =) Trevligt.

 
:)

Bryr mig inte längre

Har kommit i en period nu när jag inte bryr mig om hur hemmet ser ut, orkar inte bry mig vad jag stoppar i mig, orkar inte bry mig vad jag än gör nästan. Men så får det vara fram till imorgon. Sen ska jag rycka upp mig!

Svar på kommentar

Nu slänger jag in en fråga igen ;)

Vart bor Wilmas pappa? Tänkte på att du hade skrivit i ett inlägg att han inte har råd att träffa sin dotter, så då måste han ju typ bo på jupiter eller något. Han kommer att ångra sig när han inser vad han missar. Du är stark som klarar allt själv.

- Jag bor i centrala Gävle och han bor i storvik, det tar ca 30 minuter med bil. Så han kan inte skylla på att han inte har råd. Dessutom så skulle han kunna köpa ett busskort om han hade velat träffa Wilma, men det ville han inte. Ja han kommer ångra sig! Tack så mkt =)

Glad på något vis

Trots att jag är så trött så jag har påsar under ögonen idag så är jag glad. Jag vaknade glad idag, det är skönt! Josefin ligger fortfarande och sover och jag väntar på att Wilma ska bli trött igen så vi kan gå & sova. Hade en jätte trevlig kväll igår och ikväll tänkte troligtvis Josefin komma förbi igen. Dagen tänkte jag spendera hemma hos mami tror jag.

På måndag drar jag igång med träningen igen, efter en veckas vila (igen). Anledningen till denna vila är för att jag inte mått bra som sagt. Men nu känner jag mig nästan helt vanlig konstigt nog. Trodde det skulle ta lång tid!

Hur går det med julklappar för er? Jag har bara köpt massor åt Wilma! Är uppe i tusen kronor nu bara åt henne, då har jag köpt tre par byxor, två par strumpbyxor, hängselbyxor, en body, tröja, hellokitty tallrik, hellokitty bestick och leksaker. Och mer blir det nog också. Men jag måste börja kika på julklappar till andra, jag vill inte vara ute i sista sekund.

Ska försöka få upp lite mer på bloggen idag och bilderna som jag lovade igår blev inte ens knäppta! dum man är. Men det var roligt iaf :)



Tänk så liten min lilla lilla sötis har varit!


Dåliga.

Så dåligt med kommentarer just nu, precis när jag behöver dom som mest? Första natten ensam nu, än sålänge så känns det riktigt bra. För jag vet att jag har fullt upp imorgon och då behöver jag inte tänka något.
Annars så känns det riktigt bra! Jag mår bra! Wie :)

Imorgon lovar jag bilder från valbo och dagen :)

Lite bättre igen.

Ja, jag mår bara bättre och bättre. Vissa stunder känns det meningslöst, som på morgonen. Men sen rullar det på som vanligt ungefär. Men inatt ska jag nog klara av att sova ensam. Snart kommer Josefin hit och då ska vi till barnenshus och handla lite julklappisar!

Men imorgon ska vi iaf till valbo, shoppa järnet och sen idolmys! de ni.



Jag & min bebis idag. Javet, jag ser lite störd ut.


svar på tal

Måste bara fråga, hur ofta träffar Wilma sin pappa ? Om jag har förstått rätt så vill han inte veta av henne eller ? Hoppas allt går bra med din flicka :)

- Wilma träffar aldrig sin pappa eftersom han inte vill. Han slutade höra av sig helt plötsligt i maj, över ett halvår sen med andra ord. Inte ett ljud har jag hört från honom sen dess! Men han skyllde förut på att han inte hade råd att åka hit, men det är skitsnack då jag till och med erbjöd mig att betala bensin pengar, men nej. Han vet inte vad han går miste om, världens finaste dotter!

I'm back!

Haha, det trodde ni inte va? Att jag skulle komma tillbaka så snabbt ;) Jag mår mycket bättre idag, dock så kommer jag inte spendera natten hemma, det gjorde jag inte denna natt heller. För det känns så ensamt då. Sen på fredag så sover nog Josefin här så jag har annat att tänka på.

Nämen jag mår faktiskt mycket bättre, det är skönt att allt är över. Nu kan jag fokusera all min tid på min älskade bebis och dom sista kilona. Påtal om kilon så har 2 kilo till lämnat mig. Jag har 11 kilo kvar till mitt första mål. Det är inte så mycket, jag har gått ner 47 kilo på 8 månader. Vad jag menade med mitt första mål är att jag säkert kommer sätta upp ett till mål när jag gått ner detta. Jag är så nära så nära nu.. och så stolt över mig själv!


Sanningen

Det är väl lika bra att jag skriver här som det är. Det har tagit slut mellan mig och den nya. Är lite nere just nu som ni kanske förstår, men snart är jag säkert på fötter igen ska ni se.

Därför gör jag ett litet uppehåll nu, kan bli timmar, dagar eller veckor. Det beror helt på hur jag mår!

tråkiga!!

Ni är så dåliga på att kommentera så lusten är väldigt liten att uppdatera just nu.

Ensamt

Idag kör vi bara på en hemmadag, kan kännas lite ensamt. Men orkar inte gå ut i dehär vädret faktiskt. Snart tar vi helt enkelt en tupplur sen myser vi bara resten av dagen. Både hatar och gillar sånna här dagar, men just nu känns det lite tråkigt. Äckel väder!


Farsdag

Idag har vi varit och grattat på farsdag såklart, jag köpte räkor till han! Över ett kilo skalade räkor, det tycker han om. Tyckte det var en udda och rolig grej ;) Sen tog jag & Wilma en promenad till Willys och handlade. Nu ska jag hålla Wilma vaken i en timme till sen blir det sova för henne. Själv tänkte jag slå på en film och bara mysa i soffan :)

Någon dag nu i veckan så måste jag ut och leta julklappar. Skulle behöva någon med körkort så man kan köra runt lite överallt. Men jag ska ta mig ner till valbo en dag iaf och kolla juklappar till min bebis!



du & jag

Det är du och jag mot världen Wilma!


Ångest

Jag förstår inte hur jag kan få så mycket ångest av att äta vissa saker. Igår käkade jag kladdkaka och glass och shit vad ångest jag fick. Har fortfarande ångest. Men såfort Wilma har somnat så ska jag upp på trampen och försöka dämpa min ångest, den ni.

Sen måste jag in i duschen för där har jag inte varit på ett par dagar, nejdå! Men känner att mitt hår verkligen behöver duschas. Sen kommer vi väl hänga hos mami hela dagen, det är ju faktiskt farsdag idag. Hoppas ni får en bra dag, det ska jag ha! Kram på er.


Liten blir stor

Har ni sett min lilla bebis, hon har börjat ställa sig upp mot saker!
Nu kan hon krypa, sitta själv och ställa sig mot saker. Snart kan hon gå också, mammas lilla tjej!


Tidig morgon

För mig är tidig morgon klockan halv 8. Eftersom jag inte somnade förrän vid 1 tiden. Alldeles snart ska Wilma fixas iordning och sen brukar hon vilja sova igen. Då är det dags att hoppa upp på trampen, har tagit vila från den i ca en vecka pga förkyldning - nu jävlar!



Julmust light

Hittade denna, den kommer jag köra med i år! Julmust light.


I'm tired of using technology

Jahapp, då var det torsdag. Det blev rätt sent igår och jag är tröttare än tröttast idag. Min jävla förkyldning vill inte ge sig heller, har inte kunnat träna på en vecka ungefär för snoret vill aldrig försvinna. Har massor att göra just nu, speciellt dammsuga för det är riktigt äckligt här hemma.

Ge mig lite sömn tack!

Mammgruppen

Har legat på soffan ett tag nu och försökt sova. Men jag kunde inte, fast jag är pisstrött. Så jag får väl försöka stå ut resten av dagen då. Ska ta upp Wilma nu som ligger och sover, så ska vi traska direkt till mammagruppen. Roligtroligt!

Vad ska ni göra idag?

=)

Det har varit en relativt lugn dag och vädret är kass! Jag ser inte fram emot kylan och snön. Menmen, har väl inte mycket till val. Snart är det iaf dags att ta tag i diskberget och städa upp lite, avslutar kvällen med en dusch, en hot en! Imorgon ska vi till mammagruppen om inte Wilma är alltför snorig. Sen får vi se vad dagen bjuder på. Kram på er!


Dålig uppdatering!

Det har verkligen blivit dålig uppdatering nu, förlåt! Men jag har ju vissa anledningar. Har varit supertrött efter jag var ut och sådär. Sen har jag ju träffat ny nu också, så det tar upp en del tid. Så nu vet ni det också :)

Vi har vilat i drygt två timmar. Hur skönt som helst! Min lägenhet skulle verkligen behöva genomgå en storstädning, så det verkar som att det lutar åt det idag. Wilma och jag är förkylda, så det känns onödigt att gå ut och gå med henne när hon är så snorig. Men ikväll ska vi iaf till bror & Sandra och äta hemmagjord pizza. 

Nu är det dags att rycka upp sig lite!

En bild på mig sen i fredag (var rätt påverkad och klänningen hade glidit ner)

 

Bakis & skakis

Hade en riktigt rolig kväll igår, det behövdes. Men idag mår man ju som man förtjänar. Fick i mig närmare 14 cider igår, så jag var ju inte så nykter. Men jag kan inte påstå att jag var sådär jätte full heller, perfekt helt enkelt.

Som sagt så är man ju rätt så bakis. Jag har varken huvudvärk eller mår illa, men trött är jag! Uscha. Så jag tänkte krypa ner i soffan snart och slå på en film & bara ta det lugnt. Min älsklingstjej har haft det bra, dock så hade hon blivit väldigt snorig stackarn :( Så jag antar att dt bara blir till att vara hemma imorgon när hon mår sådär. Men ne, nu ska jag dra! Puss på er.

!

Vad gör vi, nu kör vi!


I'm only gonna break your heart

Wilma är nu upphämtat och jag njuter av lugnet. Säger som jag sa förra gången jag gick ut. Lugnet före stormen eller? haha! Ha en bra kväll allihopa, för det kommer jag ha!

PUSS PÅ ER

orkar inte.

Har ingen lust och ork kvar till bloggen tyvärr. Speciellt inte idag, har haft mycket för mig. Klockan börjar ticka iväg nu också. Jag har precis plattat håret efter att blonderat utväxten. Är mycket nöjd med resultatet! Provade löshåret också som jag fick låna av sandra. Såg konstig ut, men det är väl de att man är van att ha kort hår.

Imorgon smäller det iaf. Jag längtar längtar längtar ska ni veta! Ska bli så otroligt roligt och skönt med en utekväll. Jag behöver inte lägga mig så otroligt tidigt idag heller eftersom jag tänkte vila imorgon på dagen när mamma tagit Wilma.

Men nu måste jag ta en banan för magen skriker. :) Vi får se om jag hinner med någon uppdatering imorgon. Puss!

Fullt upp!

Idag kommer det vara fullt upp här hos oss. När Wilma har somnat så ska det tränas och duschas. Sen ska vi promenera ner på stan (förhoppningsvis så följer Josefin med). Måste kolla på lite nya kläder till Wilma och något till mig tills imorgon. Sen går vi nog direkt därifrån till brynäs för att hämta löshår som jag ska låna av Sandra, tack för de :)

Sen bokade jag tvättstuga 16-18. Så där kommer min eftermiddag/kväll spenderas ;) också måste vi gå och handla. Sen ska håret färgas och jag antar att jag får göra det själv, mamma skulle jobba. Sen ska jag försöka komma isäng tidigt ikväll. Så man är pigg imorgon ;) ska även vila imorgon innan jag går ut så jag inte däckar efter första cidern.

Men nu måste jag sätta fart, mycket kvar av dagen! :)


6 veckor.

I förr går när jag var hos mamma så vägde jag mig. Hade tappat ytterligare 2 kilo. Har räknat ut nu att jag har gått ner 7 kilo på 6 veckor. Lite över ett kilo i veckan då ungefär.

Idag har vi varit på mammagruppen, jag var trött & sliten. Vi gick hem lite tidigare, tog oss en skön tupplur. Det behövdes! Sen har vi lagat mat och grejat. Snart ska Wilma isäng och då ska jag ställa mig på trampen ett tag. Imorgon måste jag nog ta en sväng förbi stan för att kika ut lite saker. Sen har jag tvättstugan också ska jag färga håret.

Snart är fredag här! Längtar längtar längtar. Då blire lite barnledigt och fest :) Kan behövas nu känner jag. Det var ändå nästan 2 månader sen sist. Men nu ska Wilma i säng, hon börjar bli gnällig. Ska försöka få in ett till inlägg ikväll! Kram på er :).



Dålig uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har ingen tid nästan! Hinner inte skriva så mycket just nu heller, men imorgon ska jag nog kunna hinna med! :) Snart ska Wilma isäng och sådär. Puss på er!