Huvudvärk!

Idag vaknade jag klockan halv 10 :) Väldigt skönt att sova så länge.
Det jobbigaste var bara att jag vaknade med huvudvärk, menmen. Sånt är livet :)
Har precis duschat och ska snart börja göra mig i ordning till mammaträffen :) Ska bli kul. Får skjuts dit och sen går jag nog hem även fast det tar typ 40 min, ialf i dehär vädret!

Jaja, nog babblat.
Jag uppdaterar senare när jag har kommit hem & fixat allt här hemma :) hörs!

Kommentarer
Postat av: Sara

Hej igen :) Alltså, det där med smärta är ju väldigt individuellt då alla har olika hög/låg smärtgräns.. Men om jag ska tala för mig själv så tycker jag faktiskt inte att det gjorde SÅ ont, trots att jag inte hade någon smärtlindring alls (förutom lustgasen då, men den tar ju inte bort smärtan) som jag hade hört innan att det skulle göra. Folk vill gärna bre på lite extra och berätta skräckhistorier för dom som ska få sitt första barn. Men själva värkarna gjorde riktigt ont, men så länge man försöker andas rätt och går "in i sig själv" så går det bra.. Jag varken skrek och gnällde något alls under hela förlossningen, just för att jag koncentrerade mig på att ta mig igenom värkarna med hjälp av att andas rätt (jag hade inte gått profylax, men fixade det ändå). Men själva krystningen var busenkel, det brände och stack, men jag tycker inte att det gjorde speciellt ont faktiskt. Men som sagt, det är ju olika från person till person.. Men min förlossning var bara en positiv upplevelse, hoppas det blir så för dig också :)



Jag stog på knä i sängen och hade ryggstödet som stöd, och en sackosäck under magen.. Jag har ju ingenting att jämföra med, men som sagt så tycker jag inte att det gjorde ont att krysta fram Jonah :)



Hur jag klarade ekonomin? Ja.. Jag hade lägsta föräldrapenningen (dvs ca 4200-4300 efter skatt i månaden), barnbidrag, underhåll och bostadsbidrag. Det som fattades fick jag som försörjningsstöd från soc. Många kan tycka att det är skamligt att "gå på soc", men dom finns där för att hjälpa och det är jag så tacksam över, att dom har funnits och hjälpt mig så mycket :) Nu behöver jag inte försörjningsstöd längre då jag pluggar och får pengar från csn.



Hoppas allt går bra för dig :) Kram!

2010-01-27 @ 12:03:02
URL: http://dolphin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback