FYFAN

USCH! Den här natten har varit den värsta i hela mitt liv. Wilma har vridit sig, skrikit och hållt på HELA natten. Hon har fått mat varannan timme. Nu får hon ligga i sitt babygym och grina, för jag orkar inte med henne. Jag har kämpat hela natten med henne. Idag ska hon inte få sova en blund kan jag säga. Fyfan fortsätter hon hålla på såhär så tror jag inte ens att jag klarar av dehär :S

Mina ögon svider av trötthet och huvudet dunkar!

Kommentarer
Postat av: mamma

stackars dej gumman! Jag ska försöka att ta henne fredag till lördag om allt klaffar.du behöver få sova ut!

Kram mami

2010-09-09 @ 08:09:47
Postat av: jessika

naaw, pluttan. det här klarar du. kan komma med ett tips. om du vet hur mkt hon brukar äta/gång, stoppa i henne det och vänta tre-fyra timmar innan du ger henne mer mat. för nu är hon så pass stor och ska inte behöva käka så ofta som varannan timme, men du kanske ammar ? jag gjorde så med mickis då hon var mindre och jag hade börjat med tillägg, men hon var ju inte ledsen och skrek men började gnälla efter bara en timme hon med så då "höll jag ut" och underhöll henne tills det var dags för mat. nu är hon så gammal och åter var fjärde-femte timme. meeeen det är ju sååå olika på barn, hon beter sej ju att vara ett år min jänta medan vissa barn är "bebisar" väääldingt länge, strular med både mat och sömn. lycka till hur än !

2010-09-09 @ 09:19:40
URL: http://blondinii.blogg.se/
Postat av: Madde

Åh vad jobbigt :-( Men du verkar ha bra relation med din mamma. Snällt att hon ställer upp och tar Wilma så du kan sova ut, det skulle nog du behöva.



Men jag tror att du måste fortsätta så här, att hon ska sova i sin säng hela natten för då lär hon sig på nåt vis att det ska vara så här.



Förstår om ögonen svider. Jag skulle bli galen på Ebba om hon höll på så där :-/



Men det här fixar du, det tror jag nästan till 100% på. KÄMPA KÄMPA!



kram

2010-09-09 @ 09:23:03
URL: http://mamim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback