Trött och mätt! Snart blir det till att gå...

dsc01298 (MMS)

Trött och mätt! Snart blir det till att gå hem och försöka få lite sömn :-) har haft en jätte trevlig julafton Wilma har fått mängder med julklappar! Jätte fina. Tack alla.


Kommentarer
Postat av: knuza

Jag vet hur det är , även om du inte tror det .

Men vante du henne vid att det är ljud när hon sova från att hon var liten ? Och jag vet flera som inte fått sina barn att sova hela nätterna eller inte vill somna när dom sover i samma rum ..

2010-12-24 @ 23:48:27
URL: http://knuzaa.blogg.se/
Postat av: Vårat liv i bokstäver

Jo jag har varit ensamstående sedan vecka 20 ungefär.

blev också misshandlad hela graviditen och efter också av sonens pappa. så jag vet precis hur det är att leva som ensamstående.. :) men thilian har sovit hela nätter sedan han var 1,5 månad. så ja jag har väl bara haft tur med den biten

2010-12-25 @ 12:20:09
URL: http://niicol3e.blogg.se/tillfallig
Postat av: Vårat liv i bokstäver

klart man ska be om hjälp, men kanske inte tänkt på att det kan vara ditt psyke som gör så att ditt barn är som hon är ? dina känslor speglas i ditt barn...



att ditt barn inte sover kan vara för att du inte få sova. att du är stressad kan göra så att ditt barn skriker. är du ledsen så gråter ditt barn..



och jag kan inte fatta hur ni som har barn som inte sover har det, eftersom min unge har sovit hela nätter sedan han var liten, även ifall han är 2 månader förtidigt född. så har han aldrig varit ett problem barn, jag flyttade hemmifrån när han var 4 månader och det var inte heller några problem. så jag kan som sagt inte veta hur ni har det eftersom jag haft/ ha det bra med barnet.

2010-12-25 @ 12:41:59
URL: http://niicol3e.blogg.se/tillfallig

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback