Sjuuk!

Hejsan!

Tänkte berätta lite om helgen! :)

Vi åkte hemifrån vid 2 tiden på fredagen. Jag hade grymt ont i halsen, men jag tänkte inte mer på det.
Först åkte vi till min gammelmormor, där blev det lite fika ;) Fick också en massa fina kläder till Wilma, i storlek 68-74. Då har hon saker att växa i, det är skit bra! :) 62 är perfekt nu, så det tar väl inte lång tid innan hon byter storlek igen. Fick också 500 kr :)

Sen åkte vi till mormor, fick en massa presenter eftersom jag fyllt år. En ny ögonskugga, två linnen, 1000 kr och lite mer :) Blev jätte nöjd.
På kvällen började jag frysa som ett jävla arsel! Så kollade jag febern och då hade jag nästan 39.

Då blev hela min artonårsfest för släkten "inställd". Eller dom bjudna gästerna kunde ju inte komma, och tur var nästan det för jag mådde verkligen skit dåligt.
Tur att Wilma var så snäll! Till middag skulle vi äta oxfilé och grejer, kunde ju inte äta! men lite slank ner ändå.

Jag började till och med grina för jag hade så jävla ont i halsen :O Visste inte alls vart jag skulle ta vägen. Det blev hemgång igår och vi var hemma vid 3 tiden.
Mamma fick ringa 1177 och fråga vad vi skulle göra, vi fick en tid till hälsocentralen idag. Så idag har jag varit där. Hade halsfluss så nu går jag på pencillin! Usch och fy. Får jag halsfluss igen så tar jag fan livet av mig.

Annars så har jag storstädat idag, för sånt måste ju göras även fast man är sjuk.
Imorgon ska jag på socmöte också och hoppas dom hjälper mig med lägenhet snart! Sen ska jag leta present till Sandris och brorsan som förlovar sig imorgon.
Egentligen så har jag ingen lust alls att gå ut ens, men jag måste ju.

Hoppas att vädret håller i sig, det är underbart!
Om det blir dåligt med uppdatering så är ju de pga att jag är sjuk. Hoppas ni har förståelse. Jag hoppas verkligen att Wilma klarar sig från att vara sjuk!

Ha det bra!


Uppsala imorgon!

Hejsan allihopa :)
Sorry för dålig uppdatering. Känns som att jag vill byta blogg och börja om helt från början. Men då måste jag ju som sagt ha hjälp med designen :)

Det blev ingen mammagrupp igår, för det blev massa strul när vi väl skulle gå och då orkade jag inte.
Så jag sket i de helt enkelt. Istället åkte jag, mamma, Rosanna, Edvin och Wilma till nå barnloppis. Jag köpe bara saker till Wilma såklart. En solhatt, en rosa keps, skor, nån klänning med shorts och en baddräkt. Dock så tycker jag att det är för tidigt att använda baddräkt. Första året ska dom vara naken. Men den var så söt så jag kunde inte låta bli helt enkelt :) Typiskt mig.

Idag har jag, Wilma, Angelica och Elias varit och shoppat lite :)
Jag mötte henne i stan klockan halv 10 ungefär, dom hade nämligen storrea på cubus. Men den var i en annan lokal och vi missade den helt! Trots att det stog untanför vart den var. Jaja, vi är väl båda lite puckade ;)
Men vi hittade ändå lite saker inne på cubus, jag köpte en rosa fleecedress till Wilma i storlek 68 för 60 kr :) Då har hon något att växa i.
Angelica köpte massa saker till Elias :) Sen gick vi runt där bara och shoppade och käkade lunch på american take away. Men det smakar inte bra där, och köttfärsen såg ut som bajs!
Slutade ialf med att jag kom hem med ett par hello kitty byxor, ett par shorts och fleecedressen som sagt till Wilma. Köpte ett par leggings till mig själv och ett långt svart linne. Sen köpte jag morsdagspresent till mamma för ca 200 kr :)

Imorgon ska vi åka till Uppsala eftersom släkten ska fira min artonårsdag.
Ska bli jätte trevligt faktiskt. Kan vara skönt att komma bort ett tag faktiskt :) Är tillbaka på söndag igen, förhoppningsvis med en massa bilder! :)

Wilma har nog somnat för natten nu, så jag tänker nog krypa ner alldeles snart jag med :) Vi får helt enkelt se.
Hoppas ni får en trevlig helg, det tänker jag ha! ;)







Kan inte blogga..

Jag kan inte blogga om inte ni kommenterar :( Så himla tråkigt!

Någon som vill hjälpa mig med designen?


Dagarna springer iväg!

Igår åkte jag och Wilma till Angelica i Sandviken och hälsade på henne och Elias :)
Det var super trevligt! Så sjukt roligt när bebisarna är lika gamla plus att jag och Angelica också är lika gamla :D Perfect.
Vi satt och snackade lite och jag tyckte att Wilma var väldig snäll igår, tur var väl det! Sen bjöd hon på mat och sen åkte vi hem vid halv 7 tiden tror jag :) Vi var hemma klockan halv 8, Wilma sov hela vägen! Tack för det.


En arg Elias! :) Sötaste pojken! Dock så blev bilden suddig.


Min tjej i Elias babysitter :) <3

Idag vaknade Wilma klockan 8. Jag var supertrött, men det får man vara när man är mamma!
Jag gick till Rosanna klockan nio ungefär så gick jag, mamma, Edvin och Wilma ner på stan. Vi var i boulognen också gick vi på stan. Jag hittade tre stycken hello kitty tunikor till Wilma och ett par strumpor och en mössa :) Hon har ju faktiskt namnsdag imorgon ;)



Imorgon är det mammagrupp och då ska vi vara i boulognen. Är det regn så tänker jag inte gå dit, men hoppas vi slipper regn! :)

På torsdag ska jag, Wilma, Angelica och Elias shoppa här i gävle. Vi ska rensa rean! haha närå.
Men det ska bli skit trevligt, hoppas vi hittar något roligt att köpa! Men jag brukar vara duktig på sånt.

Ha det bra!

Söndagkväll

Vi har haft en lugn kväll faktiskt, inte gjort något speciellt direkt.
Linda var förbi en sväng. Jag gjorde middag idag också, nå jävla oströra med pasta som smakade gammal sko.
Wilma sover för natten nu, har äntligen lite ensamtid. Spenderar den här framför datorn :) Ska bara vara vaken någon timme till.
Har inte fått mycket ensamtid på sista tiden förutom när mamma tog henne i fredags då :) Men då var jag inte helt ensam ju. Jag menar ensamtid helt ensam, det är verkligen skönt. Man behöver det :)
Här kommer lite bilder som knäpptes idag. Kommentera gärna mera!


Jag och Wilma Linda knäppte :)











Duktig tjej!

Godmorgon! Känner mig riktigt duktig nu faktiskt.
Jag gick upp med Wilma halv 9. Fixade iordning min lilla tjej och sen fick hon sitta i babysitter medans jag hoppade in i duschen. Det är första gången jag duschar när jag är ensam med henne. Men jag gjorde så hon kunde titta på mig hela tiden när jag duschade och då var hon tyst.

Nu ligger Wilma och sover.
Jag har gjort gröt till mig själv, dammsugit, diskat, plockat ihop blöjorna så det bara är att slänga, rensat ur massa kläder som jag hittade och fixat lite annat smått.
Snart ska jag platta ner mitt hår, de är en ända röra just nu! Sen ska jag dra på mig ett par mysbyxor, det är faktiskt söndag. Tänkte ha mina nya jeansleggings idag men vafan, jag orkar inte.

Men nu måste jag skynda mig med håret innan lillpluttan vaknar! :) Hoppas ni får en bra dag.




Min första krogenrunda

Hejsan kära läsare! :)
Har haft en jätte bra fredag! Mamma hade Wilma på morgonen så jag kunde göra mig iordning igår, vid 17 tiden så gick vi över till min brors lägenhet där vi skulle hålla hus. Vi fixade iordning bål och sådär :)
Jag hade köpt fyra cider extra också.
Jag drack säkert 10 glas bål minst och sen alla mina cider, plus någon konstig dricka från Hanna.
Kan inte neka att jag var lite dragen när vi skulle ner på stan och gå på krogen.

Vi började med att gå på old saints. Jag, Josefin, Julia, Robin och Sandris :)
Där drack jag två cider till. Sen skulle vi gå till heartbreak och pröva gå in :) Det är tjugoårsgräns där men vi kom in ändå! Wiho!
Krogen var absolut inte så rolig som jag hade trott. Jag och Sandra fick skjuts hem vid 2 tiden :)
Jag saknade Wilma så jag trodde jag skulle dö! När jag kom hem så käkade jag upp mina cheeseburgare som jag köpte påvägen och sen tog jag bort smink m.m. och gick och la mig.
Vaknade en timme senare och mådde SKIT ILLA. Trodde att jag skulle spy. Men det gjorde jag inte, klockan halv 9 kom mamma in med min lilla tjej! Sen har vi gosat hela dagen.

Vi gick över till brorsans lägenhet imorse och städade iordning allt.
Sen åkte vi ut till stugan några timmar :) Just nu är jag ensam hemma med Wilma fram tills på måndag. Idag kände jag att jag behövde vara hemma och ta det lugnt. Plus att Wilma har skrikit hysteriskt mesta dels av kvällen :( Hon har äntligen somnat, man mår verkligen skit dåligt när det inte finns något sätt att trösta sitt barn på :(

Men nu ska jag gå och göra mig klar för natten :) Och äta lite fil. Sen ska jag krypa ner brevid min favorit flicka!

Lite bilder från igår.


Linnéa :)



Julia och Josefin



Linnéa, Julia, Josefin Sandra och Hanna :)



Lina :)



Linnéa och jag



Julia och Josefin



Hanna och jag :)

Tyvärr så blev det ganska dåligt med bilder. Tänkte inte så mycket på att ta fram kameran :) Men några fick jag ju med ialf!


Krogen tonight

Har inte riktigt haft tid att uppdatera dom här dagarna.
Men nu ska jag försöka skriva lite. Min födelsedag var jätte trevlig! Jag var först till mammagruppen och fick tårta. Sen skjuts hem och familjen firade mig, tack för presenterna!

Igår var jag på stan med Rebecca.
Jag fick välja något på stan som jag ville ha i present. Så jag tog ett par jeansleggings, sen köpte jag också "Min första bok" till Wilma, en ny amningsbh, strumpor och nya örhängen.
Gick till banken också och mitt leg hade kommit! Blev verkligen superglad :D Så påvägen hem så köpte jag cigg bara för att jag får! haha, men då frågade dom inte ens efter leg :(

Idag har jag bjudit några vänner till artonårsfest.
Vi ska hålla till i min brorslägenhet. Klockan 18.00 ska det börja, jag har köpt smörgåstårta som jag ska bjuda på också ska jag fixa bål lite senare, kommer bli skit roligt!
Senare drar vi vidare ut på krogen, ser verkligen fram emot det. Hoppas det kommer fungera bra med Wilma :) Kommer sakna hemma så otroligt mycket!

Snart ska jag och Anus åka och köpa lite cider och jag ska köpa ett par nya skor också.
Sen när jag kommer hem så blir det hopp in i duschen och fixa sig!

Tack för alla gratulationer förresten i förra inlägget! :) Hoppas ni får en bra dag/kväll/natt för det kommer jag ha ;)



Hoppas denna kväll inte slutar likadant som det gjorde denna ;) haha



18 år!

Nu är man 18 år också! :D Lägger in en passande bild på mig.




Bvc och en sväng på stan

Det är precis så denna dag har sett ut :)
Vi gick upp klockan halv 9 tror jag, gjorde iordning Wilma och sen somnade hon. Då fick jag tid att fixa mig själv också :) Sen klockan kvart över 11 gick vi iväg till BVC.
Sist jag var där vägde hon 5340 och det var ju bara två veckor sen.
Nu vägde hon 5880 gram och var 61.5 lång, min stora flicka! :)
Det verkar som att hon aldrig slutar gå upp i vikt, hon går upp otroligt mycket, det sa bvc-sköterskan också.

Imorgon är det som sagt min artonårsdag och vi ska förstås till mammagruppen. Jag hade egentligen lite bättre saker för mig men jag har lovat att komma eftersom familjerätten kommer dit och pratar.
 
Var ialf på stan idag också med mamma, Rosanna, Edvin och Wilma såklart.
Vi kollade runt lite bara och käkade glass. Sen köpte jag en hårfärg med lite röda pigment i så vi får se om det blir någon skillnad! :)
Gick till banken också och skulle hämta ut mitt leg men det hade såklart inte kommit! SÅ JÄVLA TYPISKT.
Ska ju ut på fredag så det kan ju behövas, håller verkligen tummarna på att det kommer innan fredag!






Besök på skolan

Bara för att jag skrev att hon jämt vaknar halv 10 så vaknade hon klockan 8 imorse.
Jag blev uppe rätt sent igår eftersom jag fastnade vid en bra film, så jag är inte den piggaste idag!

Idag besökte vi min skola, vi gick dit vid halv 12.
Runt två gick vi hem och Wilma var verkligen skit trött!
Hon vaknade när jag bar upp henne ur vagnen och var jätte arg. Så jag fick bara gå runt och vanka på henne (som vanligt) haha.
Jag skrev ialf ut alla arbeten idag iskolan, ska göra klart naturkunskap grejena den här veckan och sen ska jag börja med bilden.

Wilma ligger just nu i sin säng och pratar med sig själv.
Jag ska slå mig ner framför tven snart och amma henne. Några har frågat mig om jag fortfarande ammar, det gör jag! Jag helammar :) Har aldrig behövt ge henne någon sorts ersättning eller liknande eftersom jag har överflöd av mjölk.
Ett tips till alla som vill amma är att äta regelbundet och försöka sova så mycket som möjligt. Då brukar amningen fungera :) Vet att det kan vara svårt att behöva tänka på att äta när man precis har fått en bebis. Men det är jätte viktigt och sen försöka sova när bebisen sover. Bara ett tips! :)

Lite bilder från skolan!


Sarah och Wilma :)



Jenny, Hanna och Emilia :)

Sandra och Jenny :)

Imorgon ska vi till bvc :)
och på onsdag är det äntligen min tur att fylla 18 år!

En helt okej söndag!

Imorse vaknade vi klockan halv 10 som vanligt.
Det slår verkligen aldrig fel, hon vaknar samma tid varje morgon nästan :)
Mamma tog Wilma på morgonen så jag kunde duscha och sådär. Efter att jag duschat så verkade Wilma helt slut, så jag la henne i sin säng en liten stund medans jag gick och smörjde in ansiktet. När jag kom tillbaka fick jag se dehär :)




Så jag satte då igång med lite städning. Storstädade hela mitt rum :) Kändes verkligen skit skönt. Bytte lakan i Wilmas säng också :)

Sen vaknade Wilma och då gav jag henne mat och sen fick hon sitta i sin babystitter, hon satt där säkert i en halvtimme alldeles själv. Det brukar inte hända ofta! =)




Nu på kvällen har vi bara tagit det lugnt :) Wilma sover just nu, efter att ha badat. Men hon ligger och knölar runt lite så hon vaknar väl snart.
Förresten, någon som har samma problem som mig?
Wilma sover ju brevid eller på mig hela nätterna, annars sover hon inte alls. Eller hon sover oroligt ialf och vaknar typ var femte minut.
På dagarna vill hon inte heller sova ensam i sin säng utan hon vaknar ungefär var femte minut då också. Sen när man tar upp henne så somnar hon direkt.
Dehär gör ju så att man får jätte svårt att få lite ensamtid. Så min fråga är, hur har ni andra gjort?
I vagnen går det bra att sova sålänge jag drar den, annars funkar det inte.
Och såfort man drar in vagnen inomhus så vaknar hon.

Nu ska jag borsta tänder och tvätta bort smink innan Wilma vaknar och sen kryper vi nog ner i sängen tillsammans och sover :)


En hel dag i boulognen

Idag har jag, mamma, Wilma, William och Edvin varit i boulognen i lekparken.
Vi har fikat, lekt och haft de jätte mysigt! :)
Fick med några bilder också.







Det slutade såhär ;)




Vi ska snart iväg och käka kebab :) När vi kommer hem ska jag svara på era kommentarer.
Ha det bra sålänge!

Wilmas pappa

Ni frågar mycket kring Wilmas pappa, och jag ska berätta för er hur det ligger till.
Jag och Wilmas pappa (Johan) är inte tillsammans alltså. Johan har en ny flickvän som är 15 år gammal.
Han har hälsat på Wilma två gånger sen vi kom hem från bb och Wilma blir 7 veckor imorgon. Han tjaffsar om att få deladvårdad (jag har automatiskt ensamvårdad eftersom jag inte är gift med pappan).
Jag tänker inte gå med på deladvårdad förrän han visar att han bryr sig om Wilma och verkligen tar sitt ansvar.
För som pappa har man faktiskt ett ansvar.
Jag vill jätte gärna att Johan ska komma och hälsa på Wilma och jag har sagt till honom att han får vara här hur mycket han vill osv.
Håller mina tummar på att han verkligen kommer ta sitt ansvar som pappa. För Wilma är verkligen värd att ha en pappa som bryr sig om henne, det har alla barn.

En bild på Wilmas pappa tänker jag inte lägga ut eftersom jag inte vill ha nå tjaffs med honom ifall han skulle se den.


Wilma vaknade ialf halv 10 imorse. :)
Det var verkligen skit skönt att få sova ut och sådär. Men nu sover Wilma igen så jag har käkat lite frukost och donat lite.

Någon som undrar hur det har gått med mitt hår?
Jag fick en kommentar igår av någon som heter Olivia och jobbar extra som frisör. Hon tyckte jag skulle ha i en mörkbrun färg och det har jag haft och klippt av alla slitna toppar. Dock så skulle jag behöva raka skallen för att allt de slitna skulle försvinna. Menmen...
Nu ska jag följa hennes tips också att dränka mitt hår i inpackningar, Tack Olivia för tipsen!



Man ser faktiskt att hon skrattar lite på den bilden ;)


Tidig morgon (ialf för mig)

Idag vaknade Wilma klockan 8, det brukar hon aldrig göra.
Vi brukar alltid ligga och sova fram till halv 10 ungefär :) Menmen, nu ligger hon i sin säng och pratar med sig själv.

Har fått lite frågor som jag tänkte svara på här:

Jag tänkte fråga dig en sak angående omvårdnadsprogrammet, om det är okej. det är så att jag ska börja omvårdnadsprogrammet till hösten, och i början när du bloggade skrev du mycket om hur tråkiga omvårdnadslektionerna var, på vilket sätt var dom tråkiga? Har tänkt på det ett tag, men aldrig tänkt på att fråga förens nu. :)

Svar: Klart det är okej, bara att fråga på!
Alltså egentligen så tycker jag inte att omvårdnadsprogrammet är tråkigt eller lektionerna. Läraren vi hade var lite seg och man fick liksom ingen riktig uppgift så därför var lektionerna väldigt uttråkande.
Jag rekommenderar omvårdnadsprogrammet starkt om man är intresserad av sjukvård eller liknande.
Riktigt roligt är det :) Men som sagt, man bör ha intresse för sjukvård annars är det nog inget.


Har också fått en fråga om hur jag kommer göra med mina studier.
Jag håller på och pluggar klart några kurser nu så jag får betyg i dom, tre stycken kurser. Sen nästa år i mars så kommer jag hoppa på skolan igen på samma ställe där jag slutade.
Fast vissa lektioner kommer jag inte ha eftersom jag pluggat klart vissa kurser.
Men det är viktigt att jag får praktiken gjord eftersom det var framörallt den jag missade när jag "hoppade av".

Hoppas ni fick svar på era frågor! :) det är bara att fråga mer om ni undrar något.

Jag har ju inte skrivit i bloggen att jag har försökt att bli blondin igen, jag lyckades inte!
Håret blev orange och ojämnt. Nu har jag lite alla möjliga färger i håret. Vet inte riktigt vad jag ska göra heller eftersom att håret är såpass slitet så jag håller på & tappar det.

NÅGON SOM HAR NÅ TIPS?

Igår var det precis en vecka kvar tills jag fyller arton! :) Jippi, nu är det nära.








Kommentera mera!

Tappar verkligen suget att blogga när jag får så dåligt med kommentarer! :( Ni får gärna bli duktigare på att kommentera.

Idag har vi varit hemma hos Rosanna och tagit lite bilder på bla Wilma och Edvin :)
Här är några bilder :)







Tyckte verkligen att bilderna på Edvin och Wilma blev jätte bra :)

Resten av dagen ser nog lugn ut, ska ialf ut på en långpromenad senare. Wilma är gnällig och behöver sova så då är vagnen hennes bästa vän :) Så länge man drar den men stannar man med vagnen så får man höra ett och annat, haha.

Hoppas ni får en trevlig dag :)


Fullt upp!

Jag har verkligen fullt upp hela tiden så jag har inte så mycket tid för bloggen,tyvärr.
Igår var vi på Hannas artonårsfest, det var skit trevligt! Fick lite avlastning med Wilma också och det tackar jag för :) Åkte hem vid 7 tiden eftersom Wilma var trött.



Hon var så trött så hon somnade sådär xD





Födelsedagsbarnet och Wilma! :)

Sen var Rebecca här och sov kvar fredag till lördag, det var också jätte trevligt :)




har haft en jätte rolig/trevlig helg ialf :) Tack alla för de!

Sen grattis till Jennipher som äntligen har sin lilla prinsessa hos sig!


Besök av Wilmas pappa

Idag har Wilmas pappa varit här en sväng för andra gången sen vi kom hem från BB.
Hoppas det blir fler gånger!

Har precis vilat en sväng nu eftersom jag gick upp kl 8 imorse.
Blir inte hälsa på på skolan idag eftersom jag ska följa med dom på sudiebesök till nå dagis med funktionshindrade barn imorgon istället. Wilma lämnar jag hemma då med hennes mormor :)
Det tar nog bara någon timme.

Wilma har börjat blivit en mammagris.
Speciellt på nätterna, hon sover på mig hela natten. På min mage. Annars vill hon inte sova, det blir svettigt och man blir inte alls utvilad!
Men vad gör man inte för lite sömn ialf :)

Nu sitter jag och mamma och överväger om vi ska åka till valbo eller inte.
Jag behöver köpa lite nya grejer till Wilma på Ikea. Sen kanske man hittar något annat roligt också ;) Måste ta och fylla på min mobil snart också och fylla på busskortet med pengar. Annars kan jag ju inte ta mig någon vart.
Har ca 1000 kr kvar att leva på fram till den 20 maj. Så jag klarar mig nog allt :) Har köpt upp blöjor och allt så det finns.

Wilma ligger och sover i sin nya hello kitty klänning just nu :)







Nya kläder till Wilma =)

Idag har jag varit och köpt lite nya kläder till Wilma. Hon har ju 62 nu :)
Hittade ett par strumpbyxor, supersöta!



Där är dom ;)

Sen köpte jag en hello kitty klänning, också jätte gullig. Men har ingen bild på den, det får bli morgondagens bild :)

Vi promenerade ner på stan med mamma imorse eftersom att inte Sarah kunde.
Sen shoppade jag dedär och en till hello kitty tröja. Javet, jag har blivit hello kitty lover!
Sen gick jag till mammagruppen och kom precis hem!

Avslutar inlägget med en bild från igår innan vi skulle ta bilen till bomhus och titta på barnkläder :)




Lunch hos Tess!

Idag har vi varit hemma hos Tess och hälsat på dom :)
Vi käkade citronlax och potatis, supergott!
Vi tog bussen dit och jag fick sitta och amma på bussen för Wilma skrek så mycket. Inte det roligaste!
Sen tog vi bussen hem och då sov hon hela vägen. :)
Fast vi har gått fram och tillbaka till stan idag, duktigt gjort de ska ni veta!


Ängla och Tess :)

Imorgon är det dags för mammagrupp igen!
Ska möta Sarah vid skolan runt 11 också ska vi gå på stan en sväng. Tänkte köpa en artonårspresent till Hanna som ska ha artonårsfirande på lördag.
Sen halv 1 ska vi möta Tess så ska vi gå till mammagruppen, trevligt!

Snart ska jag dra iväg med Rosanna till Bomhus och kika på barnkläder. :) Hoppas ni har haft en bra dag!


Vilka är ni?

Vilka är ni som läser min blogg? :) Har runt 100 läsare varje dag och jag är ju sämst på att uppdatera nu förtiden! Skulle vara jätte roligt om ni sa vilka ni var :) Vart ni bor, vad ni gör om dagarna, varför ni läser min blogg osv :)

Jag har haft en underbar natt :D
Wilma somnade vid 23 igår kväll och vi gick up 10 imorse. Helt klart underbart :D
Nu på morgonen har jag duschat och fixat lite, måste faktiskt städa och dammsuga idag också, har blivit skit slarvig med städningen sen Wilma kom. Men egentligen borde jag bli bättre! Eftersom man ska vara mer noga när man har små bebisar i huset.

En fråga bara till alla er som har varit gravid. Hur länge blödde ni efter förlossningen?
Det är nämligen såhär att jag blödde ca 3 veckor och nu misstänker jag att jag har fått mens! Fast amningen ska ju göra så att mensen kommer mycket senare.
Men jag känner verkligen igen mensvärken och allt, ska ringa till någon barnmorska imorgon och fråga vad det kan vara.



Shopping!

Igår var jag, mamma och Wilma på stan.
Jag köpte lite nya kläder till mig själv, det behövs verkligen! Går fortfarande runt och traskar i mina gamla gravidkläder.
Hittade 4 st tröjor som man kan ha tights under, så det var perfekt! :)
Sen köpte jag också ett par byxor till Wilma.

Igår vart det lite jobbigt eftersom att Wilmisen somnade runt 12 på kvällen.
Kände mig helt död då! Men jag fick sova till nio ialf, helt underbart! Hon har börjat sova till nio nu förtiden, rena lyxet! ;)

Snart ska vi antagligen åka till Valbo köpcentrum för att kika lite.
Vi har inget bättre för oss dirket :) Och Wilma brukar oftast sova mellan 11-16, fast vaknar förstås för lite mat imellan.

Lite nya bilder från igår!




Hon har inte bara en haka ;)