Grattis <3

Idag blir min gammelmormor 85 år! Grattis till dig, tack för att du alltid finns där för oss och vi älskar dig, jag & Wilma! Hoppas du får en underbar födelsedag så ses vi senare ♥♥♥



Wilma potttränar :)

foto332 (MMS)

Wilma potttränar :)


Snart beger vi oss mot dagis! :-)

foto330 (MMS)

Snart beger vi oss mot dagis! :-)


Kvällen är snart över, har ätit massor av ...

foto328 (MMS)

Kvällen är snart över, har ätit massor av frukt och hårtbröd så jag är proppad! Nu ska jag kolla klart på efterlyst och sen sova :-) imorgon ska Wilma på dagis kl nio sen ska jag käka lunch med några klasskompisar på Frasses, sen kommer mikaeka vid två. Kommer bli en rolig dag! :-)


Precis kommit hem från dagis, vi är lika t...

foto326 (MMS)

Precis kommit hem från dagis, vi är lika trötta båda två! Nu ska jag laga mat, potatis, stekt torsk och kokta morötter, sen ska vi cykla och handla. Sen kan vi äntligen få lite lugn med ett bad tillsammans. Älskar min dotter!


Min älskling som fortfarande är lite dålig...

foto324 (MMS)

Min älskling som fortfarande är lite dålig :-(


Idag har min älsking fått en ny jacka! Hon...

foto323 (MMS)

Idag har min älsking fått en ny jacka! Hon har även fått en ny docka, en tröja, ett par strumpbyxor, 3 par strumpor och en sjukhusväska :) på tisdag blir min älskling 1 och ett halv så de blev lite presenter i förskott. Ikväll blir de mys med min febriga prinsessa!


Stackars min bebis :-( febern är skyhög så...

lilla_lilla___ls (MMS)

Stackars min bebis :-( febern är skyhög sådär mitt i natten. Försöker få i henne vatten iaf. :) nu ska vi försöka sova igen. Godnatt


Mitt hjärta har fyrtio graders feber :-( m...

foto321 (MMS)

Mitt hjärta har fyrtio graders feber :-( min stackars tjej. Imorgon blir de bara vara hemma och ta de lugnt. När ska min Wilma få vara frisk?


Hämtade älsklingen från dagis kl två. Nu ä...

foto320 (MMS)

Hämtade älsklingen från dagis kl två. Nu är det helg för oss! Mysigt faktiskt. Ikväll ska jag laga pasta med ost och skinksås och sen tänkte jag köpa lite godis eller nå till ikväll. Kanske baka Äppelpaj eller liknande :) ha en bra helg för det tänker jag ha ;-)


Ligger i sängen och håller på och lägger W...

foto307 (MMS)

Ligger i sängen och håller på och lägger Wilma. Sen ska jag ta fram lite frukt och äta innan jag ska sova. Ska bli skönt! Imorgon när Wilma är på dagis så ska jag iaf på stan en sväng med Jossan, det var längesen! Längtar. :) hoppas på att kunna hitta nå kläder också.


Wilmas mellis :) päron, banan, vinDruvor o...

foto319 (MMS)

Wilmas mellis :) päron, banan, vinDruvor och äpple :) och lite mjölk och Macka


Älsklingen klädd men nya Adidaskläderna so...

foto318 (MMS)

Älsklingen klädd men nya Adidaskläderna som hon fått av morbror och sandra :) snart ska vi börja cykla mot dagis i spöregnet. Sen hem en sväng och plugga lite innan jag ska till skolan. Sista dagen sen är de helg! :D skönt de ska bli. Men jag gillar skolan :) ha en bra dag alla


Wilma har kletat in mat i hela håret, kul!...

foto317 (MMS)

Wilma har kletat in mat i hela håret, kul! Så nu blir det bada henne och sen åka till mamma en sväng :)


Omvårdnadslektion

Saknar min lilla älskling som är på dagis. Jag dör snart, det är så jobbigt att vara utan henne hela dagarna. Just nu sitter jag iaf på sista lektionen, omvårdnad. Jag har gjort klart arbetet som ska vara klart om 2 veckor. Så jag har inte så mycket att göra haha, jag har läst in allt jag missat under den tiden som jag skolade in Wilma. Vilket var ganska mycket.. men nu är det klart.

Imorgon väntar bara en kort dag, 9-2 för min Wilma. Så det är väldigt skönt. Helgen närmar sig och då ska jag bara mysa med prinsessan, som jag längtar! ♥



Elvira och Wilma, lägg märke till Wilmas "lilla" mage ;)

Lilla älsklingen innan dagis Imorse :) som...

foto316 (MMS)

Lilla älsklingen innan dagis Imorse :) somnade nio igår så jag är pigg idag. Nu väntar en lektion som börjar nu, sen har jag håltimme så då ska jag hem en stund. Sen två lektioner kvar. Blir en rätt lång dag idag också. Slutar nog fyra :)


En glad tjej idag ;-) snart ska lillan til...

foto312 (MMS)

En glad tjej idag ;-) snart ska lillan till dagis och sen jag till skolan.slutar fem så de är en lång dag som väntar ;-)


Har nu pluggat ända sen jag kom hem kl nio...

foto308 (MMS)

Har nu pluggat ända sen jag kom hem kl nio Imorse. Har skrivkramp i handen men nu ska jag snart cykla till skolan för ytterligare tre lektioner! Ha en bra dag


Helt slut efter en lång dag.. Men rolig, i...

Helt slut efter en lång dag.. Men rolig, iaf hemma hos mormor :) alltid lika kul att träffa dom. Nu har jag lagt mig, tidigt men lika bra faktiskt. Imorgon är det skoldags igen. Dock så börjar jag inte förrän klockan halv ett. Men ska lämna Wilma runt nio och sen gå hem och plugga massvis :-) det behövs! Och bäst att passa på när Wilma är på dagis. För den lilla tiden jag har med henne imorgon blir inte mycket eftersom jag slutar kl fem. Då ska vi bara Gosa, mysa, laga mat och bada. Älskar min Wilma!


I väntan på fotografering :-) snart tänker...

foto306 (MMS)

I väntan på fotografering :-) snart tänker vi dra för de tar sån jävla tid


Trött tjej! Ska snart lägga mig också. Hel...

foto305 (MMS)

Trött tjej! Ska snart lägga mig också. Helt slut :-)


Idag blir de baconsås med pasta och Brocco...

foto303 (MMS)

Idag blir de baconsås med pasta och Broccoli :-)


Ligger i soffan och kollar på efterlyst, ä...

Ligger i soffan och kollar på efterlyst, är sjukt trött efter en lång dag i skolan. Imorgon är det dags igen. Har även pluggat och städat hela kvällen. Snart blir de sängen så man orkar med morgondagen! Puss och godnatt


Då är vi klara för att åka mot skola och d...

foto302 (MMS)

Då är vi klara för att åka mot skola och dagis! :)


Middagsdags, idag blir det korvgryta :)

foto300 (MMS)

Middagsdags, idag blir det korvgryta :)


Glada nyheter..

Dagis börjar fungera bra nu. Hon blir så ledsen när jag går men sen brukar jag ringa en halvtimme efter & så är allt bra. Så skönt så imorgon börjar jag skolan påriktigt. ska faktiskt bli skönt :) Förövrigt så mår jag superbra efter att jag börjat med min medicin! de ända som varit jobbigt nu är att i förrgår blev min plånbok stulen.. skit kul liksom. Så idag har jag varit hos polisen & fixat lite & det är anmält & klart.



min älskling imorse innan dagis..

Wilma är magsjuk IGEN! stackars liten.. Bl...

foto295 (MMS)

Wilma är magsjuk IGEN! stackars liten.. Blir hemma från dagis idag och imorgon sen är det helg som tur är.


Nu ligger man i sängen brevid en liten tje...

Nu ligger man i sängen brevid en liten tjej. Är helt slut och det ska bli så sjukt skönt att sova :) imorgon är det dags för dagis, vi får se hur det går. Godnatt med er!


Sitter i fikarummet på dagis nu. Wilma ble...

foto277 (MMS)

Sitter i fikarummet på dagis nu. Wilma blev så ledsen när jag gick, det var hemskt. Men nu blir det läsa lite tidningar och så tills dom ber mig komma ut igen. Längtar redan efter min fina prinsessa.


Precis kommit hem från dagis, idag var fjä...

Precis kommit hem från dagis, idag var fjärde dagen på inskolningen och Wilma blev helt förstörd som vanligt när jag gick. Gör så ont att se :-( imorgon ska hon äta själv där också utan mig så vi får se hur det går. Snart kommer johan och sen blir de bio med skolan senare :-)