Trött..

Nu börjar man känna att dygnen är tillbaka vridet :)
Jag började bli trött vid nio tiden och nu känns det bokstavligt talat som att jag kommer somna vilken minut som helst faktiskt. Det är riktigt skönt, och det är för att jag gick ut & gick så länge idag!
Glömde säga att jag hittade två stycken jätte söta nalle puh bebisfiltar :) Två för 30! Hur billigt som helst.
Kikade in lite också vad täcke och kudde kostade till spjälsäng. Jag har redan de, men känns som att jag vill ha nytt av det. Så jag får lägga ungefär 300 kr av de av kommande studiebidrag :)
Ska köpa två stycken bäddset också som sammanlagt kommer gå på ungefär 400. Så ungefär 700 kr kommer gå till lillbebben av mitt studiebidrag :) Men det är verkligen värt det.

Tänk när man sätter ihop spjälsängen och bäddar i ordning. Längtar som en tok! Bara få fixa i ordning alla små detaljer och pyssla. Tänk sen när man vaknar upp också ligger det en bebis i sängen. Min lilla bebis! Min egna lilla älskling som jag ska pyssla om och ta hand om.
Känns så overkligt ska ni veta! Känns som en dröm som jag lever i bara, men den är egentligen sann. Men det kan jag inte förstå!
Tänk att man kan älska en människa så mycket fast jag aldrig träffat den? Jag tror det är något som bara mammorna känner av, att man får så starka känslor för barnet redan när den är i magen. Papporna får nog mera när barnet har kommit ut. Men känslan är så konstig, att jag älskar någon så grymt mycket fast jag aldrig har träffat personen.

Bloggen har varit mkt seg idag därför har jag inte kunnat uppdatera nu på kvällen. Men det får bli nu istället :)
Imorgon blir det storstädning av mitt rum och lite sånt smågöra.. som man alltid gör på söndagar ;)
Man gör allt för att fördriva tiden på söndagar. Hade tänkt kliva upp tidigt också så man kan gå & sova tidigt, men det skiter jag nog i :) Orkar inte gå upp tidigt imorgon när jag ändå har chansen att sova ut.

Slänger in en nytagen bild på mig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback