Trevliga söndag!

Måste säga att det har varit en mycket trevlig dag. Den har gått snabbt som attans :) Jag & Wilma har badat i badkaret nu på kvällen, ätit middag och snart ska hon isäng och jag ska kika på solsidan. Vi får se hur morgondagen blir. Men det ska nog gå bra dedär! I can do it! Kan också avslöja att jag vägde mig igår och de såg vääldigt positivt ut. Återkommer på fredag efter dietens slut. Kommer även fortsätta att uppdatera er eftersom jag vet att man tappar vikt efter dieten!

Nog om det, hörs mer imorgon! Godnatt :)


Kommentarer
Postat av: Sandra

Vad kul när man ser resultat! Själv är jag inne på min andra dag med dieten nu och det är tufft men jag ska klara det :)

2011-01-23 @ 23:31:05
URL: http://sandramariewahlbom.blogg.se/
Postat av: Madde

Vilken fin bild :-) Jag beundrar dig så mycket dels för att du är en toppen bra mamma och för att du orkar hålla på med dieter. Du är verkligen en bra förebild. Jag beundrar dig jätte mycket :-)

2011-01-24 @ 06:54:02
URL: http://mamim.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja det var ett bra tips :) Hungrig har jag nog varit konstant sen jag började med dieten men det får man ta :) Vatten stillar iallafall hungern lite. Har redan gått ner 1,5 kilo så det känns bra när man ser resultat, då bli man lite mer motiverad :)

2011-01-24 @ 08:58:59
URL: http://sandramariewahlbom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback