Jag har längtat efter att skriva detta..

det har jag verkligen, jag har längtat. Tänkte nu meddela er att 2 kilo till är borta, det var längtat efter att skriva är nu att 40 kilo är borta sen jag fick Wilma. Jag gick upp 24 kilo med Wilma, alltså har jag tappat 16 kilo extra. Men som sagt så är jag inte klar. Jag har kommit en lång bit påvägen men jag har en lång bit kvar också..

Men nu börjar jag bli taggad på detta! Dock så har jag blivit förkyld så ingen träning idag. Tänker inte utsätta kroppen för belastning när den inte klarar av det..

Frukostdags

Jag brukar i vanliga fall knappt äta frukost. Men idag måste jag känner jag, det är nog för att jag tränade igår. Min mage skriker, så jag tänkte göra iordning lite gröt alldeles strax.

Tänkte gå över till mamma sen och fråga om hon kan ta Wilma om jag storhandlar. Måste ha blöjor och lite påfyllning i frysen. Men speciellt köpa upp burkmat till Wilma, den börjar ta slut. Men måste som sagt vara klar till klockan 2 för då ska jag och Jossan rensa staden :)


Ang träning igen ;)

Det har varit en helt okej dag faktiskt. Vaknade vid 9 med Wilma, gick och sov igen när hon somnade om. Klockan 13-16 var vi på mammagruppen. Tog en promenad hem och då var Wilma helt slut. Så när vi kom innanför dörren så slocknade hon direkt, och jag ställde mig och tränade en timme ;)

Det är så fruktansvärt tråkigt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. När jag tränar alltså. Vill ha alla tips i världen så det blir roligare. Men det var skönt att få det gjort på dagen iaf så man kan ta det lugnt på kvällen. Ska nog börja med att köra träningen på morgonen istället när Wilma vilar.

När träningen var avklarad så började jag med maten. Torsk, potatis och dillsås. Jag älskar verkligen torsk, skulle kunna sitta och käka de istället för typ godis på kvällen ;) haha. Efter de så var det baddags för Wilmis och sen hopp i säng.

Imorgon väntas stan med Josefin, då ska det shoppas! Sen ska vi väl försöka klämma in en träning på morgonen om inte min förkyldning bryter ut. :)

Klar!

Nu är jag klar med träningen för idag, en timme på trampgrejen. Måste säga att det är otroligt skönt efter men väldigt tråkigt när man väl står där. Jag har musik på, kollar på tv och smsar. Vad mer kan jag göra för att det ska bli roligt? Förslag?

Ska bara blåsa håret nu och sen krypa ner, är väldigt trött. Imorgon väntas mor och barngruppen och det ser vi fram emot :) Kram!

Orkar man göra sig iordning när man har barn?

Har läst på många bloggar om mammor som inte orkar göra sig iordning osv. Det förstår man! För det är ju krävande. Men jag måste verkligen! Om inte jag gör mig iordning på morgonen så "vaknar" jag aldrig. Jag blir seg hela dagen och sitter inne och häckar istället för att vara ute och umgås med folk osv.

Jag tror man orkar mycket mer om man känner sig fräsch, man blir piggare! Hur brukar ni göra mammor?


38 kilo borta!

Nu känner jag mig duktig! En timmes trampning på trampmaskinen är avklarad. Har även gått på en långpromenad och tog en promenad ner till stan imorse. Så inte konstigt att jag är trött nu. Vi har även hälsat på Nellie! Sjukt trevligt och länge sen dessutom (: Blir fler gånger!

Imorgon väntas tvättstugan klockan 10.
Jag har fruktansvärt mycket tvätt, kommer få köra 6 maskiner iaf. Tre stora ikea kassar är fulla. Men lika bra att få det gjort. Och medans jag tvättar så passar jag på att storstäda så jag får allt i ett liksom. På onsdag börjar mammagruppen igen också, ska bli så roligt att träffa alla igen :)

Vägde mig också hemma hos mami idag. Mycket bra resultat, 2 kilo down. Sammanlagt nu sen jag fick Wilma så har jag tappat 38 kilo :) Jag har fortfarande en bit kvar, men det är inga problem. Jag klarar de men lite peppning av folk!

Nu ska jag krypa ner nyduschad i rena lakan, myspys!


Nej, det är ingen vanlig dag..

för det är Wilmas 6 månaders dag! Hurra hurra hurra...

Ett halvår har gått så sjukt fort, Dom bästa månaderna i mitt liv! <3




Ibland är det slitit...

Ibland är det lite jobbigt ;) haha. Har ju inte sovit mycket alls sen jag var ut, tror kanske 8 timmar om jag lägger ihop allt sen i fredags. Inte konstigt att man är trött! Därför ska jag alldeles strax krypa ner vid min sovande älskade lilla bebis :)

Imorgon ska vi till soc först och lämna in papper. Sen hoppas jag verkligen att Nellie är vaken så jag får träffa henne :D Skulle vara jävligt roligt! Nu ska jag plocka upp lite här hemma och sen sova! Ni anar inte hur skont det ska bli..


Lite bakis!

Denna kväll blev faktiskt riktigt lyckad! Förutom att Karin försvann hela natten då, men resten ;) Lite bilder!


Karin & jag

Josefin och jag


Josefin & jag

barnledig!!

nu har mamma precis hämtat Wilma och jag njuter av lugnet. Lugnet före stormen eller? ;) Party!



Jag och Linda för längesen :)

Nu börjar träningen!

Idag har jag köpt den och nu börjar allvaret. Har stått en halvtimme på rad nu och svetten rann ända från hårbotten ner till tårna, nästan ;) Hade tänkt börja med en halvtimme per dag, men jag kommer nog köra en timme om dagen ända från start. Nu ska alla kilon bort! :) 799:- på coop!


2 dagar kvar

Måste säga att jag är förvånad över hur grymt fort den här veckan har gått..men den är ju inte över än, men alltså imorgon är det torsdag - sjukt! Wilma är jätte lättväckt nu idag, vet inte varför. Skulle duscha efter idol och då hör jag henne vaken. Fick henne att somna om och sen skulle jag spola på toan och då vaknade hon. Vet inte alls vad de är med henne..

Jaja, jag ska iaf platta ner mitt fina krull och sen äta något =) Hungrig! Kram på er.

tvätta en massa =)

Blev klar mycket tidigare i tvättstugan. Skönt kan jag säga! Men jag gillar egentligen att tvätta, eller jag har inget emot de iaf :) Resten av dagen blir bara lugn. Vika tvätt, laga mat och sen en långpromenad skulle jag tro.

Imorgon ska iaf jag till valbo och köpa en trampmaskin. Nu undrar ni vad de är för något ;)



Ser ut ungefär sådär :) Men jag vet att den kommer hjälpa mig mycket. Tror den kostade runt 800 kr, men förstå vad bra när jag jämt har Wilma. Tänk när det blir vinter och man inte orkar gå ut på en jättelångpromenad i snöstormen, då är den verkligen perfekt! Kommer börja att köra lite på morgonen och lite på kvällen. Sen utöka mer och mer tills alla kilon är borta.

Ska väl fortsätta med att vika tvätt nu, och förresten om inte bloggen blir uppdaterad på ett tag så är det för att min dator har blivit knäpp :S Vi får se om det löser sig! Kram på er.

3 dagar kvar..

Haha, jag räknar ner. 3 dagar kvar, sen smäller de.. barnledig! haha, och såklart lite party. Vi startar här hos mig och avslutar väl på krogen. Än sålänge är det ca 9 st som ska komma. Det är lagom tycker jag :) Så många fler behövs inte.

Annars då? Jag försöker få dagarna att gå så det blir fredag.. imorgon har jag tvättstuga från 13-16. Torsdag ska jag göra en riktig storstädning här så det är fint tills fredag. :) Ska försöka ta mig en sväng till stan imorgon också med mamma, också ska jag hämta ut en gratispaket från libero på lindex.



Titta så liten min bebis har varit!

ont!

sån fruktansvärd mensvärk och sånt sockersug! döda mig.


Svar på tal

fick en fråga från en tjej som heter Sara som jag tänkte svara på här :)

Hej, jag heter sara och jag är född 92 och är 18 år. Jag är gravid i vecka 6 och ska antagligen göra abort, ska till en kurator imorn. Hur valde du att du inte skulle göra abort?

- Hej! Okej. Jag hade funderingar på abort, eftersom jag stog där med ingenting i princip. Jag gick också till en kurator men jag tyckte inte att det hjälpte faktiskt, jag tog beslutet ensam. Men jag kände att jag aldrig skulle klara av att gå igenom en abort och jag visste att jag skulle klara att ta hand om ett barn ensam.
 
Jag kände mig helt enkelt redo. Tänk igenom det noga och gör som du känner :) Hör gärna av dig igen om hur de gick och vad du valde. Lycka till!

amning..

Ja, hur går de nu för mig med amningen? Sådär skulle jag nog säga.. jag ammar fortfarande men det är inte mycket mjölk kvar. Men som tröst ibland och på nätterna så brukar jag amma.

Annars så dricker ju Wilma babysemp 2. Ca 6 flaskor om dagen med 135 ml i varje. På natten vaknar hon var fjärde timme och äter. Kväll och morgon får hon gröt (oftast) sen någon puré på dagen. Men man ska inte byta ut någon måltid än, dom ska ju fortfarande bara få "smakportioner" och dricka ersättning/ amning som vanligt. Ni som inte visste de vet de nu ;)

Nu ska jag slänga ner Wilma i ett bad för det behöver hon! :)


Söndag, tråkigaste dagen?

Håller ni inte med mig? Söndag tråkigaste dagen på hela veckan. Det är alltid lika tråkigt..

Wilma vaknade 8 imorse som vanligt. Vi gick upp och klockan 9 ville hon sova igen och det ville jag med. Så vi sov vidare till elva, behövligt! Sen käkade vi gröt och sådär. Nu har ivar och William varit här, jag behövde nämligen hjälp med att sätta upp lite lampor och sänka wilmas spjälsäng. Jag är verkligen sent ute med att sänka den! den skulle ha blivit sänkt för minst en månad sen..

Ikväll kommer Sandra och Danne hit och äter tacos =) Mys!


Lördagsmorgon :)

Då var det lördag, 6 dagar kvar. Haha, börjar redan med nedräkningen tills det blir utgång. Idag ska vi som sagt ner till stan och köpa lite saker :) Väntar bara på att mami ska ringa sen så går vi. Vi är iaf helt klara!

Vad ska ni göra idag? :)


Mysdag! =)

Klockan 8 slog Wilma upp ögonen och kände för att kliva upp. Helt okej! :) Till klockan 9 var vi klara med allt, fick lite besök och sen drog vi till mamma senare eftersom mormor är där. Trevligt! Hem igen vid 3 för att sova en tupplur :) Två timmar sov vi, haha!

Efter två timmars sömn så gick vi till mamma igen. Käkade smörgåstårta, tog en promenad och sen kika idol. En helmysig fredag :) Imorgon ska vi ner på stan och köpa lite saker. Ska ju ut på fredag nästa vecka och jag ska väl redan börja planera lite smått med saker tills dess ;) I like!

Nu måste jag göra iordning lite flaskor med ersättning till Wilma och sen blire nog sova :) Godnatt!


Ojoj, idag har det varit full rulle!

Full rulle på mig alltså ;) Började tvätta vid 12 tiden och blev klar 4. Hua, det tog på krafterna att släpa Wilma m.m fram och tillbaka. Sen blev det en riktig storstädning här hemma, ut med sopor, duscha blommorna, damma allt, dammsuga, skura golv osv.

Sen badade jag Wilma och donade. Fick besök till idol och så =) Mys! Klockan 9 slocknade Wilma så jag antar att hon kommer sova ett tag imorgon. Hon var skit trött redan vid 6. Imorgon är det fredag vilket betyder att mormor och H kommer. Då ska vi dit och hälsa på såklart :)


Tidig morgon

Idag blev det till att kliva upp tidigt. Runt halv 7 var jag vaken, inte roligt. Men jag skulle till sjukhuset och göra en sak så jag blev tvungen.

Hemma var vi runt halv 10, Wilma slocknade direkt. Nu har jag sorterat tvätten, diskat lite och sådär. Nu sitter jag här och äter gårdagens sallad. Kommer bli sallad hela dagen ;)

Har tvättstugan mellan 13-16 och jag har har verkligen sjukt mycket tvätt! Fattar inte hur, eller jo kanske. De går ju åt mycket kläder till Wilma, men jag byter ju sängkläder varje gång jag tvättar i både min och Wilmas säng. Plus att jag alltid tvättar handdukar och sånt också samtidigt. Men jag kommer nog få köra ca 6 maskiner denna gång.

Nog om detta, jag ska väl fortsätta kika runt här på lite bloggar. Kram på er! =)



Saknar kaggen!

hårförlängning, eller?

Funderar starkt på att köpa löshår igen, men dock bara använda de när jag ska ut. Förut hade jag det varje dag, men det skulle jag aldrig orka nu. Men det kan ju vara fint någon gång ibland när man tex ska ut på krogen =) Vad tycker ni?


Löshår

Icke löshår

Hemmafru

Är det så det kommer sluta? Emelie blir hemmafru.. Nejdå, såklart inte ;) Men idag har jag känt mig som en faktiskt. Vaknade klockan halv 8 med Wilma. Vi gick upp, jag kände mig dödstrött. Hon fick gröt m.m. och sen somnade vi om.

Sen har jag stått och gjord hemmagjord kyckling och kokad pasta på morgonen. In med de i kylen sen eftersom jag hade tänkt göra kycklingsallad till middag. Vi gick och handlade resterande saker :) Det blir nog skit gott! Ska alldeles strax börja fixa den ordentligt. Och jag kan ju säga att jag lyckades som fan med kycklingen!

Ikväll hoppas jag på en långis sen idol som vanligt och jävligt tidig sovdags :)





Söta söta bebis!

Idag har vi först varit nere på stan och handlat till lilla bebisen. Wilma fick mössa och vantar också, kunde inte låta bli! Köpte lite saker till mig själv också. Sen gick vi hem, tog en powernap på ca 2 timmar (!).

Middagsdags och sen åkte vi till Rosanna för att titta på bebisen. Hon sov hela tiden, men hon var så söt! Jag är läskigt sugen på en till bebis. Men jag får lov att vänta tills skolan är klar iaf, eller? ;)



Wilmas nya mössa och vantar :)



Jag och Wilmis idag :)

Grattis!

Måste bara säga grattis till min syster Rosanna och hennes Johan som fick en dotter kl 05.26 imorse. 48 cm lång och vägde 3216 gram! :)


Hur söt som helst! Här är hennes blogg :) http://rossanna.blogg.se/

Skönt!

Nu är det storstädat här, hur skönt som helst! Långpromenad avklarad, powernap tagen och handling klar. Fritt fram nudå ;) Ikväll blir de idolmys i soffan antingen hos någon eller hemma med min bebis <3

Vad ska ni göra ikväll? :)


Så bra..

Denna låt är så sjukt bra tycker jag! Ja javet, den är gammal och allt dedär men jag älskar den!


Morgondagens planer

Imorgon MÅSTE jag ta tag i lite storstädning. Skulle ha dammsugit idag, men Wilma måste ju sova när jag dammsuger för hon är rädd för dammsugaren. Och när hon sov idag så behövde jag också sova, trött kallas de ;)

Sen ska vi ta oss ut på en långpromenad också, hoppas på sällskap av mami :) Annars blir det bara lugnt skulle jag tro. Sen har det blivit lite för mycket skitmat senaste tiden, så nu är det slut på de. :) Handla ska vi göra imorgon också, har varken mjölk eller nå annat hemma.

Men nu ska jag kolla klart på mamma mia och sen sova! :) Kram på er.

Tacos!

Ikväll blir det tacos hemma hos Daniel & Sandra :) Hur gott som helst ska det bli!


vad håller jag på med?

Haha, det kan man undra! Vad gör jag egentligen eftersom jag aldrig uppdaterar? De ni ;)
Nejdå, natten som var gick faktiskt ganska så bra. Hon vaknade fyra gånger och mellan 4-5 var hon vaken. Men det gick an iaf :) Halv åtta klev vi upp.

Wilma är riktigt krävande just nu, man kan inte lägga ifrån henne en sekund utan att hon skriker, tänder på g kanske? Vi får se. Men jag fick inte på mig kläder förrän vid halv ett för då kände Wilma för att somna om. Så ja, lite stressigt har det varit.

Annars har vi varit ute på en långpromenad idag, varit hos mamma och haft besök. Daniel och Sandra kom hit och vi kikade på idol och köpte hem mat. Dom käka pizza och jag kinamat såklart ;)

Ursäktar för dålig uppdatering, men så kan det gå när inte haspen är på.




Förlåt..

Förlåt för dålig uppdatering och inga svar på era kommentarer. Jag är verkligen helt slut, hoppas ni förstår mig! :) Idag har jag underhållt Wilma, såklart så har hon ju sovit på dagen. För annars skulle hon inte klara dagen, men jag har lekt med henne nästan hela tiden, badat henne, hon har hoppat i hoppgungan osv.
Så jag hoppas denna natt kan bli bättre :)

Jag är fruktansvärt trött fortfarande. Jag ska göra lite pommes nu och steka kycklingfilé och slänga mig ner framför tven och kolla på idol! Sen blir det läggdags för mig :) Håll nu tummarna på att jag får sova inatt! Kram på er.



Tog bilden från Hanna på facebook. De var igår när jag och Wilma var och hälsade på i skolan :)

FYFAN

USCH! Den här natten har varit den värsta i hela mitt liv. Wilma har vridit sig, skrikit och hållt på HELA natten. Hon har fått mat varannan timme. Nu får hon ligga i sitt babygym och grina, för jag orkar inte med henne. Jag har kämpat hela natten med henne. Idag ska hon inte få sova en blund kan jag säga. Fyfan fortsätter hon hålla på såhär så tror jag inte ens att jag klarar av dehär :S

Mina ögon svider av trötthet och huvudet dunkar!

Inatt börjar jag!

Inatt kommer jag börja med att Wilma ska sova i sin egna säng hela natten. Det är de att jag är så lat på natten så när hon vaknar så tar jag upp henne och lägger henne i min säng. Men det ska bli ändring på de inatt :) Kommer säkert vara trött några dagar framöver eftersom hon nog kommer vakna oftare än var tredje timme (som hon brukar). Men jag klarar dehär ;)


Inte på blogghumör!

Idag är jag helt enkelt inte på blogghumör, känns som att jag har lite mycket just nu. Jag spenderar mina kvällar med annat än dator och tv nu förtiden ;) Återkommer senare annars imorgon, puss på er!

Jag har lyckats!

Äntligen har jag lyckats med de som alla föräldrar drömmer om! Wilma somnar jämt sjäv i sin säng. Jag ger henne flaskan, hon äter och sen i med nappen. Så ligger hon där och rullar runt max 20 minuter och sen somnar hon själv. Så glad är jag för de ska ni veta! :D

Dock så har hon väldigt svårt att sova på andra platser.
Hon vill helt enkelt sova i sin säng och somna själv, sover hon i vagnen så sover hon väldigt oroligt. Mammas säng går ju såklart bra ;) Men helst av allt så vill hon ju sova i sin egna, det vill väl alla barn egentligen. Därför försöker jag med att vara hemma när hon vilar på dagarna för då vet jag att hon sover ut och har det bra :)

Svarar på kommentarer imorgon, orkar inte just nu. Är så trött! :)


Friskis & svettis

Förut så gick jag på friskis och svettis. Tränade nästan varje dag och trivdes verkligen med att träna där. Jag har funderingar på att köpa ett kort igen och börja. Dock så kommer jag ju inte kunna träna så mycket eftersom jag har Wilma. Men någon timme ibland finns det säkert barnvakt till och jag skulle verkligen vilja börja igen!

Helst av allt så skulle jag vilja träna måndag, onsdag och kanske fredag. Men så bra blir det nog aldrig ;) Men jag hoppas ialf på att kunna börja igen nu till hösten!



Att äta tillsammans med sitt barn

Det är väldigt viktigt, liten som stor. Jag har börjat med att äta tillsammans med Wilma :) Funkar jätte bra, hur brukar ni göra?



Tidig sovdags!

Wilma har precis somnat för natten. Underbart! Vilket betyder att jag snart tänker krypa ner jag också. Behöver verkligen sova :) Men just nu mår jag skit illa :S Har gjort de sen inatt, men jag antar att det är för att jag sovit så dåligt flera nätter irad. I veckor nästan.

Jag har ialf röstat idag, vad jag röstade på säger jag dock inte ;) hehe. Och nu har jag ätit ur nästan alla matlådor här hemma, tror jag har kanske 3 kvar. Jag har inte lagat mat på typ en vecka :) Hur skönt som helst! Men snart är det dags igen och då blir det fylla på matlådorna igen så man kan leva i lyx.

Nej, det blir snart sovdags! Hörs mer imorgon, kramkram :)


Wilma idag :)

Vilken jävla natt!

Den här natten var nog den värsta på länge! Gick och la mig vid 12 tiden och vaknar upp hela tiden av mardrömmar ända fram tills 3 för då går jag upp. Sitter vid toan i tre timmar för de känns som att det är spya påväg. Klockan 6 går jag och sover igen. 7 vaknar Wilma. Pigg mamma idag eller? ;) 



Ändå ska jag snart ut på den andra långpromenaden & har hunnit med lite annat bus idag ;)

Videoinlägg!



Min bebis pratar förfullt efter att ha tagit ett bad :)

Bilder på Wilma!

Har suttit och klurat på hur jag ska få dom här bilderna ska bli bra i denna ram. Såhär blev resultatet, nöjd är jag!


Dock väldigt dålig bild, men det får ni stå ut med..

Ordentlig barnmat!

Sådär, nu har jag gjort lite pureér till Wilma. Det ligger just nu i frysen uppdelat i små smakportioner typ :) Känner mig väldigt duktig ska ni veta! Hemmagjord morotspuré ;) Hoppas Wilma gillar de.


Sjuk :(

Nu har jag åkt på förkyldningen som Wilma har/hade också. Fan! Jag hatar verkligen att vara sjuk, det är hemskt. Wilma vaknade halv 8 imorse och då tänkte jag "direkt när hon somnar om så går jag och sover". Det brukar låta så, men sen när hon väl somnar så har jag blivit pigg. Så nu sover hon och jag ska snart göra iordning lite frukost och städa upp lite :)

Det är söndag också och det betyder städa. Men inte den här söndagen känner ja, orkar verkligen inte. Så det får bli någon annan dag i veckan. Det var ju trots allt bara 4 dagar sen jag storstädade.

Vad brukar ni göra på söndagar?

Här kommer lite suddiga bilder, har ju kamera på tlf nu så nu kommer nu få mycket bilder här på bloggen ;)






Min söta fina prinsessa <3


Lördagsmys också!

Oj vilken dag! Eller ja, det hände något hemskt idag. Mitt simkort slutade fungera till telefonen, roligt? Nej! Jag har typ inga kontakter kvar på telefonen nu. Har en ny mobil och nytt kort. Så om ni undrar varför jag inte svarar osv så har jag nytt nummer och jag har inte era nummer! Så skicka gärna på facebook.

Annars har vi bara varit hos mami idag.
Ätit middag där och så, käkat lite godis på kvällen och kikat film. Ja, ni läste rätt, godis var de ja ;) Men nu är jag riktigt äcklad av de istället! Sen var jag och mamma ute på en långpromenad också. Skönt skönt :) Är riktigt trött nu, så jag ska bara plocka undan lite och sen blir det sova faktiskt! Godnatt mer er! :)


Vet ni vad?

Wilma har sovit hela natten, första gången det händer! Hon brukar annars vakna ungefär varannan timme. Men inatt sov hon från 21.00-06.00 ungefär. Hon fick flaskan klockan 6 och då somnade hon om till halv 8 och då klev vi upp. Nu sover hon igen :) Mammas stora tjej, så duktig!

Annars då? Jo, jag ska göra mig iordning snart.
Är väl klar om någon halvtimme sen vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer. Hade tänkt ta en tripp till söderhamn med Wilma är fortfarande lite halv krasslig så det känns inte som en bra idé då. Vi får se helt enkelt vad dagen har att bjuda på! :)



nu är det fredagsmyyys!

Wilma mår mycket bättre nu! Hon är inge snorig alls och sover som en stock, det behöver hon (jag med). Jag har haft brorsan och Sandra här ikväll, Sandra stannade kvar lite längre. Jätte trevligt :) Just nu sitter jag här och käkar kräftstjärtar och crabstick, mycket nyttigt! Jag har faktiskt inte ätit nå godis än, den ni!

Imorgon får vi se då om jag ska bjuda Sandra och Danne på middag. Sen drar jag nog ner på stan med mamma på kvällen och tittar på nå skit :) Vet inte va det var. Om Wilma är helt frisk :) Har inte så mycket mer & skriva. Ska städa upp lite här så man inte vaknar imorgon med världens röra! Men först lite bilder från idag.




Wilma & jag :)

Sandris och Wilma :)

Jag i soffan, haha. Trött kallas de!


Sjukt barn!

Wilma är som sagt väldigt hänging och snorig. Så det blir bara till att vara hemma idag :) Tänker inte gå iväg och göra något när hon är sjuk.  Har barn sjukt barn så stannar man hemma tycker jag, så blir dom friskare snabbare också. Handla skulle jag dock behöva göra. Så vi får se om vi kanske går förbi hemköp en snabbis, kan ju inte vara utan mjölk - livets dryck ;)

Själv så har jag ont i skallen, antagligen pga sömnbrist. Men förhoppningsvis så kommer Marcel och hennes Emanuel hit en sväng ikväll, skulle vara kul iaf :)



Jag och Marcel för ca 2 år sen snart :)



Wilma provar hoppgunga!

Idag provade Wilma hoppgungan för första gången, det var roligt!



Död

Natten har varit precis som igår natt om inte värre. Wilma är jätte snorig och har vaknat och gallskrikit flera gånger. Har sovit max då 4 timmar. Det blir sova när hon somnar om sen! Fyfan, ibland blir man ju så jävla trött så man inte vet vart man ska ta vägen.



Gamla goda tider..



Rebecca och jag för ca 3 år sedan :)


I'm done!

Tvättningen är klar, storstädningen gjord! Usch så skönt :) Sängkläder bytta i Wilmas och min säng. Har även tvättat Wilmas babygym, det behövdes! Nu återstår bara dusch och en promenad till mamma senare & käka kantarellmackor. mums!

Äckelnatt!

Jag har sovit max en timme inatt. Wilma har krånglat hela natten, förstår inte var som har varit fel! Så när hon somnar om nu på morgonen så går jag också och sover. Dock så måste jag se till så hon inte sover för mycket idag på dagen för då kanske hon inte sover inatt.

Sen tar jag tvättstugan klockan 1 då såklart. Så jag får de gjort! Sen tänker jag fan inte lyfta fingret under resten av dagen! Sova sova sova tack...



trött trött trött!

Är så fruktansvärt trött så ibland tror jag att det är nå fel på mig. Vaknade nio idag, jag har alltså bara varit vaken i 13 timmar men ändå är jag helt slut. Kanske beror på att man tar hand om Wilma ensam hela dagarna, men ändå. Det kanske helt enkelt är något fel på mig ;)



Bjuden på middag!

Har haft de lyxigt dom här dagarna! Igår blev jag bjuden på tacos hemma hos brorsan och idag stuvade makaroner och köttbullar hos mami. Lyx va?

Idag på stan så köpte jag 10 par nya strumpor till mig själv, haha. Det behövdes, svarta och vita. Det är sånt som går åt! Sen hittade jag inte nå mer, men det gjorde Tess :)

Wilma har redan somnat för natten, underbart skönt. Jag har precis diskat upp allt så jag har det gjort och nu sitter jag här bara och har tråkigt, haha. Det blir så när lillan sover, vad ska jag göra då liksom?

Imorgon har jag ialf tvättstugan mellan 13-16. Den jobbigaste tiden tog jag också, mitt på dagen haha. Men har jag tur så är tvättstugan ledig innan också :) Dessutom så brukar allt vara klart inom två timmar.

Ska väl försöka komma på något jag kan göra nu medans hon sover, kram på er!


Onsdag!

Idag är det onsdag, haha. Jag har precis ätit brunch! Det blev en matlåda med kycklingfilé, gott var de! Klockan 3 ska vi möta Tess och Ängla på stan :) trevligt! Ikväll har vi inget planerat. Kanske en långpromenad :) Det kan vara skönt. Har inte så mycket att skriva så jag återkommer som vanligt lite senare :)