Idag har de varit en Hyffsat lugn dag. Läm...

dsc00299 (MMS)

Idag har de varit en Hyffsat lugn dag. Lämnade wilma på dagis klockan 9 och sen cyklade jag hem i kylan och vilade någon timme. Sen till skolan där vi fick sluta halv tre istället för fem, underbart! Så jag jessica och emma traskadd ner på stan och tittade lite. :) nu har jag lagat mat, badat med wilma, diskat, dammsugit och fixat en massa. Jag har faktiskt lyckats äta lite nu på kvällen också! Känns också jättebra :) nu ska dotran snart isäng och sen ska jag passa på att plugga!


Efter en fartfylld dag så ska jag lägga wi...

dsc00287 (MMS)

Efter en fartfylld dag så ska jag lägga wilma nu. Först cyklade vi och handlade imorse, sen var vi på kalas och sen hem till mamma Så vi är precis hemkomna, hoppas på att få sova hela natten inatt. Imorgon är det ny vecka igen, så otroligt skönt! :)


Nu ligger vi i sängen och ska försöka sova...

dsc00260 (MMS)

Nu ligger vi i sängen och ska försöka sova, iaf wilma för jag måste vara vaken längre för att plugga trots att ögonen går ikors på mig! Har fortfarande knappt ätit på ca två veckor och har varit/är jättedålig i magen hela tiden. Hoppas de vänder snart. Imorgon ska de tvättas, storstädas också ska jag julpynta! :) ska bli hur mysigt som helst.


Öppet hus!

Äntligen hemma, har varit i skolan från 8.30 till 21.00 ! Nu är man bra trött.. Det var nämligen öppet hus, de som har gått ut högstadiet ska välja en gymnasieprogram och då fick vi visa olika övningar som, hur man använder en lift, blodprov i armveck, blodtryck m.m. De var faktiskt roligt! Här kommer bilder









då var de klart.

dsc00229 (MMS)

Då har jag lämnat in alla papper och grejat nu. Också har jag ringt hälsocentralen så dom kan byta mina piller så jag kan börja äta igen. Har ingen aptit alls, vilket gör att jag rasar i vikt. Inte bra, så de måste vi byta. :) nu ska jag ta en kort vila och sen till skolan


Tvättstugan för fullt nu :)

dsc00223 (MMS)

Tvättstugan för fullt nu :)


Riktigt glad wilma! Min sötnos, imorgon sk...

dsc00213 (MMS)

Riktigt glad wilma! Min sötnos, imorgon ska vi till badhuset på förmiddagen och sen ska vi spendera eftermiddagen i lekparken. :) blir roligt! Och på kvällen kommer lillebror william och då ska vi käka godis och kolla film. Han sover över :) och söndag blir de som vanligt tvätt och sen kommer wilmas pappa hit. Ha en bra helg, för de tänker jag ha!


Älskling!

dsc00196 (MMS)

Älskling!


bilder från skolan =)

Lite bilder från skolan ;)




Emma tar blodtrycket på mig :)



Jag tar blodtrycket på Gulistan :)


Jag & Gulistan haha :)



Gulistan tar blodtrycket på mig ;)



Gulistan hjälper mig på toan ;)



Jag går på "toan" ;)

Jaa.. vi är duktiga på att tönta oss ibland !

Wilma är mycket bättre nu så imorgon gör v...

Wilma är mycket bättre nu så imorgon gör vi ett försök till dagis. :) hon är helt feberfri och knappt nå snorig alls längre. Så vi gör ett försök iaf .:) nu ska jag lägga snuttan så hon är pigg imorgon. Och sen ska jag ta tag i disken. Sen blir det kolla på beck och bara ta det lugnt. Underbart! Och så otroligt skönt med ny vecka nu. Ny vecka, nya möjligheter. Love it!


Haha bästa bilen när wilma gäspar ;)

dsc00182 (MMS)

Haha bästa bilen när wilma gäspar ;)


Min stackars wilma som är jättesjuk!

dsc00177 (MMS)

Min stackars wilma som är jättesjuk!


Hemma med en jätte sjuk tjej idag. De rinn...

dsc00174 (MMS)

Hemma med en jätte sjuk tjej idag. De rinner ur ögon och näsa konstant och hon är så hängig. Stackars mammas tjej! Ska köpa glass till henne sen så hon får i sig något iaf


Har gjort iordning en frukttallrik till kv...

dsc00171 (MMS)

Har gjort iordning en frukttallrik till kvällen! :)


Vi håller på och bakar pepparkakor nu :) w...

dsc00170 (MMS)

Vi håller på och bakar pepparkakor nu :) wilmas pappa har precis varit här och de gick superbra! Innan det så åt vi torsk, potatis,äggsås och grönsaker :)


Har köpt pepparkaksdeg, finns väl inge god...

Har köpt pepparkaksdeg, finns väl inge godare! Så nu har man ätit en bit deg till lunch och sen ska jag baka med prinsessan i helgen :)


Kul att jag har 600 kr kvar på kortet och ...

Kul att jag har 600 kr kvar på kortet och de är två veckor tills man får pengar. Jävla räkningar!


Jippi !

Fick tillbaka mitt strokeprov idag, MVG :D



Nu är man bra trött! Imorgon är de skol oc...

dsc00155 (MMS)

Nu är man bra trött! Imorgon är de skol och dagisdags och de ska bli riktigt skönt att komma igång igen efter lovet. Nu ska jag plugga och sen sova :)


Partybilder!

Hade en riktigt rolig kväll i lördags, jag brukar alltid vara missnöjd när jag har varit ut men inte den här gången faktiskt. En riktigt riktigt bra kväll! :) Här kommer lite bilder..





Party idag! :)

dsc00147 (MMS)

Party idag! :)