Sitter ute på balkongen med världens under...

foto122 (MMS)

Sitter ute på balkongen med världens underbaraste flicka och äter frukost :)


vi är ute i stugan och har det bra. Åkte u...

foto120 (MMS)

vi är ute i stugan och har det bra. Åkte ut i torsdags och vi är fortfarande kvar. Blir antagligen här tills söndag. Vi har lite semester kan man säga ;) hur underbart som helst. Imorgon ska vi åka till en allmän badplats och i helgen är det marknad. Vi badar och solar hela dagarna :) hörs sen, hoppas allt är bra med er.


Grattis älskade gubbe.

Idag är det ingen vanlig dag för det är min pappas och Wilmas morfars födelsedag, hurrahurrahurra!

Grattis på 52-årsdagen.



Vi älskar dig!


Gravidbilder..

Har ni sett mina fejk gravidbilder? Nellie tog dom på mig när jag var spymätt och kunde göra stoor mage. Visst ser de verkligt ut?




Hos Wilmas farmor..

en morgon hos Wilmas farmor..











:)




Har ni sett någor finare? Så otroligt fint barn jag fått.. så fruktansvärt stolt. Världens vackraste unge!


svar på tal..

Vad var det som du skrev att du hade knölar och så hade det blivit blåmärken efter, fick d reda på vad det var?

- Jag gick aldrig till hälsocentralen då det slutade komma. Antagligen så hade jag en infektion i kroppen och därför svällde lymfkötlarna upp (stavning). Allt är iaf bra nu! =)

En sovandes bebis..

Dottra har precis somnat, det behöver hon. Ända sen klockan 6 har hon varit helt slut stackarn. Men somnar hon tidigare än 8 så vaknar hon hela tiden på kvällen. Idag blev det promenad med Lotta & Elvira och sen spenderade vi dagen hos mami, lite kvällsbus hos Lotta sen igen. Fick 4 par strumpor av mami till Wilma. Snällt :)

Imorgon ska vi först köra på lite utelek med ungarna jag & Lotta.
Sen när Wilma vilar så ska jag & Jossan ner på stan, hoppas på att hitta lite nya sommarkläder! Efter de så blir de hem & bara ta de lugnt för sen ska jag & Lotta shoppa lite på Willys.

För ett tag sen så var de någon som undrade hur det blir för Wilma med dagis. Hon börjar alltså i slutet av augusti då jag börjar skolan. Jag tycker att hon varit för liten innan att sätta på dagis, tycker fortfarande att hon är förliten men jag måste ju göra klart skolan. Jag fortsätter på andra året på omvårdnadsprogrammet, kommer endast gå måndag, tisdag och onsdag eftersom jag jobbat in allt annat under mammaledigheten.

Nu ska jag värma en matlåda då jag bara lagade middag till Wilma tidigare :)



En jätteliten sovandes prinsessa!

Min resa under 14 månader..


Mysig dag igår..

Igår kom min kompis Karin hit från söderhamn. Snackade en massa skit & sen käkade vi tacos. Vi har ju en del gemensamt då vi känt varandra i 7 år plus att hon är gravid & det är superkul! :D Hennes lilla beräknas att komma 20 december, spännande. Stackars mammas prinsessa som var sjuk igår, över 39 graders feber hela dagen. Idag mår hon bättre! Idag blev de cykla över tidigt till mamma då Wilma skulle vara där medans jag åkte och gjorde en gynundersökning. Mm, javet. Inte roligt men sånt man måste göra ibland..

Nu ligger min älskade dotter & sover. Jag ska dammsuga av lite och äta lite tacorester till lunch, sen ska vi börja tvätta när hon vaknar. Sen senare så väntar middag tillsammans med Lotta & Elvira, mys!










Ser ni blåmärket hon har under ögat? :( Hon ramlade in i ett bord förra helgen och fick kanten vid ögat. Stackars bebis! <3

Ångest..

Igår åt jag 1 liter glass & jag kan lova att jag har ångest nu. Hela natten blev jobbig, har börjat "släppa efter" massor nu.. idag bestämde jag mig. Nu blir det nutrilett på dagarna plus att jag börjat dricka kaffe, vilket är kalorisnålt. Kaffe & te. Känner själv att jag är påväg upp i vikt, inte så någon ser de än. Syns inte på vågen heller, men jag känner mig som en padda. Nu kör jag igen!

Men en sak är säker.. skulle aldrig banta ner mig som jag gjorde förut. Man vill ju kunna äta & leva. Kunna ta långa promenader utan att bli helt slut, kunna vara aktiv en HEL DAG. För att göra de så krävs energi - mat. Folk som inte äter mår ju inte bra. Det är bättre att äta mat varje dag än att banta och kanske ha två gånger i veckan då man vräker i sig. Då går man upp i vikt!


Bilder från stugan :)

De ända jag gör här är att uppdatera med bilder, men det är ju det som är roligt. Right?


Wilma gräver i mormors rabatt.









Stugan!

Drar till stugan över helgen för lite mys! Bada, sola, grilla & bara ha det bra :)



Det finaste jag har..

Wilma, mamma älskar dig! ♥♥




Imorgon ska jag till häslocentralen.
Jag har fått knölar som ömmar och sen blir det blåmärke på dom efter. Sen har jag fått massor av blåmärken utan anledning också, bör kollas upp! Speciellt när jag går och oroar mig HELA tiden.

Annars så ska vi på Sandras student imorgon. Ska blondera utväxten ikväll om jag orkar och kanske ta mig ner på stan och köpa en klänning. Problemet är bara att Wilma vägrar åka vagn nu förtiden. Så vi får se hur de blir. :)


Bikinidags!

Årets första bikinibild på mig! Tror inte de finns någon alls på mig btw :o men här har ni, bristningar och fett. Men det får ni stå ut med! ;)
Såå, ge mig lite kommentarer nu!


Bildbomb!

Bilder =)


















Så synd om er..

Mina tankar går till Elin med familj. Som förlorade sitt andra barn igår, lilla Svea. Tycker så synd om er och jag kan nog aldrig förstå hur jobbigt ni har de just nu. Tänker på er hela tiden, kämpa på!!

För att besöka henne, tryck där.  http://pruppen1987.blogg.se/



Vila i frid Svea..

En mysig dag!

Började morgonen med att gå över till Lotta & Elvira. Där Wilma och Elvira fick leka lite :) Vidare mot bvc med Elvira och sen luncha på skolan. Sen cyklade jag & mamma iväg till nån marknadsgrej och det var jättekul! Sen har vi myst ute i lekparken och nu sover dottran sen 2 timmar tillbaka. Mina ögon börjar hänga så det blir lika för mig med snart!

Imorgon ska det tvättas, storstädas & sola lite solarium. Sista gången jag solar imorgon sen får solen ute göra sitt! ;) Solen ute tar ju så himla bra just nu! & inte vill man sitta inne när de är sol ute, därför spenderar jag & Wilma dagarna ute hela tiden.. så mysigt!



Så glad att jag har dig min fina prinsessa! Utan dig är jag inget. Du är mitt allt, jag älskar dig mest i hela världen! ♥♥♥