Städa, ett måste!

Jag var en riktig slarvmaja innan jag fick barn. Jag hade stökigt JÄMT! Mitt rum såg jämt ut som ett kaos. Men sen jag fick barn så har allt ändrats. Jag tycker man ska ha städat när man har barn, det hör inte till att ha det stökigt. Det är fel! Nu går jag och plockar hela tiden, diskar, dammsuger osv. Men ett barn ska ju inte behöva leva bland skit, så är det ju bara :) Någon som inte håller med? ;)



åh helvete..

kan inte beskriva med ord hur mätt jag är. Men ändå är jag godissugen! Har varit de bra länge nu :) Har inte ätit godis på ca två månader skulle jag tro. Tänkte faktiskt ta och köpa imorgon kväll om jag fortfarande är sugen då såklart. Men jag vill ju ha nu ju! Har inget hemma så jag kan inte göra så jävla mycket.

Wilma har varit lite knepig nu på kvällen. Eller kinkig kanske var ett bättre ord, hon somnade en stund när vi var hos bror och Sandris. När vi kom hem runt 8 så var hon jätte gnällig. Hon drack 120 ml ersättning, en portion med gröt och lite morot. Morot gick bättre än mango ;) Jag hoppas hon sover ett tag nu! För hungrig lär hon ju inte vara iaf..


Stressad!

vet inte om jag vaknat på fel sida.. men jag känner mig sjukt stressad idag! Jag ska hinna göra mig iordning, dammsuga, handla & så. Klockan fem ska jag vara hos brorsan & Sandris & käka tacos! Det blir ialf mys :)
Men jag ska väl försöka få någon ordning på detta så återkommer jag!


Diskberg!

Jag fick ett diskberg här hemma efter att jag lagade mat. Det blev så himla mycket soppa så jag bjöd över familjen. Lika bra de! Även fast alla var här och käkade så fick jag två matlådor över & frysa in. Nu har jag bestämt mig för att börja käka av matlådorna hah! Tror jag har ca 15 stycken ialf :) Frysen är ju proppad.

Efter middagen så var vi ute på en långpromenad med mami och Gaston igen. Sen kom brorsan och hämtade mig så jag fick se deras jätte söta kattunge! Den var jätte gosig! Tänkte fråga om dom ville ha Wilma i en vecka så kan jag ta missen, närå ;)

Jag ska göra iordning Wilmas ersättning nu och sen bre mackor! Jag är macksugen ;) Så det får bli så. Sen blir det ganska tidig sovdags för mig. Kram på er!



Stan och massa kladd!

Jag, mamma och Wilma tog en sväng på stan idag. Jag skulle ju ändå förbi soc och lämna in papper. :) Köpte en bh, en riktig bh! Ni anar inte hur skönt det ska bli att sluta använda amningsbhar. Utan byglar, blä! Man får ju inte ha byglar eftersom det kan ge mjölkstockning. Men jag köpte mig en riktig bh nu och den tänker jag använda! Ammar ju inte så mycket nu förtiden tyvärr..

När vi kom hem så fick Wilma gröt! Det var väl sådär tyckte hon, men kladdigt blev det ;)




Senare ska jag laga köttfärssoppa med potatis och morötter i. Sen ska Wilma slängas i badet ikväll och sen myser vi nog ner oss i soffan och kikar på en film eller så :) Kram!

Långpromenad och mys!

Dagen har varit lugn bara. Vi steg upp vid 8 för då ville Wilma kliva upp. Jag gav Wilma gröt, hon har börjat med de nu :) Det fungerar bara bättre och bättre! Tänkte ställa mig och laga massor med smakportioner snart också, vill att hon ska äta hemmalagat och inte burkmat. För då vet jag helt säkert att det inte är massa annat skit i :)

På kvällen tog vi en långpromenad med mamma och Gaston. Känns på kvällen när man har varit ute och gått! Så nu sitter jag här bara. Imorgon måste vi ta en promenad ner på stan och lämna in papper till soc så jag får mina pengar. Tror mamma skulle följa med också :) Sen någon dag i veckan hade jag tänkt gå till skolan och hälsa på! :)

Jag säger väl godnatt nu, antar att jag inte blir vaken sålänge till :)



Gaston :)

Tidig läggdags!

Klockan är inte mycket (inte för mig), att gå och lägga sig nu är tidigt tycker jag. Jag tänkte gå och sova vid elva någongång :) Skulle ju ha gått till crusingen idag men orkade inte, det var jävligt tur också eftersom Wilmas pappa var där tydligen och jävligt full också. Hade nog flippat ur helt om jag såg honom så det var en jävla tur ;)

Istället så har jag varit hemma bara. Tog tvättstugan mellan 4-6 och tvättade upp lite lakan, handdukar m.m. Så det känns underbart att ha gjort de klart! Sen lagade mat. Kokade potatis, stekte köttbullar och gjorde gräddsås med lite champinjoner och majs till. Hur gott som helst och matlådor blev det över också att frysa in :) Blonderat utväxten har jag också gjort, dock blev den lite orangeaktig men det får jag leva med.

Imorgon har vi inget planerat direkt faktiskt. Bara på morgonen, men på eftermiddagen vettefan. Vi får helt enkelt se vad som händer ;) Kram på er!



Dåligt med kommentarer!

Nu börjar ni bli dåliga på att kommentera. Fy på er!

En dryg natt..

Wilma har vaknat 100 gånger inatt! Känner mig verkligen helt slut, jämt! Eftersom jag aldrig får sova ordentligt. Sen när vi väl hade somnat så ringer mobilen och massa sånt. Uscha!

Klockan 9 var det ialf dags att stiga upp med min sötis. Då fick hon gröt och en sked med mango, hon gillade inte mango ;) haha. Ni skulle ha sett hennes min!

Vi tänkte snart beställa pizza, kanske. Det är inte säkert än, men vi får se. Sen vet jag inte om Rebecca hade tänkt åka hem eller om vi ska ner på crusingen tillsammans. Annars går jag ner med mami & co. Kan nog bli trevligt ;)



Rebecca & Wilma myser i soffan :)



Jag och Rebecca :)



Jag och min sötis!

Fettokväll!

Det var längesen jag fläskade på detta vis. Jag och Rebecca har käkat gurka med dipp, sen på kvällen så blev vi choklasugna, så vi slog ihop en kladdkaka med vaniljsås, gissa om vi mår illa? Svar JA! Usch och fy.

Imorgon händer det mycket så vi tänkte väl inte vara vaken sålänge till! :) Kram på er.

Nej, det är ingen vanlig dag..

för det är Wilmas 5-månaders dag! Hurra hurra hurra...






Grattis älskling!


Fullt upp denna dag med!

Imorse vaknade JAG klockan nio, jag alltså, inte Wilma. Haha ;) Jag vaknade före Wilma! Jag gick upp & duschade direkt. Nu är vi klara båda tvp för länge sen och väntar på att klockan ska bli ett så vi kan börja traska ner till familjerätten.
Klockan 5 kommer Rebecca också & då ska vi käka pommfritt och kyckling och bara ta en slappar kväll :) underbart!

Wilma i sina nya kläder :)







Min älskling!





Hon vinkar till er ;)
Kom på att jag glömt att skriva att hon sträcker sig nu efter andra, om någon håller i henne och man sträcker fram armarna så sträcker hon tillbaka, det är så sött! Dock så har hon bara gjort de åt mig ;) Men det var nog en månad sen hon gjorde de första gången.


Valbo med mami och Anna.

Klockan 10.12 vaknade Wilma idag för att  vara exakt. Jag fick mig en sovmorgon och det var jävligt skönt! Klockan halv elva ringde mamma och frågade om jag ville följa med henne & Anna till valbo. Visst! På 30 minuter hade vi fixat oss och  var påväg. Lite stressad, men det funkade ändå ;)

Hittade massor i valbo, dock bara till Wilma. Men hon behöver nya kläder för hon har växt ur så mycket nu :) eftersom hon har 74 nu.

Dehär köpte jag:



Tre bodysar, 50 kr st och hello kitty märken som man stryker fast på kläderna. Är smart ja ;)



Fyra par strumpor (hon har stora fötter, 19-21!) Två par byxor och ett par shorts (shortsen kostade 14 kr och dom rosa byxorna 30 kr).

Jag har fyndat med andra ord ;)
Men ändå gick hela kalaset på 400 kr. Så lite fattig blev jag ju ialf ;) Men nu har hon lite kläder. Men visst, hon kommer behöva mycket mer nu till hösten och vintern i 74. Men vi köper lite pö om pö så det inte blir för mycket pengar att lägga ut direkt.

När vi kom hem från valbo så började jag med maten direkt! Stekt lök, stektpotatis, stekt korv. Och i de så slängde jag i majs, champinjoner, mjölk och buljong. Det blev jätte gott! Det blev även matlådor över att frysa in.

Nu väntar jag på att min älsklingsbebis ska vakna så ska vi ut och gå :) Kram på er.

Soffmys! :)




Jag har nu storstädat hela lägenheten, badat Wilma, lagat middag och sen slog vi oss ner i soffan för lite mys! Det behövdes. Wilma sover just nu och jag sitter här och dricker lite ramlösa.
Imorgon tog jag tvättid mellan 13-16 för att tvätta upp sängkläder, handdukar osv. :) Det är lika bra att få det gjort tycker jag. Så blir det inte så jävla mycket tvätt heller nästa gång jag tvättar.

Nej, vi säger väl godnatt nu. Jag blir inte uppe länge till :) Kram! :).

Titta hit gammelmormor!

Idag har jag den fina bodyn som jag fick av gammelmormor och Håkan. Den passade perfekt, tack!

/Wilma


Majskolvar!

Dom säljer ut 3 färska majkolvar på hemköp för 10 kr. Det är sjukt gott! Jag käkade igår kväll och nu håller jag på och kokar två stycken till middag. Regnet öser ner igen och det ser inte så lockande ut att gå ut just nu. :)
Men ut ska vi idag ialf, storhandlade på Willys igår för ca 1000 kr. Hela frysen, skafferiet och kylen är proppad. :) Men jag glömde köpa lite saker så det måste jag göra idag.

Mer uppdatering senare! :) Puss på er.


Älskade vän!

du är så fruktansvärt fin!


Wilmas första smakportion!

Idag fick Wilma smaka mosad potatis med bröstmjölk, ingen höjdare!




Haha, hon rös i hela kroppen och tyckte inte alls om det. Och spottade ut såklart. Men imorgon försöker vi igen! :)
Sen somnade hon ialf gott i sin säng, alldeles ensam igen! Jag kom in och fick se detta.




Hur söt får man blir egentligen?


Väntar besök! =)

Sitter och inväntar Wilmas farmor som kommer om ca en timme. Familjerätten ringde och väckte mig klockan halv 9, haha. Inte lite trött man var då! Dom sa ialf att jag ska dit på fredag och godkänna allt. Sen hade Johan (Wilmas pappa) skrivit på gemensamvårdnad, men det tänker inte jag göra såklart eftersom vi inte har någon kontakt med honom.
Han hade också bett om nå samtal tillsammans, men vill han träffa Wilma så får han kontakta mig. Svårare är det ju inte :)

Annars så myser vi bara vidare i detta väder! Jag älskar de, regn regn regn.



Kvällen blev stressig!

Har tvättat klart nu. Det blev inte ens torrt innan tvätttiden gick ut, så nu hänger det lakan och skit överallt.
Det blev mycket stressigt, haha. Speciellt hem från tvättstugan, en grinig Wilma, 3 stora ikea kassar med kläder och vagnen. Det kändes lite mycket faktiskt. Väl hemma så var Wilma riktigt förbannad och jag behövde ju hänga upp tvätten eftersom den inte var torr.

Jaja, nu är ialf allt över. Wilma sover, jag har precis duschat och nu sitter jag här och käkar en sen middag (!). Klockan är 22.20. Haha, har inte hunnit med att äta innan, men gott är det!


Barnledig!

Idag fick jag barnledigt i två timmar när mamma tog med sig Wilma ner på stan. Det var skit skönt! Jag gick och la mig direkt och vaknade 2 timmar senare av att mamma ringde och sa att dom var påväg hem :) Jag mår fortfarande inge bra, jag har skit ont i halsen och känns som att feber är på ingång.

Wilma har precis somnat ialf. Jag skulle gärna krypa ner brevid henne och sova, men jag måste fixa lite och om en timme är det ju dags för tvättstuga! Jag har verkligen överfullt med tvätt trots att det var en vecka sen jag tvättade..



Måndagmorgon.

Godmorgon allihopa! Inatt har jag sovit lite halv dåligt, jag har fruktansvärt ont i halsen. Wilma har vaknat nästan varje timme. Ibland önskar jag att jag bara kan vända ryggen mot henne, dra täcket över skallen och somna om. Men så funkar det inte. Jag hinner aldrig falla in i djup sömn innan Wilma vaknar, det är därför jag är så trött jämt. Dom få nätterna hon sover 6 timmar i streck är underbara! Det har hänt kanske 4-5 gånger.

Hur som helst, det är precis sånt här humör jag är på idag. Gnälla, gnälla och gnälla. Jag vill bara gå och sova ige egentligen, men vi har precis varit och bokat tvättstuga klockan 6 ikväll. Jag måste iväg och handla om ett tag och mamma ska komma hit med bebiskläder. Wilma har ju storlek 74 nu. Jag ska väl ta och käka upp min gröt sen hoppa in i duschen så man får någonting gjort denna dag..


Hur har jag gjort?

Haha, har fått frågor ang förra inlägget. Att jag tappat 34 kilo på snart 5 månader. Hur har jag gjort är nu frågan.

- Jag äter inte lika mycket som förut, frukost och lunch tar jag bara något litet och som gröt eller fil. Middag lagar jag själv och då äter jag normalt. Jag äter inte överdrivet med godis, fikabröd m.m. Jag kan smaka ibland men inte mycket. Jag dricker inte läsk, jag dricker mycket mjölk, vatten och sådant.
Jag promenerar inte varje dag, men jag går ner ändå. Men jag ska börja sakta men säkert med promenaderna snart så kommer dehär bli skit bra! :)

Jag är långt ifrån klar med detta och det kommer ta sin tid. Men den här gången klarar jag det! :)




Lite mer..

34 kilo borta nu!


1 år!

Grattis Ängla på 1-årsdagen! :)
Idag åker vi dit och firar sötungen. Sen hem till brorsan tror jag :) Puss på er!


En sväng på stan!

Vi har precis tagit en shoppingrunda på stan! Jag hittade en tröja, tre linnen, örhängen, diadem och massa annat. :) Yes, så nu ska vi snart iväg till Ivar och äta middag! Hörs imorgon för ikväll har vi nog lite annat bus för oss..


Ersättningen.

Jag har ju inte berättat för er hur det gick när jag skulle ge Wilma ersättning. Hon hade svårt för flaskan i början. Men nu tar hon den direkt. Dock så äter hon väldigt dåligt, hon vill aldrig ha mer än 100 ml, och barn i hennes ålder ska äta mer. Och ibland äter hon kanske 30 ml var fjärde timme. Men hon går ju upp i vikt. Jag ammar fortfarande, dock inte så mycket. Mest på kvällar, nätter och mornar :) Då är det skönt att slippa kliva upp.

Men jag fortsätter att ge henne ersättning ialf. Jag har inte börjat med mat än på henne, jag tycker inte det är någon brådska. Låt dom vara barn sålänge dom kan ;) Men jag ska ge henne potatis blandat med bröstmjölk inom närmaste veckorna.



Trött, tar det aldrig slut?

Om jag fick sova hur länge jag ville utan att någon väckte mig (Wilma), då tror jag bokstavligt talat att jag skulle kunna sova ca 15 timmar. Jag är trött efter utgången i lördags, sömnlösa nätter och en skrikandes Wilma på nätterna. Ikväll blir det sovdags tidigt! Nu vill jag bli pigg! :D

Jag ska klä på mig nu, för det har jag inte gjort än.
Sen ska jag börja med maten. William och Ivar kommer hit och äter :) Kyckling, potatiskroketter och bea, mums!


Världens godaste kyckling!

Gårdagen & idag

Det blev sent igår. Somnade vid 5 på morgonen (idag med andra ord). Idag har jag jävligt ont i halsen & känner mig bakis, fast de är jag inte såklart. Det är bara för att jag är så trött.

Nu har jag precis städat upp lite och duschat. Blåst håret också, det brukar jag göra vid datorn, haha. Vet inte varför, jag blåser inte håret ofta men när jag väl gör de så sitter jag här och gör det.
Ska fixa iordning mig nu sen gå och vila om Wilma tillåter mig. Sen måste vi handla och gå över till mami och hämta lite saker :)

Bilder från gårdagen.





Haha, jag kollar på Wilma om ni undrar vad jag gör, haha xD

Gaah! Dessa sprutor..

Fyfan, man tycker ju så jävla synd om dom små liven. Wilma blev jätte ledsen, hon kunde knappt andas för hon hade så ont. Det gör verkligen ont i en, men det gick över rätt fort sen. Håller tummarna nu på att hon slipper feber! Hon hade gått upp bra i vikt och allt såg bra ut :)

Wilma 4 månader och 3 veckor snart.

Längd: 70.0
Vikt: 7650 gram
Huvudomfång: 43.0

Okejdå..

Haha, ni var duktiga på att kommentera denna gång! Jag lägger inte ner bloggen, fast uppdateringen kanske inte blir som förut. Men jag bloggar helt enkelt när jag har tid över.

Min bebis är så söt! Jag stog och sminkade mig inne på toan och satt på hennes mobil som plingar. Märker att det blir tyst och kommer in, då ligger min sötis och sover!



Snart väntas bvc! Sprutor, väga och mäta. Hoppas hon har gått upp bra denna gång och att det inte blir lika mycket skrik som förra gången när hon tog sprutorna.
Om ca 30 minuter går vi ut i spöregnet, jag älskar regn. Men inte när jag måste gå ut i de..

Sluta kanske?

Nej, ibland känns det helt enkelt som att jag inte har tid för bloggen längre. Så vad tycker ni, ska jag lägga ner detta nu?

Lite bättre..

Idag mår jag lite bättre. Jag kan inte säga att det är bra haha, men det är bättre. Alltid något ;)
Wilma vaknade 7 imorse. Jag trodde faktiskt att jag skulle dö då, haha. Men jag var vaken med henne i två timmar och sen sov vi två timmar. Så det känns lite bättre nu ialf :)

Jag har precis storstädat hela lägenheten. Städat ut fyllan/bakfyllan ;) som jag brukar säga. Snart ska jag göra mig iordning, det har jag inte hunnit än. Sen ska vi väl hitta på något :) Mer uppdatering ikväll! :) kram :).


Fortfarande bakis..

Åh det är sjukt! Hela huvudet snurrar på mig fortfarande. Har fått i mig lite mat och massa dricka under dagen, duschat två gånger och vilat lite. Jag blir vaken max 30 minuter till innan jag går och sover, jag kommer garanterat somna direkt!


Jag och min bebis idag :)

Bakis!

Fyfan i helvete vad bakis jag är. Kan berätta lite kort om kvällen hehe, den blev inte riktigt som planerat. Började dricka här hemma vid 7 tiden. Klockan nio hade jag druckit 7 cider och nästan en hel champagne.
Sen shota jag senare, det slutade med att jag gick & la mig för jag mådde pytonorm.

Sov tre timmar sen springer jag upp ur sängen & skriker "jag måste spy". Jag hämtar skurhinken i städskrubben. Tar med mig den till balkongen & spyr där. Då kan man ju undra, varför i helvetet gick jag inte till toan som ligger jätte nära? hahaha, jag blev för full helt enkelt & jag har till och med minnesluckor. Det värsta utav allt - jag kom inte ens utanför dörren haha. Men det kanske var tur annars hade fyllecellen varit min!

Dagen kommer spenderas hemma, vila när Wilma sover, duscha, städa lite, byta sängkläder.Ikväll ska jag gå över till mami & säga hej till William :)

Snart kör vi!

ca 3 timmar kvar!



Världens mysigaste morgon! Eller inte..

Vaknade av att Wilma hade bajsat igenom till madrassen. Haha, mysigt? Nej fyfan! Så det blev till att slänga Wilma under kranen och sen fixa allt annat.

Dagen består av fix, fix, fix och gosa med Wilma. Och festmusiken är redan igång! ;)



Skaffa sig en ny snart?

Känns som att det är dags för en ny mobil snart, har haft den här i ett år. Haha, har inte haft råd med någon ny!


Pirr pirr..

Det pirrar i magen inför morgondagen! Det brukar alltid göra de när jag ska dricka och det är planerat. Jag hoppas det blir jäävligt lyckat!



Haha, bjuder på denna bild ;) Sista april förra året, full som ett ägg!


Dagen! :)

Vad skulle jag göra idag? Jo, jag skulle ju ta det lugnt för jag var så jävla trött. Blev det så? Nej.
Jag gick och handlade direkt när jag vaknade typ. Sen städade jag, vid 3 tiden gick jag ner i tvättstugan och kollade om det fanns någon tid idag istället för imorgon. En timme senare stog jag och tvättade.

Har vikt in allt nu, badat Wilma och lagat mat. Såfort Wilma har somnat så ska jag ta en lång skön dusch och göra hårinpackning, ska såklart sova med den över natten också.

Dagens middag!



Fiskpinnar, potatismos, dillsås och en jävla massa mjölk!

Fullt upp med livet! =)

Sorry för dålig uppdatering! Men jag har verkligen fullt upp just nu. Känns som att dagarna är fullspäckade med saker att göra, ialf dom dagarna som har varit. Så idag ska jag bara ta en slappardag, dagen innan krogen you know ;)

Har dammsugit och dammat lite och nu precis kommit ur duschen. Wilma sover och kommer nog göra ett litet tag till. Jag ska väl bara sitta här och slösa tid ;) Har inget bättre för mig.

Jag måste verkligen ta massa kort på lördag! Men när man har fått i sig lite alkohol så brukar inte det vara något aom man bryr sig om (ialf inte jag). Jag har en stor champagne flaska hemma, ska köpa 6-7 cider till och ha. Det kommer smälla utav bara helvete ;) Men en sak vet jag ialf, och det är att det kommer bli samma visa igen. Natten till söndag så kommer jag vara uppe och gnälla över att jag aldrig mer kommer dricka och att jag mår så illa. Haha, tro mig ;)
Har ni tur så kanske ni får ett nattligt inlägg ;)


Haha tog en bild på Wilma när hon låg och sov, hon reagerade såhär ;) men hon vaknade faktiskt inte.


Sommaryran

yes, det är sommaryra här i gävle nu i några dagar. Lite marknad och karuseller med andra ord, det kan vi ju inte missa! Så dit ska vi gå lite senare. Nu på morgonen har jag provat gå Wilma ersättning, hon tar flaskan jätte bra men det går ändå inte riktigt. Men med lite träning så kommer de fungera. Jag fick i henne 20 ml ungefär, så vi får se hur hennes mage reagerar nu också. Ska ge lite mer om någon timme hade jag tänkt.

Jag är duschat och nysminkad, haha! Ska ta tag i lite disk och sen ska vi väl börja röra oss mot sommaryran :) Kram på er. :)



En passande bild på mig och Marika när vi var i Furuvik med mammagruppen i maj :)

Krogen nästa?

Vi har bara varit och mami ikväll. Pratat lite och sådär. Fick reda på att jag kommer få barnledigt nu på lördag (kvällen och natten) så jag kan gå ut. Det ser man ju fram emot kan jag ju säga! :) Fy satan vad roligt. Det var ca 3 månader sen jag hade barnledigt sist. Det ska verkligen bli super roligt!

Haha, kvällens bild får bli en bild på mig som mami knäppte idag! :)


Where is my mjölk?

Fick besked från bvc idag att jag måste börja ge Wilma ersättning. Min mjölk räcker inte till längre. Det var inget roligt besked nej, men jag tänker ju absolut inte sluta amma helt ändå. Utan jag ska ge henne ungefär 50 ml imorgon så får vi se om hennes mage klarar av det.

Efter bvc så gick vi en promenad ner till stan. Jag hittade en tröja och ett par hörlurar till mp3n. Sen tog vi en smoohie och bara njöt, haha! Kvällen vet jag inte riktigt hur den kommer spenderas. Jag ska göra lite middag snart och sen går vi ut ialf! :) Kram.



Farsan, världens bästa film?

Hehe, kan ju inget annat än att den är bäst! :) Jag älskar den helt enkelt.
Wilma somnade tidigt ikväll och jag ska snart gå och sova, ögonen håller på & gå i kors på mig. Vi hörs imorgon, godnatt! :).



OMG!

Efterkontrollen gick jätte bra och jag slapp göra en gynundersökning. Och vet ni vad? :D Jag vägde mig där och fick se att jag tappat 31 kilo sen jag fick Wilma, 31 kilo på 4 månader. Jag kan inte beskriva med ord hur skönt det känns. Men jag är överlycklig! Men än är jag inte klar, jag ska ner ännu mer. :) Ända tills jag själv känner att jag är klar.

Kan ju inte säga annat än att jag är skit glad :D



Efterkontroll och finbesök! :)

Idag väntas efterkontroll vid 3 tiden. Jag ser inte fram emot det, jag vill inte. Men jag ska fråga om jag slipper göra en undersökning, jag blev ju ändå snittad så förhoppningsvis så slipper jag! Håll tummarna.

Ikväll får jag besök av Rebecca.
Inte ikväll men vid 5 tiden :) Tror vi ska gå en sväng på stan innan vi drar hem till mig och börjar med lite middag. :)

Ja, just de. Lovade ju er att lägga ut bilder på allt jag köpte igår. Nu har jag inte hunnit tagit kort men det gör jag senare. :) Men jag shoppade upp lite över 4000 tusen kronor. Lite av det jag fick med mig hem var köksbord, tvrumsbord, massor av handdukar och bäddset till mig och Wilma, blommor, kastruller, stekpannor, rivjärn, durkslag, knivslip,speglar, ramar, massor av lampor, bäddmadrasser (bara dom var 1000 kr). Just nu kommer jag inte på nå mer men ska ta lite bilder sen! :)



Jag och Rebeccca! :)

Svar på tal

Har fått några frågor som lyder:

Hej, jag har några frågor om det är okej!

JObbade du någonting innan wilma kom?
Hur har du råd med lägenheten, eller har du inte betalat den själv, hyr den du kanske?
hur många rum är den på? =)

- Ja det är bara att fråga på det! :) Jag gick i skolan innan Wilma kom. Omvårdnadsprogrammet, jag hoppade av i februari i år eftersom det blev lite slitsamt med magen och sådär. Jag hoppar antagligen på skolan igen samma månad nästa år.
Jag får hjälp av soc med lägenheten, dom betalar det som saknas efter barnbidrag, underhåll och föräldrarpenning. Vilket är 3175 kr. Jag bor i en tvåa, en rymlig tvåa! Jag trivs super bra och är jätte nöjd verkligen! :)
Hoppas du fick svar på dina frågor! :)

Statistikhöjning..igen!

Ja, mina läsare blir bara fler och fler! Ändå tycker jag att min blogg har blivit dålig sen jag fick barn. Har inte alls lika mycket tid att skriva osv. Är det något ni vill läsa mer om?

Idag sov Wilma från 3-9 imorse.
Helt jävla underbart! Jag känner mig fruktansvärt utvilad. :) Och idag ska troligtvis jag och mami till valbo. Vet inte hur många jag har frågat om någon vill med till valbo innan, men alla är ju så hemskt tråkiga ;) Mamma ville ialf.

Wilma sover igen, jag kom precis ur duschen. Ska göra lite frukost nu, äggmackor och gröt :) Sen fixa mig lite. Sen bär det nog av ;)

Lägger ut bilder sen på allt ja köpt! :) Puss på er.

Lite bilder :)

Här kommer lite bilder på min bebis! :)




Nybadad bebis!



och sen blev man trött :)


Men glad ändå ;)


Tvättisen..

Har precis tvättat klart nu. Det var slitsamt! En tant stannade till och med och frågade om jag behövde hjälp eftersom jag släpade Wilma, vagnen och all tvätt till tvättstugan som ligger två hus bort. Vet inte hur jag lyckades..
Men det är gjort nu ialf och alla kläder, handdukar och lakan ligger fint vikt i skåpen.

Det är söndag idag och det betyder städning. Jag passar alltid på att göra allt på söndagar, ska även göra mängder av potatis och purjolöksoppa och frysa in. Vill laga all mat jag har hemma och sen frysa in så man kan leva lyxigt någon månad med bara matlådor ;)

Jaja :) Har inte så mycket mer att skriva just nu. Uppdaterar senare med lite bilder på min bebbe osv! :)



och nu..

så säger jag och min bebis godnatt! :) Sov sött.


Tacokväll! =)

Tjohej allesammans.. Dagen har inte varit så händelserik men lite har jag hunnit med ialf.
Wilma vaknade 10 imorse :) Jag var fortfarande trött så när hon somnade om igen så gick jag och la mig, skönt! Sen kom Rosanna med en gåstol till Wilma, gud så skönt! Slipper jag köpa en.

Efter de tog jag med mig Wilma och gick och handlade. Tänkte laga potatis och purjolök soppa till middag, men sen bjöd min daniel (brorsan) och sandra hem mig på tacos. De var jävligt nice kan jag lova :) Så det får bli soppa imorgon.

Kvällen spenderas bara hemma. Ska bara slappa och ta det lugnt :) Har inget som behövs städas eller någonting, också skönt! Wilma sover redan (vet inte om det är för natten), så jag ska väl slänga mig ner i soffan och sätta på någon mysig film! :) Imorgon väntas tvättstugan vid 10 tiden och sen är det inge mer planerat. Kram på er :).


Daniel och Sandra :)


Wilmas nya gåstol! :)


The truth



I never be the same If we ever meet again..


I'm back..ÄNTLIGEN!

Äntligen hemma! Förstår att ni har saknat mig. Vem gör inte de liksom? Närå ;)
Jag har haft det jätte trevligt förutom att det var råttor i min stuga inatt, det var därför jag inte stannade kvar tills på söndag som planerat. Jag hoppas mormor blev nöjd med sin fest :)

Ikväll har jag tillagat oxfilé som jag fick av mormor. Den blev supergod verkligen! Skulle ha lagt undan till middag imorgon men det var så gott så jag "råkade" käka upp allt.

I vilket fall så har jag inte tid att skriva så mycket mer, har lite saker jag måste göra. :) Men lite bilder ska ni ju såklart få.


Wilmas snygga sovstil!






Emelie hissar!


Jag måste bara hissa Liberos amningskupor, dom är sjukt bra! Dom ända amningskuporna som inte läcker igenom till kläderna. Rekommenderar dom till alla ni som ammar och dessutom läcker. På natten när jag vaknar så brukar dom väga ett kilo styck ungefär ;) Men dom har aldrig läckt igenom! Har prövat mängder med amningskupor men ingen fungerar bara denna!

Förövrigt så blir det stugan om ca 30 minuter! Ha det så bra här i sverige tänkte jag skriva, men jag kom på att jag ska ju också vara i sverige. Haha. Kram på er!

We are ready to go..

Allt är färdig städat och kläderna är packade! Vi är redo att åka till stugan. Dock så åker vi imorgon men jag vill ha allt klart idag, tycker det är skönast. Soporna är slängda, allt är dammat, dammsuget, golven är skurade och lägenheten skiner mer än vanligt! ;)

Idag har vi varit till soc på morgonen. Har fixat lite med papper och sådär också satt hon in 3000 på mitt konto, inte helt fel. När vi kom hem därifrån så vilade vi i (tro det eller ej) 3 timmar! Båda var helt slut, men det var skönt och det behövdes. Efter det åkte vi hem till Rosanna och Johan och käkade tacos, skit gott! :)

Tillbaks till stugpratet. Vi åker alltså imorgon och stannar till söndag. Så som ni kanske förstår så kommer det inte bli någon uppdatering här. Men när jag kommer hem så lovar jag er att det blir, haha!

Jag ska faktiskt ta en kopp te, för jag mår riktigt illa! Vet inte vad det är. Men jag hoppas det går över snart! :)

Kanske hinner med en uppdatering imorgon innan vi åker, ha det bäst sålänge!

Snart så..



Har gått en del övertiden nu, men hoppas den kommer snart! <3 (49+5)

Wilma sitter!



Wilma sitter i stol för första gången! Dock så var det lite vingligt så det blir vänta någon månad till för säkerhetsskull :)

Jag behöver mer!

Varje morgon när jag klär på mig så provar jag massor med kläder. Det slutar alltid med att jag tar på mig leggingsen och min svarta luvtröja. VARFÖR? haha. Det blir jämt så. Känns som att jag måste köpa fler långa luvtröjor! Men vart?


Vart tog dagen vägen?

Klockan 10 ville Wilma gå upp. Jag var så jävla trött! Hon har bökat hela natten och vaknat kanske varje halvtimme. Så när Wilma somnade om 2 timmar senare så gick jag också och la mig.
Mycket mer har vi inte gjort idag, mamma var förbi en sväng och hjälpte mig att fixa mormors 60-års present.
Sen har jag diskat lite och fixat. Nu äntligen, har jag fått på mig kläder och lite smink! Det tog sin tid. När Wilma har vaknat och sådär så går vi över till mamma.

Uppdaterar med lite bilder ikväll!