Något konstigt..

Vill ni höra något konstigt & hemskt ? Johan, Wilmas pappa ska bli pappa igen. Han träffar aldrig Wilma & hör aldrig av sig. Tycker inte ni, som jag att man ska ta vara på dom barn man redan har innan man skaffar nya? Urk!

Kommentarer
Postat av: knuza

Beror helt på relationen som man har haft ifrån början med både barn och mamma .. Men vadå hemskt ? Det var faktsikt elakt !

2011-08-04 @ 22:16:31
URL: http://knuzas.blogg.se/
Postat av: jennifer

angående kommentaren ovanför så har jag väl bestämt för mig att ditt ex ville skaffa barn med dig och ville ha barnet (wilma alltså) och sedan sket i henne. Tycker precis som dig att tar han inte ansvar för sitt första barn ska han väl inte gå och skaffa ett till, hur dåligt kommer inte de se ut mot wilma. Tycker Wilma verkar vara en underbar tjej och hur han kan gå miste om henne förstår jag inte för ett barn är det underbaraste man kan få. Men däremot gör du ett JÄTTE jobb som tar hand om henne själv, det ska du verkligen ha en guldstjärna för.

2011-08-05 @ 17:50:40
URL: http://mammaatnovis.blogg.se/
Postat av: Madde

Men oj!!! :-O

Jag tycker att han ska ta hand om Wilma eller åtminstone umgås med henne. Då förstår jag vad du hade skrivit på facebook. Jag håller helt med dig, för han var ju med på att ni skulle behålla Wilma.



Hoppas allt är bra med er. Puss&kram

2011-08-06 @ 17:32:13
URL: http://ebbasmami.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback