Idag används alla plattor på spisen. Torsk...

dsc01500 (MMS)

Idag används alla plattor på spisen. Torsk, potatis, dillsås och grönsaker ;)


Goddag! Just nu ligger jag i sängen och ha...

Goddag! Just nu ligger jag i sängen och har precis tagit mig en powernap tillsammans med wilma. Hade sån himla huvudvärk men nu är den helt borta, så skönt! Snart ska vi göra iordning lite torsk och sen ska vi bara mysa resten av kvällen. mysigt :-)!


Dehär blev dagens middag. Grönsaker med cu...

dsc01499 (MMS)

Dehär blev dagens middag. Grönsaker med currygryta. I grytan är det fläskfilé, paprika, lök, purjolök, räkor, köttfond och massvis med kryddor ;) blev verkligen lyckat. Har kommit på ett nytt sätt att träna på också. Jogga runt i lägenheten när wilma somnat ;) perfekt! Det ska jag göra i typ en kvart när hon somnat sen ta ett bad. Imorgon är det dags för tandläkaren, inte okej!


Dålig uppdatering!

Har inte blivit så mycket skrivande på senaste tiden. Rebecca är ju här just nu och igår var de rätt så fullt upp. Imorse vaknade Wilma 7 och nu ligger hon och sover igen. Jag & Rebecca ska fixa oss och äta frukost snart. Sen när Wilma vaknar så ska hon få lunch och sen blir det stan. Måste köpa lite saker på apoteket sen kika på ett par skor också =) hörs senare!


Nu laddar vi upp med lite gott inför kväll...

Nu laddar vi upp med lite gott inför kvällen. Rebecca äter gurka och dipp och jag lite björnbär och äpple. Håller mig till det nyttiga ;)


Rebecca är här! Wilma har precis sovit och...

dsc01498 (MMS)

Rebecca är här! Wilma har precis sovit och nu ska vi försöka få i henne lite gröt och sen gå till willys för lite handling! :-).


jag är fri!

Idag får jag äta vad jag vill, känns väldigt befriande. Kommer verkligen unna mig en massa idag fast jag kommer nog få en hel del ångest ändå, men då får jag ha de. Är bra sugen på att ta en promenad ner på stan senare och kika, vi får se hur det blir. Om inte annat så kommer vi göra det imorgon för då kommer Rebecca hit! :) Började dagen med massa hårda mackor och frukt, så gott! Ikväll blir det nog pommfritt och kebab, hade tänkt kinamat men skippar nog det och kör hemlagat! Kommer antagligen köpa några godisar också, fört det är jag värd!

Men nu ska vi sätta igång i tvättstugan så vi får det gjort! :) Ha en bra dag.

Dieten!

Ja, då sitter jag här sista kvällen med dieten.Har suttit och skrivit ner hela dieten nu (finns längre ner i detta inlägg). Jag är väldigt nöjd med det jag gjort! Jag upplevde dieten som väldigt jobbig till en början men nu i slutet så flyter det på helt som vanligt. Det blir alltså bara bättre och bättre enligt mig. Men jag rekommenderar inte denna diet till någon faktiskt speciellt inte folk som jobbar, går i skolan osv. Man bör inte träna eller motionera på något sätt under dieten!

Total viktnedgång under dessa 13 dagar: 7 kilo 

Danske Rikshospitalets stoffekur

Dag 1

1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit

2 hårdkokta ägg,kokt spenat, 1 tomat

1 stor biff, sallad med olja och citron (250 gram biff)

Dag 2

1 kopp svart kaffe,1 sockerbit

1 stor skiva skinka ( = 8-10 skivor pålägg), 1 liten bägare yoghurt (naturell)

1 stor biff , sallad med olja och citron (250 gram biff)

 

Dag 3

1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit, 1 skiva rostat bröd utan smör eller pålägg

2 hårdkokta ägg, 1 skiva skinka, sallad

kokt selleri, 1 tomat, 1 frukt



Dag 4

 En kopp svart kaffe, en sockerbit, 1 skiva rostat bröd utan smör eller pålägg

1 liter jucie, 1 liten bägare naturell yoghurt

1 hårdkokt ägg, 1 riven morot, 1 liten bägare keso

 Dag 5

1 stor riven morot med citron

1 stor bit torsk med citron och en LITEN klick smör (400g torsk)

1 stor biff, sallad och selleri (250 gram biff)

 Dag 6

1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit, 1 skiva rostat bröd utan smör eller pålägg

2 hårdkokta ägg, stor riven morot

½ kyckling, sallad med citron och olja ( skinnet på kycklingen får ej ätas )

 Dag 7

1 kopp te utan socker

ingenting

1 grillad lammkotlett, 1 frukt

 Dag 8

1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit, 1 skiva rostat bröd utan smör eller pålägg

2 hårdkokta ägg, 1 skiva skinka, 1 tomat

1 stor biff, sallad med olja och citron (250 gram biff)

 Dag 9

1 kopp svart kaffe,1 sockerbit

1 stor skiva skinka (motsv. 8-10 skivor pålägg), 1 bägare yoghurt (naturell)

1 stor biff , sallad med olja och citron, 1 frukt (250 gram biff)

 Dag 10

1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit, 1 skiva rostat bröd utan smör eller pålägg

2 hårdkokta ägg, 1 skiva skinka, sallad

kokt selleri, 1 tomat, 1 frukt

 Dag 11

1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit, 1 skiva rostat bröd utan smör eller pålägg

1 liter juice, en liten bägare naturell yoghurt

1 hårdkokt ägg, 1 riven morot, 1 liten bägare keso

 Dag 12

1 stor riven morot med citron

1 stor bit torsk med citron och en LITEN klick smör (400 gram torsk)

1 stor biff, sallad med selleri (250 gram biff)

 Dag 13

1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit, 1 skiva rostat bröd utan smör eller pålägg

2 hårdkokta ägg, stor riven morot

½ kyckling, sallad med citron och olja (skinnet på kycklingen får ej ätas)


Det säljs inte "liten bägare med naturell yoghurt" i affärerna längre. Därför kan man köpa en stor naturell yoghurt och ta 3 dl vid varje tillfälle det är naturell yoghurt. Faktan som kommer nedan har jag redan publicerat en gång, men här kommer den igen för er som är sugna på dieten. Byt inte ut någonting av det som står eller liknande! Biffen ska stekas i vanlig vegetabilisk olja och inga kryddor får tillsättas på någonting.

 

Denna bantningskur måste vara i 13 dagar och är därför hård men effektiv. Dieten går ut på att ändra ämnesomsättningen, något som innebär att du efter den 13:e dagen kan äta normalt, utan att lägga på dig något under de kommande två åren. (stämmer inte)

Detta är inte en traditonell bantningskur, men en kur som ökar kroppens ämnesomsättning och förbränning. Den verkar därför även efter att dieten är avslutad. Om denna kur följs slaviskt kommer du att tappa allt överflödigt kroppsfett (7-20 kg).

Kuren ska följas i 13 dagar, varken mer eller mindre. Och som tidigare nämnts, den skall följas slaviskt. Om du under kuren dricker 1 öl, 1 glas vin, tuggar ett tuggummi eller äter extra mat måste du avbryta kuren direkt. Effekten är då borta.Kuren kan därefter påbörjas igen efter 6 månader, ej tidigare.

Om du föjlt kuren till punkt och pricka i 13 dagar skall den inte upprepas förrän det gått minst ett år.

Är du hungrig eller sugen på något - Drick vatten, minst 2 liter per dag!

Kaffet kan inte bytas mot te och du måste äta sockerbiten.

Lycka till!!


Bildbomb!

Här kommer en massa bilder!








Lägenheten är städad nu och wilma somnar s...

dsc01493 (MMS)

Lägenheten är städad nu och wilma somnar snart. Tvättstugan var inte ledig så där tvätta imorgon ändå då. Medans wilma sover så ska jag tvätta håret och krypa ner i ett varmt bad tror jag. :-) skönt!


Är på öppnaförskolan nu och molly är hungr...

dsc01491 (MMS)

Är på öppnaförskolan nu och molly är hungrig :-).


Är på öppnaförskolan nu och molly är hungr...

dsc01491 (MMS)

Är på öppnaförskolan nu och molly är hungrig :-).


Nej, det är ingen vanlig dag..

för det är Wilmas 10-månaders dag! Hurra hurra hurra!

Mamma älskar dig mest i hela världen!


Mycket imorgon!

Imorgon är det mycket som händer måste jag säga. På morgonen ska vi till öppna förskolan så Wilma och Molly får leka av sig lite. Sen efter de så måste jag springa ner på stan och lämna in lite papper, sen ska vi eventuellt gå där med Josefin en sväng, måste köpa hårfärg! Efter de är det raka vägen hem för storstädning också ska jag kika om tvättstugan är ledig, vore ju perfekt.

Imorgon är också dag 13. Sista dagen. Helt otroligt så snabbt det har gått! Jag tänker knappt på att jag gör dieten längre. Bara kollar på papprerna när det är dags för mat. Har bestämt att det nog är ganska smart att göra vecko matlista sen så man verkligen kan se på helhet vad man äter. Kan ju faktiskt ta och lägga upp den listan på bloggen för alla nyfikna! :)

Imorgon kväll kommer jag även publicera vad jag ätit under dieten, total viktnedgång och hur jag upplevt det. Spännande ;)

Wilma äter pasta med ost och broccoli. Ger...

dsc01485 (MMS)

Wilma äter pasta med ost och broccoli. Ger henne fortfarande burkmat tyvärr. Hon älskar burkmat och inte min mat. Fördelen med burkmat är att jag vet att hon får i sig allt hon behöver. Nackdelen är att det är dyrt. Men det är värt de. Vill ju att hon ska få i sig mat :-). Nu ska vi ta ett bad!


Ligger i sängen nu och det är sovdags. Är ...

Ligger i sängen nu och det är sovdags. Är dock inte ett dugg trött men måste försöka om jag ska orka upp med lillan imorgon. Dag elva är slut som sagt. Jag blir mätt på väldigt lite mat nu vilket är bra. Kommer fortsätta med de sen att äta lite :-) imorgon är det torsk till lunch och det är något jag verkligen älskar. Mums så gott det ska bli!


:(

Eftersom att det inte går att ladda över bilderna från kameran till datorn så kan jag inte visa er bilderna på när Wilma går själv. Tråkigt :( Vi får se om det löser sig sen på något sätt. Wilma sover iaf sen en timme tillbaks ungefär. Själv har jag tvättat håret och grejat lite. Råkade slumra till typ en kvart på soffan idag vilket gör att jag kommer ha svårt att somna ikväll, så antar att de blir till att vara vaken någon timme till.

Imorgon får vi besök av Karin några timmar, trevligt. Sist vi sågs var för typ 4 månader sen så det ska bli riktigt roligt, och hon har inte träffat Wilma sen hon var 4 månader. Sen ska jag väl bara njuta av att jag är på dag 12 imorgon, dan föredopparedan haha! Var på Willys idag också och handlade lite grönsaker osv som jag kommer laga mat på när dieten är slut. Det blir mycket grytor osv och kommer utesluta pasta och ris näst intill helt i kosten.

Nu blire tven en stund sen sova! :)



Karin & jag för ca 5 år sen ;)

4 steg!

Idag tog Wilma 4 steg, det börjar närma sig. Det tar inte lång tid innan min lilla bebis kan gå. Helt sjukt verkligen, de går så otroligt snabbt! Vi var på bvc idag också och lillan (storan) vägde 10 kilo och var 76 cm lång. Mammas stora tjej! Och om två dagar så blir hon 10 månader. Årsdagen närmar sig också, vart tar tiden vägen?

Annars har vi varit hos Rosanna hela förmiddagen. Både Wilma och Mollan var jätte trötta men vägrade sova, envisa flickor. Men nu sover Wilma och jag har precis tagit ett varmt bad. Fryser väldigt mycket under dieten och de ända som får upp värmen igen är att bada. Så det gör jag ungefär två gånger om dagen :) Men nu är jag på dag 11 och det är så lite kvar nu. Två dagar :)

Rosanna lyckades även fånga på bild när Wilma gick. Återkommer senare med bilder! =)

Har haft en underbar dag! Tess och ängla h...

Har haft en underbar dag! Tess och ängla har varit här. Wilma var dock lite ledsen men hon lekte lite iaf :-) nu är dag 10 slut! Så underbart. Imorgon är det dags för bvc kl 10.15 sen ska vi ner på stan en stund. Puss på er!


Emelie i ett nötskal.

Ja, kan ju bara säga att jag är ett stort pucko ibland! Jag har ju suttit och räknat ut när dieten ska vara slut. På fredag alltså, trodde jag ja. På torsdag är sista dagen! SÅ GLAD BLEV JAG. Jag är alltså helt klar innan helgen. SÅ UNDERBART! Dock så oroar jag mig lite över hur jag ska äta efter, äter man mycket så finns risken att man går upp. Men jag klarar de. På söndag kommer jag börja med morgonpromenader igen innan frukost.



så liten och så söt! Mammas fina prinsessa!

Trevliga söndag!

Måste säga att det har varit en mycket trevlig dag. Den har gått snabbt som attans :) Jag & Wilma har badat i badkaret nu på kvällen, ätit middag och snart ska hon isäng och jag ska kika på solsidan. Vi får se hur morgondagen blir. Men det ska nog gå bra dedär! I can do it! Kan också avslöja att jag vägde mig igår och de såg vääldigt positivt ut. Återkommer på fredag efter dietens slut. Kommer även fortsätta att uppdatera er eftersom jag vet att man tappar vikt efter dieten!

Nog om det, hörs mer imorgon! Godnatt :)


Är i valbo med Jossan :-). Wilma sitter i ...

dsc01455 (MMS)

Är i valbo med Jossan :-). Wilma sitter i vagnen och äter smörgåsrån. Snart är det dags för hemfärd. Dagen har gått snabbt men nu är det imorgon jag oroar mig för istället. Väldigt lite att äta! Men jag klarar det. För imorgon är det sista dagen som det är lite mat på schemat. Resten av veckan är helt underbar!


Godmorgon söndag!

Snart bär de av till valbo! Trevligt trevligt :) Hinner inte skriva så mycket mer. Men hoppas ni får en bra dag för det kommer jag ha! =)


Tidig morgon!

Här blev det till att kliva upp klockan 8 idag! Inte mig emot, så otroligt skönt. Om man har gått och lagt sig i tid dagen innan vilket jag gjorde ;) Är hungrig som en gnu så snart ska jag hugga in på min kaffekopp och en skiva bröd. Sen ska vi städa upp tills Rebecca & hennes kille kommer från söderhamn. Stannar troligtvis över hela dagen, treevligt!

Bävar för imorgon verkligen, söndag! Hatar söndagar. Dom går så otroligt sakta! Men javet att dom gör det bara för att jag ställer in mig på att dom ska gå segt, för det är ju vilken dag som helst egentligen. Tips på saker att göra med en liten bebi på en söndag? ;)

Ne nu ska min älskade lilla Wilma få lite frukost och sen ska vi gosagosa! :D


Dag 7 av 13

Jag är alltså på dag 7 nu. Idag var den hårda dagen, ingen lunch och en kopp te till frukost. Middagen bestod av en grillad lammkotlett och en frukt vilket också är väldigt lite. Men jag klarar mig och jag överlever. På fredag nästa vecka så kör jag alltså sista dagen, längtar så sjukt mycket. Ska börja morgonen med en stor smoothie och en portion gröt för att få känna riktig riktig mättnad! :) Sen blir det väl en långpromenad efter de.

Jag är faktiskt inte så trött och hungrig som jag trodde jag skulle vara. Kroppen vänjer sig. Kommer sen att berätta hur mycket jag gått ner efter dietens slut. Går till mamma på fredagkväll nästa vecka och väger mig. Jag förväntar mig inte så mycket. Jag vet att man tappar mycket efteråt. :) Iaf med hjälp av lite promenader. Iaf de jag har att säga är att dagarna bara rinner förbi trots den jobbiga dieten.

Snart är jag iaf klar och jag kommer vara så grymt stolt över mig själv när jag vaknar upp på lördagmorgon nästa vecka!


Har precis invigt badkaret som dom satt in...

dsc01441 (MMS)

Har precis invigt badkaret som dom satt in i min lägenhet idag. Det var underbart! Nu blir det en god nattssömn förhoppningsvis. Imorgon är en jobbig dag som sagt men jag ska nog överleva. Det blir storstäda, gratta Jossan och tvätta :-) kanske ta en sväng förbi mami också efter vi tvättat klart om hon har tid. Men nu var det sovdags ja! Godnatt alla fina.


Ännu en skön dag!

Wilma vaknade 7 imorse, jag älskar verkligen tidiga mornar! Man missar så mycket av dagen annars. Så vi har varit på öppna förskolan hela förmiddagen. Wilma älskar det verkligen! Just nu ligger lilltösen & sover. Jag har diskat, gjort rent i kattlådan och städat. Nu håller jag på med min lunch (en morot och två ägg). Kroppen börjar bli van vid att äta rätt så lite så jag klarar mig nuförtiden riktigt bra! Ikväll ska jag iaf få äta en halv kyckling ;)

Ska väl gå och äta nu och sen blir det stan en stund med Josefin för att fördriva lite tid =)

Rosanna är ute och går med nya sulkyvagnen...

dsc01439 (MMS)

Rosanna är ute och går med nya sulkyvagnen och molly sitter i:-)


Ligger i soffan just nu och försöker lägga...

Ligger i soffan just nu och försöker lägga en envis liten brutta! Den här dagen har faktiskt gått snabbt. Imorgon ska vi till öppna förskolan på morgonen och sen blir det antagligen stan med josefin en stund. Fredag är en hemsk dag. Kommer inte få äta någon lunch den dagen. Så jag ska tvätta den eftermiddagen. Försöka vila och bara vara hemma. :-) men det går nog att fördriva tiden på något sätt. Josefin fyller 19 år också så vi ska dit och säga grattis till henne såklart!


Wilmas Mormor provar lite roliga saker på ...

dsc01431 (MMS)

Wilmas Mormor provar lite roliga saker på wilma på stan;)


Såhär kul har wilma haft medans jag packad...

dsc01430 (MMS)

Såhär kul har wilma haft medans jag packade skötväskan ;)


Underbar dag!

Idag känns allting så bra! Wilma tog sitt första steg imorse när vi var på öppna förskolan. Stolt mami! Vädret är hur fint som helst och jag ska snart få dricka en liter juice. Haha! Ja, det kommer säkert göra mig lite piggare och kissnödigare.

Fick en kommentar om vagnen. Ska lägga ut bild på den senare idag! :) Lovar er. Sen undrar jag: OLIVIA, hur går det för dig med dieten? Såg att du kommenterat att du kör den just nu. Hoppas det går bra för dig, alltid roligt att prata med folk som också gör den och verkligen förstår.

Jag kämpar!

Som jag kämpar med dieten alltså! Kvällar är jobbigast för då sitter man och tänker och det är oftast då man brukar äta något (iaf jag). Men jag är nu klar med dag 3. Imorgon är det bara 9 dagar kvar. 9 dagar är inte mycket alls. Folk har redan sagt till mig att jag blivit smalare, det peppar mig verkligen!

Imorgon är det iaf dags för öppna förskolan. Ska bli kul att Wilma ska få leka lite med andra barn, hon behöver det. Har faktiskt köpt en ny vagn idag, hah! Den andra gick sönder väldigt mycket. Så köpte en begagnad för 800 kr. Känns underbart. Så nu kommer Wilmas och mina promenad gå mycket lättare ;)

Ska sova nu och sen kämpa vidare. 9 dagar kvar, I'm a fighter.


Har köpt en potta till wilma idag :-) bätt...

dsc01429 (MMS)

Har köpt en potta till wilma idag :-) bättre förtidigt än försent. Ska försöka få henne blöjfri tills hon är två


Är på dag tre nu i dieten. Sov ganska bra ...

Är på dag tre nu i dieten. Sov ganska bra inatt :-) idag har jag fått ätit en skiva rostat bröd till frukost. Det var underbart! Nu sitter jag och njuter av kaffet. Idag ska vi till dollar med linda och milton :-)


Ligger i soffan med en trött bebis. Vill a...

dsc01427 (MMS)

Ligger i soffan med en trött bebis. Vill att hon ska vara vaken eftersom hon sovit i en och en halv timme. Annars somnar hon aldrig kväll. Hihi :-) snart ska vi äta middag sen ska vi bada och sen kolla tv och mysa resten av dagen


Hehe

Många är intresserade av dieten. Men jag tänker inte sitta och skriva ner allt man ska äta osv på bloggen eftersom jag har det på papper. Har inte tiden till att sitta och skriva av allt. Men sök på rigshospitaldieten på google så ska ni få fram en liknande diet. :)

Men VARNING för hunger, trötthet, huvudvärk och frysa mycket. Den är jobbig, och den lilla energi jag har ger jag fullt ut till Wilma. :) På tisdag ska vi iaf till öppna förskolan och då ska hon få leka av sig ;) hihi. Idag blir det stan en stund för att fördriva tiden och för att få ut Wima lite. Kommer dock ta bussen ner eftersom jag inte har nå krafter direkt till en promenad.

Har iaf brors misse här, vet inte hur många nätter till. Men det är faktiskt ganska mysigt denna gång. :) Men vill inte ha katt själv. Synd bara att Wilma är rädd för han..



MIN BEBI! <3

:)

Fick en fråga som jag svarar på här :)

Känns lite sisådär den där sk dieten. Tänk på att du ska ha kraft och ork att ta hand om både dig själv OCH Wilma!

- Visst blir man trött och slut, men i tre månaders tid ungefär så tränade jag varje dag och åt nästan inget. Ändå klarade jag av både mig & Wilma utan problem. Så dehär är ingen match för mig just nu eftersom jag inte kommer ta några promenader under dieten :) Men jag förstår ändå hur du tänker, för jag tvekade ibörjan. Men nu tänker jag bara köra järnet! Skulle jag märka att Wilma kom i kläm så skulle jag sluta omedelbart :) 

Lägger mig i sängen för att vila med wilma...

Lägger mig i sängen för att vila med wilma. Kan bara konstatera att dieten gör en väldigt fryssen och trött. Men det är värt det.


Lite kort om dieten

Ni är intresserade om dieten och här kommer lite fakta om den!

Ämnesomsättningsdiet

Denna diet skall vara i 13 dygn och är därför hård, men effektiv. Dieten går ut på att ändra din ämnesomsättning, vilket medför att du efter den 13:e dagen kan äta normalt utan att gå upp i vikt de nästföljande 2 åren. ( 2 år stämmer inte, men iaf ett halvår, och äta NORMALT då, inte överkonsumera utan äta efter tallriksmodellen).



Det är alltså ingen traditionell svältkur, däremot en kur som ökar kroppens ämnesomsättning och förbränning, därför verkar den även då du slutat med dieten.



Om kuren följs slaviskt kommer du att tappa allt överflödigt kroppsfett (6-20 kg).



Kuren skall följas i 13 dagar, varken mer eller mindre. Som redan nämnts skall kuren följas slaviskt. Om du under kuren dricker en öl eller ett glas vin, äter godis eller tuggar ett tuggummi, tar extra mat, så avbryts kuren direkt och med den försvinner också effekten.



Du kan härefter ta upp kuren efter ett halvår, men inte innan! Om du inte kommit längre än dag 6, kan kuren återupptas efter 3 månader. Om kuren följs till punkt och pricka i alla lägen får den absolut inte återupptas förrän om 1 år. Det rekommenderas att kuren återtages om 2 år om det är nödvändigt.



Det är tillrådigt att dricka minst 2 liter vatten/dygn.



Lycka till!


Ligger i sängen just nu och det är sovdags...

Ligger i sängen just nu och det är sovdags. Ska bli så grymt skönt att börja med dieten imorgon, är taggad till tusen! Nu är det inte långt kvar tills jag nått mitt mål. Eftersom denna diet gör så man tappar all överflödigt fett så bör jag ha nått mitt mål till i vår. Godnatt med er !


Bestämt mig!

Har nu bestämt mig för att köra på en diet. För att tappa lite fläsk snabbt, har gjort denna diet förut så jag vet hur den fungerar. Vet också hur jobbigt det är men det varar ju som sagt bara i 14 dagar. Det är inte mycket! Sist jag gjorde den gick jag ner bra mycket och sen kunde jag äta vad jag ville flera månader efter utan att gå upp i vikt. ;) Men jag kör på denna nu, så ska vi se att detta kommer bli superbra!

Gå ner i vikt med promenader ?

Nu är det sovdags för min del! Satt och läste på internet hur effektivt det är att gå ut och gå. Tydligen så hjälper det inte om man vill gå ner i vikt? Undrar verkligen om detta stämmer..känns inte så. För när jag är ute och går så kan det rinna floder av svett och jag har svårt att prata för jag är så andfådd. Som ni förstår då så går jag väldigt fort. Det vore ju konstigt om inte det tog något?

Det kan ju inte vara så att jag går ut i onödan utan att det hjälper något.. Men vad ska jag annars göra då? Lite svårt när jag har wilma på heltid. Funderar på att göra en diet som är i fjorton dagar för att liksom få fart på de hela. Sen efter den så kör man på som vanligt med nyttig mat och promenader. Men vad tror ni, det kan väl inte vara så att raska promenader inte tar något alls?

Nu är det sovdags för min del! Satt och lä...

Nu är det sovdags för min del! Satt och läste på internet hur effektivt det är att gå ut och gå. Tydligen så hjälper det inte om man vill gå ner i vikt? Undrar verkligen om detta stämmer..känns inte så. För när jag är ute och går så kan det rinna floder av svett och jag har svårt att prata för jag är så andfådd. Som ni förstår då så går jag väldigt fort. Det vore ju konstigt om inte det tog något? Det kan ju inte vara så att jag går ut i onödan utan att det hjälper något.. Men vad ska jag annars göra då? Lite svårt när jag har wilma på heltid. Funderar på att göra en diet som är i fjorton dagar för att liksom få fart på de hela. Sen efter den så kör man på som vanligt med nyttig mat och promenader. Men vad tror ni, det kan väl inte vara så att raska promenader inte tar något alls?


Min frukost. En smoothie med jordgubbar, b...

Min frukost. En smoothie med jordgubbar, björnbär, röda vinbär, hallon, banan och lite vaniljyoghurt :-) Mums


Wilma älskar verkligen att se sig själv i ...

dsc01412 (MMS)

Wilma älskar verkligen att se sig själv i spegeln ;)


Sådär gosigt har vi det just nu! :-)

dsc01404 (MMS)

Sådär gosigt har vi det just nu! :-)


Svar på tal!

Hur söver du henne? Tass-metoden tycker jag fungerar skapligt bra. Kör typ som den, trodde att jag hittat på mitt eget sätt att söva ungen så visade det sig att det var en av alla dessa metoder! ;)

- Jag lägger henne på mig så somnar hon så. Inget annat sätt funkar ;) Hon sover hela nätter nu också, dock så kan hon vakna till ibland och då vill hon lägga sig på mig och somna om. Sen när hon somnat så lägger jag ner henne brevid mig igen. Men det fungerar iaf och det är ju huvudsaken ;) Va är tass-metoden för något? :)

Ligger i sängen och kollar igenom bilderna...

dsc00989 (MMS)

Ligger i sängen och kollar igenom bilderna på mobilen. Den där tallriken med mat skulle sitta fint nu! Min kyckling och currygryta med paprika i! Ska nog göra den nu i veckan, sjukt gott. Imorgon väntas långpromenad som vanligt sen handla. Hörs mer imorgon, puss!


Årslista 2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja
2. Höll du några av dina nyårslöften? Tror inte att jag hade några förra året. Men i år har jag och det ska hållas :)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Yes :)
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du? Inget tyvärr! Sverige hela året =)
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? Yes
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 27 mars! När min lilla älskling kom till världen.
8. Vad var din största framgång 2010? Blivit mamma och klarar av det bra :)
9. Största misstaget? Hm, tror inte det finns så många sånna.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Sjuk har jag varit
11. Bästa köpet? Alla Wilmas saker :)
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder till Wilma antar jag
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Wilma, alltid Wilma!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Hm, svårt :) Finns nog en hel del.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tränat
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Ätit
18. Hur tillbringade du julen? Men familj och släkt! : ) Wilmas första jul, mysigt var de.
19. Blev du kär i år? Nej :)
20. Favoritprogram på TV? Har inget faktiskt.
21. Bästa boken du läste i år? Haha, ledsen att säga de. Men jag har inte läst en hel bok tror jag i år
22. Största musikaliska upptäckten? Ingen!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Pengar :)
25. Något du önskade dig men inte fick? Kommer inte ihåg
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Var hemma med familj och Wilma och käkade tårta osv.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Klart det finns
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Mysbyxor
29. Vad fick dig att må bra? Wilma!
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Vet faktiskt inte
31. Vem saknade du? Vännerna som bara försvann ?
32. De bästa nya människorna du träffade? Alla nya mammor! :)

Försöker få busungen isäng till nio för då...

Försöker få busungen isäng till nio för då börjar ett bra tvprogram. Men det verkar inte hon vilja trots att hon är sjukt trött. Vi får väl se hur det går ;)


Smoothie

Jag är ofta sugen på saker på kvällen. Har nu kommit på en smart idé! Imorgon ska jag gå och köpa lite olika frukter, jucie, yoghurt och bär. Sen ska jag göra smoothies till både mellanmål och på kvällen när man är sugen. Alltså bärdryck med massa näring. Smart va? :) Är ju en bra frukost också tillsammans med en äggmacka!


Wilma vaknade sex. Hon har sovit sju timma...

Wilma vaknade sex. Hon har sovit sju timmar vilket är förlite för henne. Har räknat ut att jag sover ungefär en timme mindre än henne per dygn bara för att hon envisas med att vara vaken tills jag går och lägger mig hur trött jag än är. Måste försöka få någon ändring på de! Ska prata ordentligt med bvc :-)


Nu är det sovdags här för mig. Wilma ligge...

Nu är det sovdags här för mig. Wilma ligger och snarkar brevid mig. Imorgon ska vi ut på långpromenad och sen ner på stan en sväng med Jossan :-) blir nog skit bra dedär!


Storstädning - check!

Nu har jag & Wilma storstädat vilket verkligen behövdes! Usch så äckligt det kan vara här ibland, helt sjukt. Jag hatar verkligen att ha det stökigt. Men känner ofta att jag inte orkar göra något åt det, men man måste ju. Städat bort julen har jag också gjort så nu i veckan måste vi ut och köpa lite fönsterlampor. Vi ska även se till att få upp speglarna, sätta upp nya gardiner och få ordning på alla dessa kablar.

Något som jag också ska göra i veckan är att gå ner med massa skit i källaren. Men då behöver jag nog hjälp av någon som kan passa Wilma medans, eller så får jag ha henne i bärsele men det blir nog himla jobbigt. Vi får se om någon vänlig själ har lust.  Nu måste jag försöka få isäng skruttan som varit vaken ett bra tag, sen ska vi gå och handla. Har endast gjort vettiga grejer den här söndagen, det är ju underbart!



Gammal bild på mig & Wilma. Wilma är ca 7 månader äldre och jag är blond och 35 kilo lättare än på denna bild ;)

Ute på långpromenad! Halt som fan är det u...

dsc01390 (MMS)

Ute på långpromenad! Halt som fan är det ute :-)


Bloggdesign

Är sugen på att ändra min design, någon duktig?

Hur som helst så är det dags för långpromenad nu ;D

Tacokväll!

Goddag kära bloggläsare.. Dagen började inte bra! Hade väldigt ont i magen på morgonen, kunde knappt gå stå eller sitta. Visste inte vart jag skulle ta vägen. Men efter någrat immar så var det över..vet inte vad de var. Så långpromenaden blev inte av, men ska gå lite senare.

Mamma ska nämligen passa Wilma några timmar. Då ska jag promenera till bror & Sandra och äta tacos. Sen ska ett par kompisar till dom komma och då ska vi spela lite kort. Mysigt och skönt att komma bort lite tycker jag! Så det ska faktiskt bli riktigt trevligt, sen får jag skjuts hem. Blir kanske mer uppdatring ikväll då. Vill bara tilläga att ett kilo till har lämnat mig, förstår inte hur men så är det iaf.


Tänder!

Ja vet ni vad jag upptäckte imorse? Wilmas första tand som har spruckit igenom :D Att jag inte märkt det tidigare :S. Stolt man blir då! Av en tand, helt sjukt. Men åh så sött det kommer bli sen när hon ler och man ser en liten tandsing sticka upp.

Har iaf haft besök av Josefin på kvällen, trevligt som vanligt! Imorgon väntas en långpromenad runt  brynäs (det är den långa, kommer känna mig död sen). Sen senare så ska vi gå på stan en sväng med Josefin. Men blir vi alltför slut av långpromenaden så får vi väl hitta på nå annat helt enkelt ;) Men nu ska jag njuta av lugnet när Wilma somnat.






Syns lite dåligt men nu står wilma upp uta...

dsc01362 (MMS)

Syns lite dåligt men nu står wilma upp utan stöd ;) hon står länge också. Kommer inte ta lång tid innan hon går kan jag säga..


Wilma är så söt! Såfort jag går iväg så bö...

dsc01360 (MMS)

Wilma är så söt! Såfort jag går iväg så börjar hon grina kryper efter och skriker mamma ;)


Hemma! =)

Nu är vi hemma igen, vi har haft det riktigt bra.  Det märks att Wilma trivs som fisken i vattnet nu när vi var borta!  Roligt. Måste blir flera gånger! Jag har ätit som en häst så nu är det dags att sätta igång med träning osv igen så jag får bort dom sista kilorna, nu är det bara att köra slutspurten.

Nog om det, imorgon är det dags för tvättstuga och långpromenad. Vi börjar dagen med en långpromenad och sen tvättstugan, sen måste vi ju hälsa på kära mami som vi inte har träffat på flera dagar nu. Hihi. Nemen nu ska jag äta lite frukt och kolla på tv :)  kram på er.


Mys i soffan! :-)

dsc01352 (MMS)

Mys i soffan! :-)


Min busunge ;)

dsc01351 (MMS)

Min busunge ;)


Nu har jag äntligen fyllt på tlf. Just nu ...

Nu har jag äntligen fyllt på tlf. Just nu står jag utanför gränby och väntar. Har det jätte mysigt här nere :-) hoppas ni har det lika bra!


Ligger i soffan hemma hos mormor nu. Är så...

Ligger i soffan hemma hos mormor nu. Är så mätt efter att ha ätit sjukt mycket frukt. Imorgon ska vi på stan, och jag ska leta efter en jacka :-)


Wilma är vaken, huvudet sprängs snart! Jag...

Wilma är vaken, huvudet sprängs snart! Jag som ville somna i tid ikväll eftersom vi ska till uppsala. Det får helt enkelt bli två st powernapar imorgon. Hoppas att ni får sova iaf. Godnatt!


Uppsala imorgon

Imorgon är det dags för uppsala, kommer vara borta i några dygn så det blir mobilbloggning. Som vanligt ;) Har inte så mkt tid över till datorn, därför bloggar jag nästan jämt i tlf. Är riktigt trött så jag kommer inte vara vaken sålänge till. :) Tänkte bara komma in här & säga att jag lever.

Hörs mer imorgon! :)

Linda sitter och ammar lilla milton i min ...

dsc01345 (MMS)

Linda sitter och ammar lilla milton i min soffa. vi fick faktiskt sova inatt ;) snart ska vi ut på en promenad och sen ska jag och wilma hem och städa och packa. Åker ju till uppsala imorgon!


Jag och linda avslutade denna kväll med en...

Jag och linda avslutade denna kväll med en fet pizza i var! Det var riktigt gott. Nu ligger hon och milton och sussar så gott i soffan medans jag och wilma ligger i sängen. Mys. Nu håller vi tummarna på att få vakna riktigt utvilade imorgon! Godnatt med er kära vänner och ovänner :-)


Är det bara jag som inte är Bakis idag? ;)...

Är det bara jag som inte är Bakis idag? ;) känns underbart. Dock så åt jag som en häst igår så magen är stor som en ballong idag. Men det är bara nyår en gång om året ;)


Snart smäller det! Och min älsklingsbebis ...

dsc01343 (MMS)

Snart smäller det! Och min älsklingsbebis är vaken. Får fira in det nya året med henne. Bättre kan det inte bli! Gott nytt år allihopa :-D